פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   התמקצעתי, למדתי, יצאתי וחזרתי עם לבן |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: התמקצעתי, למדתי, יצאתי וחזרתי עם לבן (נקרא 2532 פעמים) |
הדפסה |
|
|
Nisan
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 17/8/2016 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 1 | דג מת - | *אחר - דג שאינו ברשימה | 1 | 1.275 |
הדו"ח:טוב אחרי שלמדתי הרבה מהפורום הזה ומאנשים עם ניסיון וכמובן מחבר טוב שלי יוצא לדוג יום חמישי אחרי העבודה, לוקח תבירות מהמקפיא מארגן ציוד נותן נשיקה לילד ולאישה וטס לאוטו כולי חם עם הרשה טובה להיום. מניע מדליק סיגריה ונכנס לפוקימון גו לאסוף פוקומונים  נפגש עם שני חברים ממקמים ציוד כיסאות שותה בירה אחרונה ולומד מאלי את הריג, רואה מצד ימין שלי ששני דייגים מוציאים סרגוסים ומרמירים והחבר אומר לי זה ים אידיאלי לדייג!! יאללה ממשיכים להכין וחכה ראשונה שלי מוכנה להטלה, מטיל למים פותח קלאטץ ושם בסטנד, אלי מכין לעצמו את הריג ואני ממשיך ללמוד ממנו ועל הדרך שם פעמון על החכה שלי, שתי דקות לא עוברות ורואה נקירות קטנות בחכה שלי, אומר לעצמי יאללה שיתקוף הגדול ובאםםםם קיפוףףףף יפיפהה וצועק אליייייייייי דגגגגגגגג ( פעם ראשונה שלי בגדולים ) אלי זורק תחכה שהוא מכין קופץ סוגר קלאטץ והוק סט! לוקח ממנו תחכה ויש כובדדדד צועק ישתבח הבורא!!!! הד מגיעע ועולה לו אוצר בשבילי ובמיוחד בשביל אשתי שכל ההריון אומרת לי אני אוצה שתדוג דגים גדולים או לוקוס או שולה חחחחחחחחחחחח לוקוס לבן יפהההה מאושר לשמייםםםםםםם חיבוקים תמונות וממשיכים, עלו שתי לוקוסים אדומים קטנים שאלי שיחרר אחד 200 בערך והשני 400 גרם, לחבר השני יושב בהמה על החכה שבורחת בסוף אחלה יום!   
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 17, 2016, 22:42:11 PM על ידי Nisan
|
|
|
|
|
|
Longcast
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יששש אני ראשון ניסן יא תותח!!!!!
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
איזה זריז אתה עוד מקשקשין אתך על הרולר וכבר נתת בראש תענוג בן אדם אחלה דג טעים לאישה שחקת אותה 
|
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
|
יפה מאוד אחלה דוח 
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
שמח בשבילך שלמדת והפנמת והנה כבר יש תוצאות  זו בדיוק המטרה של הפורום  אחלה דג ובתאבון
|
|
|
|
|
|
|
מברוק על הלבן היפה כנראה לומד מהר  ומזל לא מזיק יופי של תפיסה בתאבון לאישה והמשך הריון קל לכם
|
|
|
|
|
|
|
שמח בשבילך שלמדת והפנמת והנה כבר יש תוצאות  זו בדיוק המטרה של הפורום  אחלה דג ובתאבון כל הכבוד שרגא סיכם את העסק מצויין מאחל לך שתמשיך ככה 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
Nisan
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה לכולם על החיזוקים ממכם, אכן למדתי מפה הרבה ידע, תודה רבה לחבר שלי שעזר לי מ א'-ת' מקווה שאני ימשיך לתפוס ולפנק את אשתי וכמובן את הפורום פה, בעזרת ה' יוצר היום אחרי שבוע לא קל בעבודה
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
שמח לשמוע ולראות שהעזרה שקיבלת פה בפורום עזרה לך להצליח יופי של דג קיבלת דג שהביא סיפוק כפול לך סיפוק של הצלחה לאשתך סיפוק כי זה מה שרצתה בהצלחה בהמשך לך בדייג ולאישה בהריון קל בריאות ושהיה במזל
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
מברוק על הראשון בגדולים  אשה שמחה בהריון זה טוב  אשה בהריון שמבקשת שתלך להביא דג, זה מצוין 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
יופי של דג, מברוק על התפיסה מניסיון אישי לומדים, אבל מניסיון של אחרים לומדים יותר וחוסכים הרבה  בהצלחה בבאות
|
|
|
|
|
|
Nisan
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה לכם, אין על הפורום הזה עם אנשים חמים פה, היום הולך ונעדכן בהמשך
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה לוקוס  בתיאבון ! אחלה דווח דייג 
|
|
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מברוק על הגדול הראשון , מכל מילה בדו"ח ניתן לראות את ההתרגשות והחוויה שהייתה לך
ועוד עם שלל כזה לפינוק האישה
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אני בוחר ניסן - לפתוח דווקא בהתנצלות... הדו"ח הוכיח לי סופית שאני חייב לך את ההתנצלות הזו - שנינו יודעים על מה...  מבחינת התפיסה, כנראה הכל בזכות הנשיקה לאשה ולילד...  מורגש שתפיסת הלוקוס מילאה אותך אושר... יפה שידעת לשחרר את הקטנים... התוצאה: דו"ח מצוין שכייפ לקרוא... עכשיו לפניך שבירת השיא הנוכחי - לוקוס של 2+... בהצלחה בבאות 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|