בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
| | |-+  פילוטה משימורים
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: פילוטה משימורים  (נקרא 1779 פעמים) הדפסה
רובי

חבר פורום
***

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 178

פילוטה משימורים
« ב- : אוקטובר 21, 2016, 18:25:11 PM »
קלה להכנה
משימורי טונה וסרדינים

https://youtu.be/JRolIlxSiQw?list=PLW4TCW8tiPbYB4WDAiYx7C4XkVrFirrjw
-------------------------------
מכור לדיג בוס
 IP: [ מחובר ]
דוד חיפה
חבר פורום
***

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 217

בעניין: פילוטה משימורים
« הגיב #1 ב- : אוקטובר 24, 2016, 00:42:25 AM »
זה לא פילוטה זה בצק סרדין
מעולה לסרגוס
 IP: [ מחובר ]
rafi

מנהל אתר
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 62

הודעות: 39113

בעניין: פילוטה משימורים
« הגיב #2 ב- : אוקטובר 27, 2016, 16:02:50 PM »
תודה על השיתוף רובי  אתה בסדר

זה לא פילוטה זה בצק סרדין
מעולה לסרגוס
דוד,
פילוטה להערכתי זה כינוי ישראלי - אלא אם זה מושג שהוטבע בחו"ל....
לסרדינים (לא מהקופסא) מרוסקים/טחונים שמערבבים חול/קמח/גם וגם...
בצק סרדין זה הרי גם סוג של "פילוטה" - שמבוססת על תערובת עם סרדין..
בכל אופן - חשוב שציינת שזה מעולה לסרגוס...
וכידוע - פילוטה נחשבת פתיון אולטימטיבי לסרגוס..
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
dovdov

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 5047

בעניין: פילוטה משימורים
« הגיב #3 ב- : נובמבר 16, 2016, 08:30:18 AM »
כמו שכתבו זה בצק סרדין ,כאילו פילוטה, זה טוב אבל לא כמו פילוטה.
ורפי פילוטה זה לא מושג ישראלי, לא יודע אירופה אבל במרוקו קוראים לזה ככה מלפני שנים.
מה המקור ומה הפירוש אין לי מושג' אבל הכיוון לדעתי בא מספרדית פילוטה =כדור
והכוונה לכדור פתיון

<a href="https://www.youtube.com/embed/yHR0-xzfFL4" target="_blank">https://www.youtube.com/embed/yHR0-xzfFL4</a>
עריכה אחרונה: נובמבר 16, 2016, 09:05:17 AM על ידי dovdov
 IP: [ מחובר ]
xRoronoax(רן)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 38

הודעות: 1427

חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה

בעניין: פילוטה משימורים
« הגיב #4 ב- : נובמבר 16, 2016, 10:36:25 AM »
עד כמה שאני יודע ההבדל בין בצק סרדין לפילוטה זה התהליך של ההתססה שעושים לפילוטה....
-------------------------------
<a href="https://www.youtube.com/embed/kwmmNWIdInM" target="_blank">https://www.youtube.com/embed/kwmmNWIdInM</a>
 IP: [ מחובר ]
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 12523

052-3770519

בעניין: פילוטה משימורים
« הגיב #5 ב- : נובמבר 17, 2016, 18:18:52 PM »
תודה על השיתוף
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!