| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 4/10/2016 | דרום - פלמחים | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - בוס ובולונז |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| בצק רגיל - | אראס (סיכן הודי/משורטט) | 16 | הרוב שוחררו | |
הדו"ח:
אני ואבי יצאנו לפלחים ב7.20 הגענו ב7.30 לחוף התחלנו לדוג בסביבות 7.45-8.00 מול המערות וזה נתן לי הרגשה של חו''ל בחופי האוקיינוס תפסנו בריף הזה 9 אראסים מתוכם שלושה נכנסו לשקית והשאר חזרו לגדול קצת אחרי זה עשינו הפסקה והלכנו לשחות בחוף שמול הקיבוץ שהראה לנו כמה בני אדם יכולים להרוס את המקום :כל הסלעים שהיו מתחת למים היו מלאים שקיות ניילון ופלסטיקים ומימינינו היה זוג ''דייגים'' שפרס רשת גדולה וחיסל את כל הדגה שהייתה בקרבת החוף בניהם:אראסים גדולים, בורים טלוויזיות גדולות, מרמירים גדולים ועוד מיני דגים
שזה מזכיר לנו שהאדם יכול בשנייה להרוס את העולם אבל אם ינהג באחריות יצליח לשמור עליו.אחר כך יצאנו מהים ועלינו על הסלעים שקרובים יותר לחוף הים המוכרז וניסינו את מזלינו שם עד שהגענו לנקודה שהניבה לנו עוד 4 ארסצ'יקים גדולים לארוחת ערב משפחתית האראס הזה באמת לא פרייאר ועכשיו מחכה לו פגישה עם שמן זית קמח ועגבניות על המחבט כמו שצריך, אחר כך הים התחיל קצת לעלות והתקפלנו בקטע של הדיג והסכמנו בינינו שזהו והלכנו לשחות עוד קצת בחוף של הקיבוץ ואז לטיול קטן בחוף ובקיבוץ והביתה , בסופו של דבר חזרנו מרוצים והיה לנו אחלה של זמן איכות ביחד וגם מצפה לנו אחלה של ארוחת ערב, סליחה מראש שלא העליתי תמונות מפני שהטלפון לא מאפשר לשלוח תמונות לאימייל ובגלל זה אין לי תמונות להעביר.. 
חברי פורום יקרים מאחל לכם שנה טובה מתוקה ומסריחה במיוחד ושנה עם שלווה והנאה מהים!!