צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
בשנים בהם אני דג מקיאק מצאתי את עצמי מחפש כל פעם איך להתיעל עם נושא המים הקרים גם מבחינת כמות גם מבחינת היכולת לשמור מים קרים וגם מבחינת אכסון על הקיאק לאחרונה עלה לי רעיון לשלב בין צידנית לצינור של שלוקר ולקבל מיכל בעל קיבולת מים יפה עם יכולת לשמור על קור ובמקביל התעסקות מזערית סביב נוסה השתייה מה שהופך את העניין לזמין יותר וכך לשתות יותר מצרף תמונות של תהליך יצור המיכל והתוצאה הסופית צידנית  צינורית שלוקר  מחבר של קופסת חשמל אטום למים  קודחים חור בקוטר המתאים ומחברים את המחבר למכסה הצידנית  מכניסים את הצינור למחבר ומשאירים זנב שיגע עד לתחתית הצידנית וסגרים את המכסה כך נראה המיכל בסיום העבודה 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 31, 2016, 19:52:03 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
פשוט ואלגנטי ואם זה יגרום לשתות יותר אז בכלל  אני רואה שהסתדרת עם המחבר חשמל  מה שאני אוהב בקלקרים (וגם בצידניות, אפילו אם אני לא שותה מהן) זה שאפשר להכניס בקבוק קרח שיקרר את המים וכשהמים לשתיה נגמרים, אתה עם "ספייר"  ועוד רעיון. לא הכי סימפטי אבל תזרום... מחברים משאבת חמצן ואז הצידנית הופכת למיכל לדגים חיים  ניסית כבר לשתות דרך הקשית? אם זה מספיק אטום למניעת נזילות ובריחת מים, זה עלול להיות קשה לשאוב את המים... 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
אחלה רעיון  חשוב לתת עדיפות לצידנית קטנה כי כמות מים גדולה תעלה את מרכז הכובד בעזרות מונים  והטלול של המים בצידנית יעשה לא טוב לכלי. צידנית קטנה.. 5 ליטר יספיק בהחלט 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
פשוט ואלגנטי ואם זה יגרום לשתות יותר אז בכלל  אני רואה שהסתדרת עם המחבר חשמל  מה שאני אוהב בקלקרים (וגם בצידניות, אפילו אם אני לא שותה מהן) זה שאפשר להכניס בקבוק קרח שיקרר את המים וכשהמים לשתיה נגמרים, אתה עם "ספייר"  ועוד רעיון. לא הכי סימפטי אבל תזרום... מחברים משאבת חמצן ואז הצידנית הופכת למיכל לדגים חיים  ניסית כבר לשתות דרך הקשית? אם זה מספיק אטום למניעת נזילות ובריחת מים, זה עלול להיות קשה לשאוב את המים...  אני מאמין שהמכסה לא אטום הרמטי במידה ותהיה בעיה ביניקה אקדח חור של. 1.5 ממ במכסה
|
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אחלה רעיון  חשוב לתת עדיפות לצידנית קטנה כי כמות מים גדולה תעלה את מרכז הכובד בעזרות מונים  והטלול של המים בצידנית יעשה לא טוב לכלי. צידנית קטנה.. 5 ליטר יספיק בהחלט  אבי הצידנית בסביבות 4 ליטר
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אחלה רעיון צור 
|
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אחלה רעיון צור  תודה שרגא אישית הייתי חושב על גרסה מוגדלת לסירה 
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה רעיון צור  תודה שרגא אישית הייתי חושב על גרסה מוגדלת לסירה  לסירה זה צריך לבוא עם ברז, ומקום לחבר בקבוק לאירועים מיוחדים  גיל
|
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אחלה רעיון צור  תודה שרגא אישית הייתי חושב על גרסה מוגדלת לסירה  לסירה זה צריך לבוא עם ברז, ומקום לחבר בקבוק לאירועים מיוחדים  גיל מכלים גדולים 32 ליטר עם ברז ניתן להשיג בחנויות קמפינג
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אחלה רעיון צור  תודה שרגא אישית הייתי חושב על גרסה מוגדלת לסירה  לסירה זה צריך לבוא עם ברז, ומקום לחבר בקבוק לאירועים מיוחדים  גיל מכלים גדולים 32 ליטר עם ברז ניתן להשיג בחנויות קמפינג 32 ליטר?? מה ? אתה בקייטנה??
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
יופי של שיפצור צור...  האם ניתן לינוק את המים בקלות בלי לקבל כאב ראש?(מה שקורה במיכלים גדולים ולא אטומים ארמטית)
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
יופי של שיפצור צור...  האם ניתן לינוק את המים בקלות בלי לקבל כאב ראש?(מה שקורה במיכלים גדולים ולא אטומים ארמטית) זה בדיוק מה שחשבתי עליו  במידה וזה כן יקרה, אני בספק אם חור של 1.5 ממ יפתור את הבעיה. ייתכן ויידרש נשם גדול יותר...
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
לי היה בזמנו צידנית של 5 ליטר שחיברתי לה משאבה קטנה של השפריצר של הרכב והיה מחובר למצבר של הפישפינדר והיה לחצן קטן על הצינור לגבי נשם חיברתי ונטיל ארוך של אופניים שהוצתי לו את החלק הפנימי ( בהברגה מאוד פשוט )
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יופי של שיפצור צור...  האם ניתן לינוק את המים בקלות בלי לקבל כאב ראש?(מה שקורה במיכלים גדולים ולא אטומים ארמטית) לאור התהיות האם ניתן לשתו בקלות מהמכל מבלי שיבצר וואקום שימנע את המשך יציאת המים בזמן השתייה ביצעתי היום בדיקה מלאתי את המכל במים ורוקנתי אותו בגרביטציה לשמחתי כל המכל התרוקן ללא שום בעיה מה שאומר שבזמן שתיה לא נוצר וואקום והשתייה תהיה חלקה וללא שום בעיות
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
יופי של שיפצור צור...  האם ניתן לינוק את המים בקלות בלי לקבל כאב ראש?(מה שקורה במיכלים גדולים ולא אטומים ארמטית) לאור התהיות האם ניתן לשתו בקלות מהמכל מבלי שיבצר וואקום שימנע את המשך יציאת המים בזמן השתייה ביצעתי היום בדיקה מלאתי את המכל במים ורוקנתי אותו בגרביטציה לשמחתי כל המכל התרוקן ללא שום בעיה מה שאומר שבזמן שתיה לא נוצר וואקום והשתייה תהיה חלקה וללא שום בעיות לא ניסית לשתות פיזית ?
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|