| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 13/8/2016 | דרום - מפרץ אילת | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 30 - 40 מטר | דיג מקיאק בים - פתיונות |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 11:00 | סביקי/צפרינה - מחוזק בקלמארי | דוראדו / פוטה (רעמתן כחלחל) | 4 | 1 קילו |
הדו"ח:
שבת בבוקר יציאה שלי ושל שי
מגיעים לאזור המצופים אחרי טרול קצר ללא שום דבר שתקף אבל באנו לדוראדו אז מקפלים את המקל טרולינג ועוברים לציוד קל סביקי עם משקולת 120 גרם ומתחילים לפזר צ'ם במים מקרלים וקלמארי קצוצים
לא עובר הרבה זמן ושי צעוק לי הם פה!!! היתה יחסית רוח חזקה וכך גם הדריפט
תוך כדי היתקדמות לכיון אני רואה בזוית העין משהו במים, כן זה הם קטנים יפים וסקרנים היה לי חבל קצר שהישתלשל
מהקאיק והם ממש נגסו בו בתורות
מוריד סביקי למים והם נעמדים כמו חיילים כל אחד מול ענף של סביקי .... ואז הראשון העיז נתפס וכולם אחריו בשגעת מופע אקרובטיה ממש כמו נבחרת שחיה הרבה הישתחררו לי זה לא הפריע כי הם ממילא קטנים ומאוד נהנתי לראות אותם במים קרוב (הסביקי היה קרוב הדינון העליון היה בפני המים)
הוצאתי שתיים קיבלו כל האחד תג ולמים אחר כך הוצאתי עוד שתיים אבל היו תפוסים עמוק בזימים ובקיבה הניתוחים צלחו אך החולים מתו אז הם פגשו את המחבת
בשלב זה הפסקתי לדוג אותם כי חבל היה לי להרוג אותם עוד קטנים ואשמח לפגוש אותם שוב אולי את המתויגים אפילו דרך חברים שאולי יתמזל המזל לתפוס אותם הם נימדדו האורך שלהם כל אחד ממש פס יצור 28 סנטימטר ומשקל קצת יותר מחבילת חמאה
ואז נראה מה הקצב גדילה שלהם שנטען שהוא אדיר