fishy2012
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 20/1/2012 | דרום - פלמחים | מים מלוחים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:שלום לכולם שוב דוח שני אני מקווה שתהנו מגיע לים בבוקר מלא אנשים כולם תופסים לידי אבל אני הייתי עם אולטרה לייט והיו גלים גבוהים ככה שלא ממש היה לי סיכוי לתפוס איזה לברק . למרות הרבה לברקים אצל אנשים אחרים אני בערך בשעה שמונה ראיתי שלא זה הכיוון והחלטתי ללכת על סרגוסים מחליף לדמוי STRIKE PRO EG-073 המופיע בתמונה וזריקה ראשונה תקיפה מהירה לוקח קצת זמן הדג נלחם סרגוס חצי קילו על אולטרה לייט זה פייט נחמד טוב ממשיך קצת למרות שהיו כמה תקיפות ולא נתפסו מחליט לסגור את היום מתקפל מגיע הביתה מנקה את הדג שם במקרר ובצהריים ארוחה זה הכל לבינתיים תהנו מהתמונות עד פעם הבאה למי שיש שאלות אשמח לענות
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
יופי של חתיכה  האם המים עדיין עכורים ?
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
סרגוס נותן פייט נחמד ..ואם כבר משקל כזה אז בכלל
רק לא הבנתי למה לא היה לך סיכוי ללברק ואצל אחרים כן היה !!
בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
יופי של דוח ויופי של דג  מצטרף לשאלה של מאמון למה לך לא היה סיכוי ללברק? כל הכבוד ובהצלחה בבאות 
|
|
|
|
Peter
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
34
|
|
יפה מאוד  רק לא הבנתי דבר אחד.... אתה אומר שהצלחת לתפוס סרגוסים אבל מצב הים לא איפשר לך לדוג לברקים איך זה ?? כאילו הריף שנתפס בו הסרגוס הוא ריף מוגן מגלים??  בתאיבון 
|
dude !! when nothing goes right.....go left !!
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
נראה שלסרגוסים יש לך דמוי קבוע.... לאור מה שתיארת, אם אתה מגיע עם רכב- אתה צריך לשקול לארגן מקל נוסף "ספייר"... כך שתהיה ערוך לכל אפשרות...
|
|
|
|
|
אחלה של דג !!! כל הכבוד !  גם אני לא הבנתי בדיוק למה לא היה לך סיכוי ללברק ? 
|
|
|
|
fishy2012
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בקשר לשאלה הלברקים מתפרסים לארוך רצועת הים החולית יותר , יש גלים גבוהים וכדי להגיע ללברקים צריך קצת מרחק וכדי להגיע למרחק משתמשים בדמויים כבדים והחכה שלי זורקת 1-10 גרם ואני לא מסוגל לזרוק 15-25 גרם מה שצריך באותו ים זה נכון שיש לי מקו באוטו ואני יכול להכניס עוד חכה ואבל כדי להכניס עוד חכה אני צריך כסף מה שאין לי להוציא על חכה עכשיו אז מתמודדים ומוציאים סרגוסים . ובקשר לדמוי אני ממשיך מה שכולם אומרים דמוי מנצח לא מחליפים וכן הדמוי הזה מוכיח את עצמו ותופס לי הכי הרבה דגים אז זכיתי .
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
אחלה דג נראה לי שאתה צריך דמויים ללברקים במשקל הנכון ויש עד 10 גרם בדוח הבא חייב להיות לברק בתמונה 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
fishy2012
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש לי דמויים ללברקים אבל כשאתה עומד על החוף וזרוק לתוך הים בגלים גבוהים אתה לא יכול לזרוק רחוק עם דמויים עד 10 גרם ויש הרבה דמויים ללברקים
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
שבוע טוב ידידי  יופי של דג  אני רואה שהדמוי הזה עובד חזק על סרגוסים  בהצלחה בבאות ידידי
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
יופי של סרגוס והלברק יחכה לפעם הבאה 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
dor
|
קטנים חוזרים לים או לגדול או לגדולים חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של ארוחה יותר כיף מפייט של לברק בטוח 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אין על זירזור סרגוסים  כבוד אחי 
|
|
|
|
|
בקשר לשאלה הלברקים מתפרסים לארוך רצועת הים החולית יותר , יש גלים גבוהים וכדי להגיע ללברקים צריך קצת מרחק וכדי להגיע למרחק משתמשים בדמויים כבדים והחכה שלי זורקת 1-10 גרם ואני לא מסוגל לזרוק 15-25 גרם מה שצריך באותו ים זה נכון שיש לי מקו באוטו ואני יכול להכניס עוד חכה ואבל כדי להכניס עוד חכה אני צריך כסף מה שאין לי להוציא על חכה עכשיו אז מתמודדים ומוציאים סרגוסים . ובקשר לדמוי אני ממשיך מה שכולם אומרים דמוי מנצח לא מחליפים וכן הדמוי הזה מוכיח את עצמו ותופס לי הכי הרבה דגים אז זכיתי .
למדנו החכמנו והתפיסה יפיפיה לא כל יום נתפס כזה סרגוס 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|