| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 30/9/2016 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | גלי | מעל 50 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 6-10 | גיג בינוני - | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 5 | 25-30 |
הדו"ח:

כשהתופים מכים והאינטיאסים אוכלים..
5:00 נפגשים בסירה
5:15 אוספים פרידות מאיש יקר, למקרה שנדוג על חי.
6:00 עומדים מעל התקלה לאחר הפלגה לא פשוטה בכלל, בין סוואלים
של 2 מטרים כל 10 מטר. בואו נגיד שהגענו מפורקים. הסימנים הכחולים שעל גופי יעידו.
בואו נעבור לסימנים אחרים שנתגלו כבר בדריפט הראשון על המסך. גם הנעילות לא אחרו להגיע.
משום מקום אני חוטף פצצה כזו ביד,
ומיד אחריה משיכה חזקה לכיוון מטה.
הקלאץ מכוון פיקס ואני מתחיל לעבוד.
אבל זה שם למטה לא רוצה לעלות בנחמדות ונותן פייט חזק ביותר.
עד עכשיו עברה דקה! מייד אני מבחין במקל של גיא מכופף גם הוא.
יודעים מה יותר כייף מלהיות נעול?
להיות נעול יחד עם חבר.
תוך חמש דקות שני הדגים מונחים על רצפת הסירה. חבל על הזמן, צריך להמשיך לעבוד , יש עוד דגים מתחת לסירה והם היום רעבים .
משחררים קרסים, מסדרים חוטים ובאותו הדריפט - הפצצה הבאה לא אחרה מלהגיע. אז ככה, או שהייתי עייף או שהדגים מאוד לוחמניים היום. הדגים במשקלים של בין 5 ל 7 ק״ג פשוט עשו טרור במים. גם הדג הזה נלחם בצורה מעוררת יראה וכבוד. גם הוא עלה לסירה.
הגיע הזמן לעשות קצת סדר ונקיון בסירה. הדגים לצידנית, שטיפה קלה של כל הדם ואנחנו מתקנים לדריפט הבא.
הדג הבא תקף אצל גיא שעבד עם חשמלי, תקף בגובה של 40 מטר לפי הצג של המכונה. אחרי שתי דקות הצג הראה 50. הדג נכנס לתקלה. מוציא את המקל מהמים ומנסה לעזור בחילוץ הדג מהתקלה. 20 דקות של נסיונות, כולל נסיעה עם הסירה לכיוונים שונים של התקלה ובסוף - משום מקום מתפוצץ לו המקל ונשבר לשניים. שנינו המומים,
והנגיחות של הדג מורגשות עדיין בחצי המקל, ולו טבעת תחתונה בלבד.
נסיונות נוספים הובילו לקריעת החוט ואיבוד הדג. אמרתי לכם שהם לא מוותרים היום בקלות.
המשך היום הניב עוד 2 דגים של שישה ק״ג כל אחד ו2 בריחות נוספות של דגים בקטגורית המשקל הזו.
10:30 מקפלים ומארגנים את הסירה להפלגה חזרה, הרוח מתחילה לעלות ולנו יש מספיק דגים ליום אחד.
סרטונים אין אז ערכתי סוג של מצגת קצרה עם תמונות של ההכנות והתוצאות .
בברכת שנה טובה,
שנת בריאות ושגשוג,
שנת שלום ואחווה,
ומדי פעם ... כמה נעילות...
https://youtu.be/x3lOe7M5bJc

לפני היציאה .