| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 13/8/2016 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | גלי | 30 - 40 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 0615 | גיג בינוני - מנוקד זוהר | מוסר מלכותי (עיט הים) | 1 | 4 ק"ג |
| 10:30 | גיג בינוני - לא ידוע | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 1 | כמעט 10 ק"ג |
| 09:30 | גיג בינוני - לא ידוע | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | 500 גרם שוחרר |
הדו"ח:
יציאת שישי בוקר לאחר חודש וחצי ללא ים ...אני והבן שחר ....
מראש הגדרנו את היציאה הזאת כיציאה בלי ציפיות
בכל זאת אוגוסט אינו חודש אידאלי ואנחנו די חלודים אז יאללה נלך לפגוש קצת
אנשים טובים נוריד קצת חלודה ולך תדע... החיים מלאים הפתעות.
יוצאים בחמש וחצי ובדרך זוכים להכיר את שלום איש מקסים ומקצוען בכל רמ"ח אבריו ..
מה אגיד לך כל קשירה שלו סוכר.... מסוג האנשים שנעים להיות בחברתם וללמוד מהם.
מגיעים לתקלה הראשונה ושלום נמצא בצד שלי ... יפה אני אומר עכשיו נשאר רק להסתכל וללמוד.
בודק את הקלאץ' וכלקח מפעם קודמת סוגר כמעט לגמריי הורדה שלישית ואני מקבל פיצוץ על המקל ובאותה שניה שלום צועק לי " אל תיתן לו חוט הוא בתוך התקלה" ....
עם שלום אני לא מתווכח מהדק עוד את הקלאץ' ומתחילה משיכת חבל עם הנגחן שלמטה לאחר כשתי דקות אני מרגיש שאין משקל , אבל כלקח מן העבר ממשיך לגלגל במהירות ומסתבר שהוא
פשוט התלהב יותר מדיי ודפק רייס בעלייה.... והנה הוא שוב נלחם.. עוד שתי דקות עוברות והוא
מופיע במלוא הדרו ... מוסר במשקל 4 ק"ג ... ותודה לשלום שהביאני עד הלום.
לאחר ביקור קצר בעמוקים (80 מטר למי יש כח לזה???) חוזרים לרדודים ושחר ננעל על נגחן קטן
שמתגלה כבייבי בייבי אינטיאס (500 ג"ר) הנ"ל ננזף קלות על כך שהגיע ללא ליווי הורה ומשוחרר.
עוד שעה עוברת ושחר שכבר מזמן החליט שאינטיאסים ושחורות הן תחליף מוצלח לחדר כושר
במיוחד עם רולר קטן ,ננעל על חמור גדול שלא משאיר מקום לספק.... שחורה.
לאחר מאבק של 10 דקות ושרירים מנופחים מיקי הגדול נועץ את הגאנץ'הילד חוגג עוד ניצחון ....
חוזרים לחוף אבטיח קר ולימונדה שהגיעו מהקיוסק באדיבותו של עמית (איזה צוות ) קצת ניקיונות והבייתה.
נהננו......בלי ציפיות.....
סרטון של הטונה למי שירצה לראות :
https://youtu.be/WQrVcD3lcFY