תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
20/1/2012 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
5:45 | דמוי דג גדול - fight craft | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 1 | 1.00 |
הדו"ח:
שבת שלום חברים יקרים,
אחרי 3 שבועות מרתקים אך מתישים בצבא =) גם לי מגיע להתפנק לא?!
קובעים בחמישי בערב כמה חברים.. המקום לא ידוע נחליט בבוקר ^_^ ספונטנים.
4:30 טלפון שמזרז אותי להתארגן... כמו שאמרתי 3 שבועות מתישים לא באים ברגל..
מתעורר חלקית ותוהה אם להמשיך לישון ולשכח מהכל! לבסוף מחליט לקחת את עצמי בידיים מתעורר שוטף פנים במים קרים ויאללה למטה! החברה כבר מחכים לא נעים בכלל!!!.
מגיעים אל החוף הקור שמקיף אותנו לא נורמאלי. רוחות מטורפות.. ואנחנו שואלים את עצמנו למה בכלל קמנו מהמיטה! יאללה לישון!.
מתארגנים על ציוד, סרבלים אפודים, חכות ודמויים. מי שהיה מסתכל מהצד יכול היה להתבלבל ולחשוב שהוא בסרט של ברוס לי עם מלא נינג'ות מסביב.
מתקדמים לאזור החוף בכדי לא לבזבז זמן ולפספס את "השעה".
הקור פשוט חודר לעצמות! הם מתחילים לדוג ואני מסתכל על האזור מלא בקורבנות דמויים שלי ומחליט שאני לא זורק פה.. היום אני לא אאבד דמוי!!!!!.
החברים צועקים, נו למה אתה מחכה!!!! תראה איזה שטיחים של קצף יש פה..
אני מרוב קור נראה לי איבדתי הכרה מחליט ללכת לאזור החוף ולנסות להתחמם. מגיע לחוף בעוד שאר החברים מאחור מנסים את מזלם.
נכנס עם הסרבל חצי גוף בתוך המים, זריקה ראשונה.. זריקה שניה לאיזור הקצף.. כלום! מגלגל כבר מטר ממני מנסה להרים את הדמוי ואז מקבל נעילה ויציאת חוט, לא באמת הבנתי מה קורה סביבי הרי הדמוי כבר היה ב"ידיים" שלי משיכה נגיחה ושוב משיכה ויוצאת לה ברקודה מקסימה של כ קילו+- מלאה בריר ובריח שעד עכשיו כמה שעות לאחר הדייג לא יורד מהידיים שלי.
ממשיכים לסרוק את החוף ומגיעים ליפו בתקווה למצוא קלמארי אך לשווא.
תמונה על השובר ויאללה הביתה.
דוח קצר אך תמציתי! =) שיהיה לכולכם סופש נהדר ומלא בריח דגים.. אבל מהסוג הזה שלא יורד מהידיים!!!!