פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   המלצות על דמויים - לחכה שמשקלי הזריקה שלה הם 15-60 |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: המלצות על דמויים - לחכה שמשקלי הזריקה שלה הם 15-60 (נקרא 1884 פעמים) |
הדפסה |
|
|
avihai-y
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שאלה , די חדש בתחום של הזירזור יש לי חכה שהמשקלי זריקה שלה הם בין 15-60 מחפש המלצות לכל מיני סוגי דמויים במשקלים דיי גבוהים 37-55
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 06, 2016, 03:45:50 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #1 ב- : ספטמבר 26, 2016, 16:36:38 PM » |
|
ג'גים, פנסלים פופרים
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #2 ב- : ספטמבר 27, 2016, 09:32:47 AM » |
|
ג'גים, פנסלים פופרים
בס"ד הוא מתכוון לדגמים ספיציפיים שמומלצים. לדוגמא, איזה דמוי 35 גרם טוב יש לברקודות? ה- Megabass x-120 לא מגיע למשקל הזה בכלל.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 27, 2016, 10:38:18 AM על ידי אברהם כהן
|
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
גם לי יש חכה כזאת של אמפריאל לדעתי פופרים של halco 30 gr דמויים של maria duplex ה80 מ"מ שוקל 30 Jackson pintail יש 20 30 ו40 גרם Megabass zonk שוקל 21 גרם ג'יגים לא באמת חשוב העיקר שינצלו את המשקלי זריקה של החכה ביעילות וכמובן חוט שיעמוד בהטלות לפחות 20 ליברה הכי נמוך
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
avihai-y
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גם לי יש חכה כזאת של אמפריאל לדעתי פופרים של halco 30 gr דמויים של maria duplex ה80 מ"מ שוקל 30 Jackson pintail יש 20 30 ו40 גרם Megabass zonk שוקל 21 גרם ג'יגים לא באמת חשוב העיקר שינצלו את המשקלי זריקה של החכה ביעילות וכמובן חוט שיעמוד בהטלות לפחות 20 ליברה הכי נמוך
תודה רבה, מה אתה מציע בשביל גומבר?
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
תודה רבה, מה אתה מציע בשביל גומבר? כלהרשימה תעבוד וכבר תפסה גומברים הכי מומלץ בים רגוע זה הפופר halco ובים עובד הmria וה jackson
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
דמוי לברקודה למשל יש את duo tide minnow flyer 200s בכוונה הדגם השוקע שוקל יותק
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
תודה רבה, מה אתה מציע בשביל גומבר? כלהרשימה תעבוד וכבר תפסה גומברים הכי מומלץ בים רגוע זה הפופר halco ובים עובד הmria וה jackson בס"ד יוסי, ה- ZONK צולל טיפה, זה עדיין טוב לגומברים? ממה שאני יודע גומברים נתפסים בחלק העליון של המים. אני הייתי אומר שזה יהיה טוב לברקדות, לא?
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
תודה רבה, מה אתה מציע בשביל גומבר? כלהרשימה תעבוד וכבר תפסה גומברים הכי מומלץ בים רגוע זה הפופר halco ובים עובד הmria וה jackson בס"ד יוסי, ה- ZONK צולל טיפה, זה עדיין טוב לגומברים? ממה שאני יודע גומברים נתפסים בחלק העליון של המים. אני הייתי אומר שזה יהיה טוב לברקדות, לא? לשם חידוד גומברים נתפסים יפה מאד גם על ג'יגים ובעבודה על הקרקעית בהקפצות הזונק יורד אומנם אבל מייצר רעש שמושך ממרחקים אז לא משנה הגובה הוא מושך אותם תרים את הווליום ותצפה בזה https://youtu.be/Zygc-1YsArs
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 27, 2016, 14:41:06 PM על ידי yosi asuline
|
|
|
|
|