| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 23/9/2016 | כללי: חו"ל | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| - | לברק-חלק | 2 | משוער קילו וחצי | |
הדו"ח:
טוב אז שלום לכולם שמי הוא יעקב בן 16 מירושלים

די חדש בתחום הזרזור ולומד כמעט הכל מהאינטרנט ולצערי בגלל המיקום שלי פחות יוצא לי לדוג.. בדרך כלל דג או בצפון במתוקים או בפלמחים/אשדוד . טוב אז לעינייננו:
נסיעה משפחתית ליוון - אין סיכוי שאני לא לוקח ציוד דיג ובעקבות מקל זרזור שבור אני קונה שם סט זרזור חדש (shimano speedmaster master AX וdaiwa freams 3000 ) חצי מחיר מהארץ.. מגיעים למקום ים רגוע ואני מתחיל לעבוד קצת עם טופ ווטר מהחוף עכשיו האמת היא שאני ממש מתחיל בזרזור ובארץ יצאתי כמה פעמים וכלום.. אז ים רגוע וציוד יותר טוב (ואין אפילו מה להשוות בין הדגה של פה לשם..) בקיצור היום הראשון שם אני סורק קצת את החוף לפני השקיעה אין כלום.. אבא שלי במקרה מגיע אז אני נותן לו גם לזרוק (פעם ראשונה שלו עם זרזור) זורק זריקה ראשונה אין כלום זורק זריקה שנייה הדמוי חמש מטר מהחוף פתאום בום! תקיפה והלברק עולה וזה היה ממש מגניב לראות ככה את התקיפה . שישה ימים עוברים עם כל כך הרבה פספוסים ודגים עוקבים בלי אף דג בחוץ ואני קצת מבואס למרות הידע המטורף שרכשתי שם בקיצור יום אחרון אני אומר ננסה אולי יהיה צ'אנס היום היום מתחיל סבבה לגמרי עם קפיצות של לברקים ורדיפות כאילו אני עובד עם הדמוי פתאום מגיע איזה לברק עושה כמה סיבובים מסביב והולך (כמובן שאני לא מפסיק לגלגל את הדמוי כשיש דבר כזה) אז אחרי עשרים דקות בלי כלום החלטתי לנסות קצת גלגול מהיר עם טוויצים יותר מהירים . זריקה ראשונה הדמוי מתחיל להתקרב לחוף פתאום בום ספלאש ענק במים הדמוי נעלם ואחרי שנייה המקל מקבל פיצוץ נותן הוק סט מעלה את הדג (מוערך קילו היה פי שתיים או יותר מהקודם) בא לעשות תמונה לפני שמשחרר והדג מחליק לי מהיד ושוחה בחזרה לים
יום אחד לפני האחרון היה ממש מגניב פשוט להקות של מלא דגים קטנים עברו שם והיו מלא תקיפות (בעיקר על סיליקונים ) והיה כיף לראות ככה את הטבע והים חוץ מזה ניסינו דיג חוף עם פתיון בורי ושרימפס ולא היו נגיעות בכלל.. וזהו היתה חוויה מטורפת בעיקר כי אלה הדגים הראשונים שהוצאתי בזרזור
אבל עכשיו מחכה לצאת כנראה שבוע הבא לים למצא את הידע שצברתי שם ונקווה שנזכה להביא לכם דו"ח 
שבת שלום ומבורכת לכל חברי הפורום

מבאס ממש.. היו לי בתיק תפילין מהבר מצווה ועוד כמה דברים חשובים אבל מה לעשות.. ממשיכים