| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 27/9/2016 | שרון: מכמורת- נתניה | מים מלוחים | גלי | 20 - 30 מטר | דיג מקיאק בים - ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 0730 | גיג מדאי/איציקו - | נצרן ים-תיכוני (חזיר ים) | 2 | |
| גיג בינוני - | לוקוס - חפש (דקר אלכסנדרוני) | 1 | ||
הדו"ח:
יום שלישי אני בחופש אחרי סיום פרוייקט גדול בעבודה
קובע עם קובי מהצוות יציאה ברגוע
נפגשים בחוף בשעה 6 בבוקר מארגנים את הקיאקים ונכנסים למיים

רוח דרום מזרחית קלה ונעימה והים מתנדנד אבל ברמת הסביר
מחליטים לגרור ברדוד ( עומק 15-20) בחיפוש אחרי הפלמידות , נעים צפונה וחוזרים דרומה
אחרי כשעה ללא שום מענה מחליטים לנוע לנקודות קרובות שיש לנו בעומק 30 -35 מטר
איך שמגיעים לנקודה הפיש מראה סימני חיים למטה
משחרר מדאי 150 גרם עם גמבארי קריסטל שלם, עד הקרקעית , 2 גלגולים ונותן לו להתנדנד במיים חופשי
במקביל מוריד גיג עם 2 אסיסטים ועובד בהקפצות קלות
4 דקות חולפות ופתאם המקל של המדאי מקל צורה של קשת , חכת הגיג עוברת לתושבת ואני עובד על המדאי שלמטה מקבל נגיחות עצבניות שלא משאירות מקום לספק, אינטיאס מכובד שלא מרוצה מהמצב
עבודה של דקה ואז.................פיצוץ של החוט וריפיון שלא משאיר מקום לספק
( פה חברים חייב גילוי נאות, ערב קודם בבית , ראיתי שהלידר משופשף קצת ואני יודע כי הוא לא "צעיר", אבל התעצלתי...כן...כן...ועל זה משלמים
) נותן לעצמי סטירה וקושר מדאי חדש מחמש שוב בקריסטל ומוריד שנית 10 דקות של עבודה עם תיקון לנקודה, ויש נעילה על הגיג
..... עולה לו לוקוס נחמד של קילו + עם הקרס תקועה עמוק בזימים מדמם והקיבה בחוץ.... איך שהברנש עולה לקיאק החכה של המדאי מתחילה לרקד
, הוקסט מהיר ויש נעילה .....והנה עולה לו נצרן יפה 
2 דגים בהפרש של 5 שניות
בהמשך עוד נצרן על מדאי ( אוהבים גאמברי קריסטל) וגם דג דבק שמשוחרר חזרה למיים

על הגיג עולה לו שוב צב ים שמשוחרר , ואני מאושר יש אקשן והתעוררות במיים
מתקן שוב לנקודה אחרת בקרבת מקום , ומוריד גיג ....מסתכל / בוהה ביציאת החוט המונוטונית של החוט מהשפולה בזמן שהגיג צולל...ופתאם ...מה קורה פה
...החוט מתחיל לטוס החוצה ללא מעצורים.....סוגר שפולה , נותן הוק ויש משהו עצבני בצד השני עם הוצאת חוט חזקה מספר שניות ושוב הרפיון המעצבן הזה ....השתחררה ,,,אבל השאירה את הגיג שחזר פצוע עם חורים וסריטות שלא משאירות מקום לספק מי ביקרה 
בקיצור אחלה ים ואחלה יום עם הרבה אקשן שמשאיר טעם לעוד ותקווה לעונה מעודדת יותר השנה

ואני בטוח שמעכשיו כל יציאה החוטים יבדקו טוב טוב