gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
רבים מאיתנו בודאי יוצאים לכנרת ולירדן למרות הדיווחים על יובש בעונה הנוכחית. לפעמים יוצאים ואין כלום ולפעמים עדדי פה ושם ולפעמים יש תפיסות וסתם לא מדווחים  נשמח לשמוע מאלו שיצאו בשבוע האחרון ומה עלה בחכתם. וגם אם לא עלה בחכתם... 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תהיו מתוקים ותעדכנו גם אזור כללי יתקבל בברכה
|
|
|
|
|
יום ראשון 7.8 חוף כפר נחום עדדי קטן ובינית קטנה על גיג סיני בשעות הערב
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 09, 2016, 20:28:56 PM על ידי barpor
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 (קיבלת את המסר מאבא שלך?  )
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
 (קיבלת את המסר מאבא שלך?  ) כן ננסה את מזלי בשבת בבוקר  ושמחתי לישמוע שחלק מהציוד נימצא
|
|
|
|
ilans
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כפר נחום - חלש אם מתקדמים שמאלה לכוון הכנסייה איפה שהסלעים הגדולים דווקא יש תפיסות אבל נורא קשה לתפקד שם. מי שיכול להוריד קיאק בכפר נחום ויקח את הצד השמאלי עד קצת לפני הכנסיה יהנה מתפיסות. צד ימין מת.
חלוקים - נבדקו הקצוות - חלש
רצועת ברניקי, שיקמים, צינברי - חלש. נבדקו לפחות 6 נקודות לאורך הרצועה. וזאת הפתעת העונה מבחינתי כי לאורך שנים בתקופה הזאת הרצועה הזאת תמיד עבדה.
טבחה - בין חלש לקצת חלש.
מעגן הדיג - צד שמאל וימין - חלש ומפתיע
יער הרוסים - יש תפיסות בקצב נחמד - לא כמו עונה שעברה.
חוף ירדן כנרת - כבר ציינתי כאן בפורום, עובד מעולה, גם שבוע אחרי היה קצב טוב של תפיסות. כניסה יקרה בשביל כמה שעות של דיג
* כל הנקודות נבדקו בחודש וחצי האחרונים .
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
כפר נחום - חלש אם מתקדמים שמאלה לכוון הכנסייה איפה שהסלעים הגדולים דווקא יש תפיסות אבל נורא קשה לתפקד שם. מי שיכול להוריד קיאק בכפר נחום ויקח את הצד השמאלי עד קצת לפני הכנסיה יהנה מתפיסות. צד ימין מת.
רצועת ברניקי, שיקמים, צינברי - חלש. נבדקו לפחות 6 נקודות לאורך הרצועה. וזאת הפתעת העונה מבחינתי כי לאורך שנים בתקופה הזאת הרצועה הזאת תמיד עבדה.
טבחה - בין חלש לקצת חלש.
חוף ירדן כנרת - כבר ציינתי כאן בפורום, עובד מעולה, גם שבוע אחרי היה קצב טוב של תפיסות. כניסה יקרה בשביל כמה שעות של דיג
תודה על הסקירה והשיתוף
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #7 ב- : אוגוסט 09, 2016, 23:20:02 PM » |
|
תודה על העידכון
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רעיון מצוין ויוזמה מבורכת גיאצוק...  רק נראה משום מה כי השנה הכנרת התייבשה...
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
טבחה - בין חלש לקצת חלש.
יופי של סקירה  נשמח לשמוע מחברים נוספים שניסו את מזלם בשלולית המתייבשת...
|
|
|
|
|
הייתי עם הבת שלי שלי ביום רביעי בצד המזרחי. פעם ראשונה שהיא מתנסה בדייג בז'רז'ור. הדייג התבצע עם חכה אחת וג'יג פרה 7 גרם. מ6:30 עד 8:00 תפסנו (ושחררנו) 10 אמנונים בגדלים סבירים לרבות שניים שנתפסו ביחד (אחד על המשולשת ואחד על האסיסט).
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
הייתי עם הבת שלי שלי ביום רביעי בצד המזרחי. פעם ראשונה שהיא מתנסה בדייג בז'רז'ור. הדייג התבצע עם חכה אחת וג'יג פרה 7 גרם. מ6:30 עד 8:00 תפסנו (ושחררנו) 10 אמנונים בגדלים סבירים לרבות שניים שנתפסו ביחד (אחד על המשולשת ואחד על האסיסט).
תודה על העדכון ובהצלחה לבת בהמשך הדרך
|
|
|
|
|
הייתי היום 12.8 מהזריחה בחוף דקל עד השעה 7:00 היה חלש כמה ביניות וזהו ואז עברנו לחוף צימברי ושם כבר היה מלא אקשן הדגים יצאו ללא הפסקה עד השעה 12 בערך.... עבד כמעט הכל אבל בתדירות שונה, ניקלים בובות ציקדות ספינרים ! אבל היו כמה שעבדו בטרוף. הדמויים שעבדו ללא הפסקה כל זריקה שנייה דג ( לא מגזים היה יום טרוף ) : 1: ניקל זהב 3 גרם קאסטמסטר 2: ציקדה לבנה ראש ירוק 4.5 גרם סטרייק-פרו 3: כלב 1.8 גרם גב שחור בטן כסופה טוואדי על כל השאר היו תפיסות פה ושם אבל לא בקצב כמו אלה... אפילו הספינרים של מפפס עבדו, הם לא עבדו אצלי כבר שנתיים 
|
S.F
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תודה על הסקירות  נראה שיש מקומות וזמנים שבהם המצב לא כזה נורא... 
|
|
|
|
|
בכללי, שנה מאכזבת בזרזור כמו השנה לא זכורה לי. במרץ אפריל היו לי יותר תפיסות מעכשיו. אני כל שבוע בכינרת, חופים שונים, מלבד הדרומיים, לא יותר מ3-7 דגים, או 0. לפני שבועיים ניכנסתי עם סירת גומי בחוף שקמים. כלום!!! מרבע לשבע עד 7 45 . יום חמישי החלטתי לשנות טקטיקה, הולך על קרפיונים  , חוף כפר נחום. חצי שעה זרזור, כלום. בפתיונות יצאו מושטים על קפיץ, ושפמנון של כ2 ק"ג על תירס גדול באמינו דבש. הקרפיונים עדיין בחופשה כנראה. נמשיך לנסות 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|