|
רן שולץ
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 16/9/2016 | מרכז רחב: חדרה - תל אביב יפו | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| דג - חתיכות/פילה - | גומבר (גומבר טורפני) | 3 | |
הדו"ח:הציוד מוכן ואני וחבר יוצאים למקום . מיתמקמים מכינים פילה בורי ותופרים על הקרסים. זריקה ראשונה מחכים ואין כלום. אני מרים רואה שהפיתיון בסדר וזורק שוב. אחרי 3 דקות החכה משתוללת. נותן 2 הוקסט ומתחיל לגלגל . קפיצות ופליקלק באויר של הדג והוא אצלי. גומבר של כמעט 2 קילו. כמה דקות נוספות והחכה שלי שוב משתוללת . שוב גומבר קצת יותר גדול. שעה וחצי אחרי החכה של חבר שלי משתוללת .גומבר לפחות 3 קילו.
|
|
|
|
|
|
|
דוח יפה,בתאבון!!!! 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
שלושת המוסקטרים יופי של לילה קיבלתם מאחל לך המשך עונה פוריה
|
|
|
|
|
|
|
רן ברוך הבא הגומברים תענוג  העם תוכל לפרט יותר שעה,סוג ריג וכו... אתמול היה ירח מלא אבל מלא ויש לזה חשיבות גדולה עוד דבר וזה האזור בו דגתה מעורב או חול נטו הלל
|
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
יופי של מקבץ
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #5 ב- : ספטמבר 16, 2016, 20:57:56 PM » |
|
כל הכבוד לך,לתפוס 3 גומברים בערב זה ליפול על הלהקה וזה אומר המון מזל. שרק ימשיך כך. בתאבון
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
חחח זרקת לתוך נחיל. של גומברים חזק ביותר אחלה דגים 
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
אחחחחח שהם שם הם וטוב שהיית גם אחלה תפיסות 
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
|
רן איזה יופי של שלישיה ,,כל הכבוד  כמו שציין הילל , הירח המלא גורם להם לצאת לאכול טוב בלילה ואתה נצלת את זה נכון  שאפו איש
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
Longcast
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שוב הגענו לבעיה של הירח המלא האמת באתרים בחול כמו אוסטרליה אומרים שהגומבר ים המיפלצות מגיעים אצלי זה עדיין לא קרה
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הייתי אומר, לילה מאוד מוצלח  ברוך הבא רן ליומן דוחות הדיג, כניסה עם תוצאה מרשימה בהחלט  לדייגי הסרף מחפשי הגומברים יש סיבות טובות להאמין ולצאת לים דרוכים... נראה כי אפילו הלל "נדלק"  עם כל התהיות לגבי הירח המלא, מסוקרן - באילו שעות פלוס-מינוס היו התקיפות? הימור שלי: עשר עד חצות... 
|
|
|
|
|
|
רן שולץ
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לשאלתך. ריג רגיל כבל מתכת. אזור חולי לגמרי. התקיפה הראשונה בשעה 21:30 בערך. האחרונה בשעה 01:30. בשעה 02:15 הלכנו
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
עם כל התהיות לגבי הירח המלא, מסוקרן - באילו שעות פלוס-מינוס היו התקיפות? הימור שלי: עשר עד חצות...  לשאלתך. ריג רגיל כבל מתכת. אזור חולי לגמרי. התקיפה הראשונה בשעה 21:30 בערך. האחרונה בשעה 01:30. בשעה 02:15 הלכנו
טוב שלא שלחתי לוטו...  מבחינת הראשונה והאחרונה - פספסתי את שתיהן...  - על התשובה המהירה...
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד גם אני חושב שלירח המלא היה חלק גדול בעניין. בדיוק שבוע שעבר קראתי קצת על הנושא של דייג בירח מלא, ושמח לקרוא את הדוח הזה שמאשש את "התאוריה". כל הכבוד על התפיסות. 3 דגים זה ממש מכובד ליום שכזה, במיוחד גם לגדלים שלהם 
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
איזו שלישיה יפה  לצערי לא יצא לי לתפוס יותר משניים למרות שתקיפות היו לי לפעמים עשרות  אני רואה שהדוח עלה ב-16 לחודש וגם התאריך ביומן הדוחות הוא ה-16 לחודש (שישי האחרון). מתי בדיוק היה הדיג?
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|