קודם כל, עובד בשיטה הראשונה מהסיבה הפשוטה שאני מנסה לכסות מגוון של סוגי דגים, טרחון פלמידה גומבר (לתקופה הזו)
לא ידעתי על קיומה של השיטה השנייה
וכשתפסתי את הבייבי אנטיאס סתם הרצתי ממחשבה על שהנוצה לא האמנתי שזה יעבוד בכלל
אני עם סטרדיק 3000fj איך אפשר לדעת כמה מהיר הוא ?
תלוי בעונה חיפוש הדגים, אבל בשיטת ההקפצות והמהירות אני מכסה את כל הסוגים שאני רוצה לדעתי
לא ידעתי על קיומה של השיטה השנייה
וכשתפסתי את הבייבי אנטיאס סתם הרצתי ממחשבה על שהנוצה לא האמנתי שזה יעבוד בכללאני עם סטרדיק 3000fj איך אפשר לדעת כמה מהיר הוא ?
תלוי בעונה חיפוש הדגים, אבל בשיטת ההקפצות והמהירות אני מכסה את כל הסוגים שאני רוצה לדעתי
אתה יכול לעבוד שעה שלמה בלי לראות או להרגיש כלום אבל אם תריץ כמה פעמים את הג'יג על המים אתה עשוי לגלות שיש דגים בסביבתך ושהם פשוט לא שמים על הג'יגג'וג שלך...
בייבי אינטיאס מגיבים להרצה הזו על פני המים כמו זבובים לח....
מה זה משנה לך כמה הוא מהיר אם בשורה התחתונה אתה מצליח להגיע למצב שהג'יג רץ על המים??
אני עובד עם רולר אוקומה פשוט בגודל 2500 ולפעמים כשמתאים לי להריץ על פני המים, אני בוחר בדמוי עם התנגדות קטנה ככול שניתן, סוגר קשת שניה לפני הנפילה של הדמוי למים, מרים חכה כלפי מעלה ומגלגל מהר.
נכון שזה לא האידיאל אבל זה עושה את העבודה...
כשיוצאים לטרגט בייבי אינטיאסים ושיטת הז'ירז'ור היא הרצה של נוצות/ג'יגים/ניקלים על פני המים, אז יוצאים עם רולר גדול שיקל על איסוף החוט במהירות.
בזמנו העליתי על רולר 8000 של אוקומה כ-60-70 מטר של חוט 0.30 ועבדתי איתו למטרה הזו.
עבד מצוין על בייבי אינטיאסים, אריאנים קטנים וגם דורדו יפיפה

, בייבי אנטיאס לא היה בתכנית כי כמה דקות לפני תפסו טרחון מרשים