שלום אבי ושלום חברים

בנוסף לחכת הז'ירז'ור אני ממליץ לך להביא גם חכת חוף חזקה כי רוב המפלצות שנתפסות מהחוף באילת נתפסות בדייג על חי (לרוב בורי תפור על קרסי 0\5 -0\7) החופים הטובים לדייג זה גם מבחינת נוחות הם החופים הצפוניים,מחוף הדתיים עד הגבול הירדני.בחופים האלה נתפסו לאחרונה בדייג על חי בעיקר ברקודות ענק של 6,7 קילו ואפילו יותר בלי הגזמה.את הסטנד תחזק טוב טוב בקרקע כי בחודש האחרון עפו כמה חכות למים בשנייה והמשיכו למעמקים...ברצינות.קח בחשבון שהדייג באילת שונה ומצריך המון המון סבלנות,גם בגלל שהזמן הטוב ביותר הוא מהערב לתוך הלילה וצריך להתמודד עם קור מקפיא שאפילו יותר קשה מהמרכז (5 בבוקר 7 מעלות..

) והצפוניות החזקות לפעמים.
את השובר של הרודס והמזח אחרי הגשר טיילת כולם מכירים,יש גם את המזח במפלט האחרון בחוף הדרומי שם תוכל לטרגט בעיקר קלאמרי בז'ירז'ור ובדייג חופי שורי ועוד הפתעות (החוף מסולע מאוד ויש המון דגים צבעוניים מוגנים).
בגדול כרגע אני ממליץ על החופים הצפוניים כמו שכתבתי למעלה בדייג על חי או חתיכת קלאמרי\סבידה בריאה על קרסים גדולות.יש גם קלאמרי בז'ירז'ור.
בשוברים אני הולך בעיקר על ניקלים לטוניות (לפעמים תראה רדיפות וקפיצות של להקות טוניות,אם זה לא טוניות החלילנים חוגגים ...)
בז'ירז'ור דמויים מומלצים:ניקלים,פופרים,מינו גדולים.
תהנה בחופשה ותעדכן איך היה..