תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
21/1/2012 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | גבה גלי | מעל 50 מטר | דיג מסירה - פתיונות |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
06:30 | דג חי - גרבידה | לוקוס - חפש (דקר אלכסנדרוני) | 1 | 2-3 |
07:00 | דג חי - קרס | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | 4-5 |
07:05 | דג חי - קרס | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | 6-7 |
הדו"ח:
אז אחרי שבשישי החזאים פסלו את הים והבטיחו ששבת תהיה יפה החלטנו על שינוי תכוניות.
ליאור עבד ואני וחיים הלכנו להכין את הסירה לקראת שבת עם איזה יציאת טרולינג קצרה –והאמת
הים היה לא רע בכלל.
שישי בערב המאסטר מזמין אותנו הפעם להתארח אצלו בשבת.
ליאור , חיים, המאסטר ואני מגיעים לסירה ומתפלאים מהציוד שהמאסטר השקיע בסירה (ציוד של פורונו – NAVNET למי שמכיר...אין דברים כאלה).
מכיוון שהרוח הייתה עדיין יחסית חלשה הוחלט על מילוי הסירה בדגי פיתיון : שוב כמו שבוע שעבר עלו דגים בכל הגדלים , מקרלים , קרסים ,גרבידות ,פרידות ועוד כמה תיירים לא רצויים.
מתכוונים לנקודה הראשונה, המאסטר עם על חי, ליאור ,חיים ואני עם גיגים.
זריקה ראשונה והייתה חטיפה למאסטר, הורדה שנייה והופפפפפ יש מלחמממהההההה...נראה דג סוס בדרך לסירה באמצע המאבק הדג החליט שהוא נשאר בים ועזב את הריג – אוף....
בכמה ניסיונות חוזרים של חיים ושלי אנחנו מקבלים תקיפות על הגיג אבל ללא תפיסה.
עוברים נקודה, שוב המאסטר מוריד דג חי ויש לו מלחמה – לוקוס חמוד של 2-3 ק"ג.
ליאור מבין את הרמז ומחליף את הגיג בריג שחיים הכין לו מקודם , בינתיים אני עם הגיג מקבל שוב תקיפה, הפעם הכל ברור יש דגים למטה.
ליאור מוריד דג חי ראשון שלו להיום למים, עוברת שנייה וליאור עם חכת UL מעלה לו אנטיאס של 4-5 ק"ג אחרי עבודה יפה.
תיקון חוזר, ליאור והמאסטר מורידים שוב דג על חי, חיים ואני ממשיכים עם הגיג, שוב לא עוברת שנייה ושוב נעילה, ליאור היום המגנט בסירה ויש לו שוב נעילה על ה UL הפעם המלחמה יפה יותר וגם המשקל עלה קצת לכיוון של 6-7 ק"ג.
לאחר סידור הדגים בתאים מתחילה לה רוח דרומית חזקה שנותנת לנו רמז שהגיעה שעת המשפחה, 12 וחצי אנחנו כבר בבית עם חיוך רחב ...הים היה קצת מאכזב מבחינת תנאי הדיג אבל עדיין הים לא שכח לפנק אותנו...ושלח אותנו שוב עם חיוך להתחלת השבוע...
תודה למאסטר על האירוח – כמו תמיד גם היום היה מה ללמוד ותוצאות אצלך זה עובדה.
ליאור – סחטיין על הפוקוס היום והאינסטינקט להחליף לעל חי – האמת מגיע לך.

חיים – פעם הבאה תורך!!!

שבוע טוב.