אצלי הסופ"ש הזה התחיל מאושר ביותר כשהיום הגיעו אלי שתי רולרים שהם החלום שלי המון זמן מעל חצי שנה!
אז היום הם הגיעו אלי מ FOX אנגליה הדגם הוא, fox stratos fs 12000 e רולר מדהים ביופיו ובעוצמתו, נבנה ועוצב ע"י דייגי קרפיונים באנגליה שעובדים ב FOX.
אז ממבט ראשון עליו התאהבתי ומקריאה עליו ולמידה על דרכי העבודה איתו ועל התכונות שלו במשך חצי שנה של מחקרים שעשיתי פשוט נדלקתי עליו בצורה מטורפת.
כמובן שסכום כזה של כסף אני לא ישקיע סתם מבלי לחקור, כל רולר כזה עולה ברוב החניות בחו"ל 220 פאונד שזה 1300 שקל לי יצא 2200 שקל שני רולרים כולל משלוח מע"מ וכל היתר.
ככה שיצאתי בטוב אבל עדיין סכום לא מבוטל.
פרטים יבשים על הרולר:
Weight משקל /הרולר: 810g
Ball Bearings /לאגרים: 16
Spare Spool /שפולה ספיר: Supplied with one standard & a spare continental spool
Body Material /גוף עשוי גרפיט Graphite
Clutch Disks/ כמות דיסקים: 6
Gear Ratio/ יחס גלגול: 4.2:1
סקירה ראשונית שלי זה פשוט רולר מדהים הוא מעט כבד מרולרים אחרים בסגנון שלו ב 100 גרם בערך אבל זה לא מורגש וזה בגלל שהוא מפלצת ושאר התכונות שלו מפצות על כך, הוא פשוט חזק!....השפולה עולה ויורדת לאט כך שהחוט מסודר מעולה, הוא מגיע עם שני שפולות אחת צרה ואחת רחבה הצרה לרוב משמשת כשפולה ספייר ומכילה פחות חוט, למשל החוט שאני מייעד לשים עליו הוא 0.27 של דאוויה, בשפולה הספייר נכנס 500 מטר בערך ובשפולה הרחבה נכנס בערך 700 מטר.
כמות מטורפת של חוט בשניהם, היתרון של השפולה ספייר היא השפה העליונה הצרה שלה שמאפשרת שחרור חוט בקלות יותר ולכן רוב הסיכויים שאתה אני יעבוד!
כמובן מערכת דאבל קלאצ' מדוייקת ומדהימה!
טוב אז עכשיו התמונות:
הקופסה מבחוץ:

הקופסה מבפנים:

החלקים הנלווים (ידית,מפתח מיוחד לסגור את הידית בצורה טובה, חוברת הסברה וכל מיני כאלה, ושפולה ספייר):

עכשיו בוק לרולר: