| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 19/8/2016 | כללי: חו"ל | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| גיג קטן - PALADIN 21G | פורל (טרוטת עין-הקשת) | 4 | 3 בערך | |
הדו"ח:
טוב אז הסיפור מתחיל ששמעתי שטסים לאוסטריה ומכיוון שאני חולה במחלת דייג אז אני ישר התחלתי לבדוק לחקור ולראות איך דגים באוסטריה נ.ב הדייג באוסריה מחייב רישיון אז אחרי בערך שלוש ימים של טיולים בטבע בערך אנחנו בדרך למהרת קרח ובדרך אני רואה בריכה ממש קטנה והרבה דייגים (למזלי לקחתי איתי את החכה לכל מקום אז היא הייתה בבגז) אז בקיצר ביקשתי מאבא שלי שיעצור ושנראה מה הולך שם ואז הגענו לבריכה מלאה פורלים הכניסה עלתה 3 יורו לא נזק רציני אבל קילו פורל עלה 9 יורו משו שבסופר עלה 5 יורו ממש גניבה
טוב אז פתחתי חכה וזרקתי גיג 21 גקם של חברת פלדין מכיוון שלא היה לי באותו רגע ספינר ולאחר 10 זריקות ננעלתי על פורל של בערך קילו מכיוון שלא היה ניתן לשחרר את הדגים הבאתי אותו לאחד האנשים שם ולאחר מכן המשכתי לזרזר אך לא ננעלתי ואז לאחר כמה ימים מגיעים לאגם פרטי קטן ללטא תשלום שהיה מומלץ ופה הסיפור שונה היה לי באותו רגע ספינר מלא תקיפות נעילות ובריחות התקיפה הכי יפה לא צולמה אני ינסה לתאר אותה זרקתי את הספינר גילילתי במהירות על פני המים ופורל עקב אחרי זה ואז נעלם לרגע ופתאום התעופף ביחד עם הספינר בערך מטר באוויר הבאתי אותו בזהירות ובעדינות עד אלי אבל ברח לפני שהגיע הרשת הרמה לאחר מכן ממשיך לזרזר הרבה תקיפות 2 נעילות ואפס דגים (המשולשת הייתה קטנה מדי ולא נתפסה כמו שצריך בפה של הדג) לאחר מכן מרכיב מצוף דורבן לוקח פיתיון מיוחד לפורלים מערבב עם בצק שהכנתי מבאגט זורק ממתין שתי שניות והמצוף נותן שקיעה של החיים ומביא אותו בזהירות רשת הרמה קרובה הפעם והדג הראשון שלי בלע ממש עמוק את הקרס
ולא היה ניתן לשחרר אותו אז קרענו את החוט קשרנו קרס חדשה זריקה חמש דקות ועוד פורל נעול מביא אותו בזהירות וגם הוא בלע את הקרס ונתתי לו מקל כזה לראש כדי שימות ולא יסבול
אותו דבר אך בפעם השלישית לא בלע את הקרס אך לא התאושש ולא הצליח לשחות חזרה
וגם אותו נאלצנו לשמור לאחר מכן לוקחים את הדגים למסעדה כדי שינקו ויבשלו כי אי אפשר לעשות את זה במלון ואכן היה מאוד טעים וכיף דייג לא שיגרתי עם דגים שונים מבארץ תמונות יעלו בקרוב בתגובות