| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 29/8/2016 | כנרת - מזרח | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 06:00 | ניקל קטן - ניקל קסטמסטר | אמנון מצוי (עדדי) | 15 | 2 קילו |
| 07:00 | ניקל קטן - ניקל קסטמסטר | בינית ארוכת ראש (קרסין) | 1 | 100 גרם |
הדו"ח:
בס"ד
שבוע טוב לכולם,
הרבה זמן אני לא מצליח להיות כאן. עומס ממש מטורף בעבודה. שבע"ה ייגמר השבוע הזה.
בכל אופן חברים החליטו לצאת לחופש של יומיים בצפון, שאלו אותי אם אני בא. אני אומר שאין סיכוי שהבוס שלי יאשר לי כי פשוט אין זמן לנשום בכלל, ועוד בקשו ממני להשאר שעות נוספות. החברים אומרים לי שלפחות אשאל ואין לי מה להפסיד. האמת הייתי כל כך מופתע אבל הבוס אישר חופשה, כמובן שבשביל זה אני גם עובד ימי ששי עכשיו בשביל להשלים, אבל מה אומר לכם, קיבלתי חופש ל- 48 שעות, מתנה משמיים בין כל הלחץ.
אין הרבה זמן להתארגן, פחות מחצי שעה היתה לי כי כולם כבר היו מאורגנים. אז כמובן שרק דברים חשובים נכנסו לתיק בהתראה כזו קצרה.
אז החופשה היא לא בכינרת, אבל אחרי יום שלם של טיולים צריך גם לישון, ולכן מחליטים על שינה באוהלים בחוף המזרחי של הכינרת. כולם מתרסקים לשון אחרי יום מתיש, ואני מנצל את ההזדמנות להתעורר ב- 04:30 בשביל לדוג. אז כוונות לבד ומעשים לבד. מה לעשות אבל עם עיניים שורפות שרוצות רק לישון, אני ממשיך ולבסוף מתעורר ב- 05:45. משם חותך למים עם כמה דמויים נחמדים והולך לנסות את מזלי עד שהחברים יתעוררו. כי כשהם יתעוררו הדייג יסתיים כי משם ממשיכים ליעד הבא של הטיול.
בלי הרבה ציפיות זורק ג'יג קטן למים שמשום מה נתפס באיזה אבן או משהו אחר, וממש אין לי כח להתרטב כולי ומחליט לתרום אותו לים. חותך חוט ומנסה ניקל של קסטמסטר חצי כסוף חצי תכלת.
הפעם הדמוי הזה היה הכוכב של היום כי גם כששינית לציקדות בכח מיני צבעים שום דבר לא נתפס. וכל פעם שהחזרתי את הקסטמסטר חצי כסוף חצי תכלת הוא החזיר איתו אלי דגים בלי הפסקה.
אני מבחינתי סיימתי את היום ממש מבסוט. אחרי 10 מושטים כבר הפסקתי לספור, ומה גם שלראשונה בחיי תפסתי בינית. היתה ממש קטנה אבל עדיין זה בינית.
אחרי 3-4 שעות החברים התעוררו ואני סיימתי את הדייג ממש בכיף. גם הדגים כולם חזרו למים.
בוקר ממש מהנה של דייג.
דרך אגב מבחינת התזמון, החוף היה יחסית שקט מאנשים, סוף החופש הגדול עשה את שלו. ואני הרווחתי יום נחמד של תפיסות בלי הרבה הפרעות בכלל.
מצטער שאין תמונות כי לא לקחתי איתי מצלמה.
הטיול הזה היה הקפצה בשבילי ולא התארגנתי על כל הציוד שלי בהתראה שכזו.
בע"ה בפעם הבאה אשתדל לצלם.

.
(שהשנה היא די חלשה) .