rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מה הזכיר לך את הירדן? הביניות או כמות המים??  איזה געגועים עשית לי לביניות עכשיו... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
מה שאני רואה שהוא חותר עם המשוט הפוך 
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מה שאני רואה שהוא חותר עם המשוט הפוך  באיזו נקודת זמן בסרטון? יש מצב שבגלל המצלמה שמעוותת כמו עדשת עין דג המשוט נראה קמור כלפי חוץ (קדימה) ?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מה שאני רואה שהוא חותר עם המשוט הפוך  אכן המשוט הפוך הצד הארוך יותר של הלהב צריך להיות למעלה
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יופי של סרטון עושה חשק עז לצאת לדוג רק שהמצב אצלנו רחוק מלהיות כזה מזהיר אהבתי את רעיון רשת ההרמה שצפה
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מה שאני רואה שהוא חותר עם המשוט הפוך  אכן המשוט הפוך הצד הארוך יותר של הלהב צריך להיות למעלה מה זה "הצד הארוך יותר של הלהב"? ושוב, על איזו נקודת זמן בסרטון אתם מדברים?
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מה שאני רואה שהוא חותר עם המשוט הפוך  אכן המשוט הפוך הצד הארוך יותר של הלהב צריך להיות למעלה מה זה "הצד הארוך יותר של הלהב"? ושוב, על איזו נקודת זמן בסרטון אתם מדברים? מהחצי דקה הראשונה יותר מאוחר אשלך תמונה של משוט והרטה איך צריך להיות
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מה שאני רואה שהוא חותר עם המשוט הפוך  אכן המשוט הפוך הצד הארוך יותר של הלהב צריך להיות למעלה מה זה "הצד הארוך יותר של הלהב"? ושוב, על איזו נקודת זמן בסרטון אתם מדברים? הבחור מחזיק את המשוט הפוך ממה שמופיע בציור שצרפתי 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 25, 2016, 19:53:20 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לדעתי הוא מחזיק נכון וזה רק נראה ככה בגלל המצלמה. תעקבו אחרי החיבור של הליש למשוט. בחיבור הליש למשוט, יש את החוט שמתחבר במרכז המשוט ובצד המנוגד שלו איזו בליטה. הבליטה פונה כלפי הקיאקיסט ואז הכפות בכיוון הנכון. גם כשהמצלמה מעוותת את הכף, עדיין רואים שהבליטה פונה כלפי החותר. הצד של החיבור של הליש פונה אל החותר רק כשהוא ברברס או מתמרן...
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
מה הזכיר לך את הירדן? הביניות או כמות המים??  בס"ד לא זה ולא זה, נראה יותר הצבע של השמיים
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|