rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מעניין לדעת מה ההתפלגות של חברי הפורום לפי סגנונות הדיג... אז מה הוא סגנון הדיג שלך או מה הם סגנונות הדיג שלך?!הועלו 8 קטגוריות (התשיעית לדייגים וירטואליים) אז אפשר להצביע כמובן עד 7 הצבעות... אפשר רק להצביע בסקר אך רצוי גם לפרט בתגובה, יהיה מעניין לדעת מי דג באיזה סגנון... גם ייתן אינדיקציה לגבי תכני מפגשים ותחרויות לעתיד...
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 28, 2016, 14:15:05 PM על ידי rafi
|
|
-------------------------------
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אז נכון שפעם בשנתיים יוצא לי לדוג על בוס אבל זה לא נחשב... ומה שביב לפני 10-20 שנים גם לא נחשב... תכלס, אצלי כבר מזמן מקובע - דיג מסירה...
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
רפי, שכחת ז'רז'ור במתוקים ששונה מדיג חוף במתוקים
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
דיג חופי , מלוח ומתוק. ז'ירז'ור חוף, מלוח ומתוק. כדאי להכניס דיג קלמארי כאופציה נפרדת. אני חושב שיש יותר דייגי קלמארי שלא מז'רז'רים מאשר כול סגנון אחר...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נתתי את קולי
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
ז'רז'ור ובכלל עבודה עם דמויים אם זה מהחוף מקיאק או מסירה במלוחים ובמתוקים ואז פתיון לפי העונה יש לפעמים דגים שכיף לתפוס כשהם כאן כמו הבן גוריון ומקיאק כמובן סיפנים לפתיון חי
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רפי, שכחת ז'רז'ור במתוקים ששונה מדיג חוף במתוקים
לא שכחתי יקירי, כמו שבסירה ובקיאק לא הפרדתי סגנונות... פחות או יותר לפי פורומי הדיג המקצועיים עם שינויים קלים... כדאי להכניס דיג קלמארי כאופציה נפרדת. אני חושב שיש יותר דייגי קלמארי שלא מז'רז'רים מאשר כול סגנון אחר...
הוכנס... ולכן אפשר לשנות את ההצבעה ולסמן גם דיג קלמרי...
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
חופי פיתיונות בים וזרזור קלמארי
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
במתוקים - קרפיונים (מחפש את הסוס  ) ומושטים (שלא נראו השנה בירוחם..דגי הזהב ממש נזק בלתי הפיך לדעתי.. בים - פיתיונות בורי בעונה וגם תולעת ומשקולת זה כיף לפעמים מסודר כמו לפני שהתחלתי לזרזר  בים - זירזור, רק שכבר שכחתי מה זה דג..
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
פעם אחרונה שהחזקתי חכה זה לפני איזה עשר שנים הייתי יוצא הרבה פעם עים רפול שהייתי יוצא איתו פעם הרבה מאוד בחוף ובסירה שלו אז אני נחשב דייג וירטואלי 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
דייג חוף מתוק מלוח ז'ירז'ור חוף מתוק מלוח ז'ירז'ור קלמארי דייג מקיאק בכינרת מתארגן ומארגן ציוד לתחילת דייג מקיאק בים
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
חסרות לי עוד תגובות והצבעות... 
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד אני כמעט על הגבול הדק של דייג וירטואלי  השנה הייתה כמעט ללא ים... מזל שהיה חופש לפני שבוע. בכל מקרה מז'רז'ר מהחוף בפעמים שיוצא לי ללכת.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
זרזור נטו,נאמן לסגנון עד הסוף.. אין על זרזור וחוטא בפתיונות שיש עניין. וגם חוטא לפעמים שיוצא בסירה. וגם בעוטנותי מזרזר קלאמרים  אבל בבתוכו בנשמה רק זרזור. 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|