|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אני לא מכיר אבל אם המקל הזה סביר פלוס עד איכותי, אתה מסודר עם מקל כמו שצריך  המפרט שלו זה בדיוק מה שהייתי ממליץ לדיג חופי 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
קינן
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
41
|
|
מבחינת אם המקל מפייבר גלאס זה משנה לי כל כך לסוג דייג שהוא מיועד? מבחינת החברה אני חושב שזו חברה צרפתית שלפי האתר הם עובדים 20 שנה בתחום יותר מזה אני לא יודע כלום עליה
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מבחינת אם המקל מפייבר גלאס זה משנה לי כל כך לסוג דייג שהוא מיועד? מבחינת החברה אני חושב שזו חברה צרפתית שלפי האתר הם עובדים 20 שנה בתחום יותר מזה אני לא יודע כלום עליה ממש לא ואולי אפילו עדיף שהוא מפיבר... אבל שוב, אני לא מכיר ואולי זה סתם מקל מאפן... השאלה אם בשביל עוד 50-100 ש"ח לא עדיף ללכת לחנות כאן בארץ ולבחור מקל מוכר או שלפחות יש לו אבא ואמא...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
קינן
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
41
|
|
אני דיי חששתי מעניין הפייבר בהחלט הרגעת המקל הוא דווקא כן מחנות פה בעפולה החזקתי אותו מרגיש קצת כבד אבל בהחלט מאסיבי
אפשר בקצרה למה עדיף לי פייבר ?
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מרגיש קצת כבד יתכן שזה בגלל שהוא מפיבר ולא קרבון לגבי שאלתך למה עדיף פיבר אז למיטב ידיעתי הפיבר יותר סלחן לטעויות
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מרגיש קצת כבד יתכן שזה בגלל שהוא מפיבר ולא קרבון לגבי שאלתך למה עדיף פיבר אז למיטב ידיעתי הפיבר יותר סלחן לטעויות

|
|
|
|
קינן
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
41
|
|
נתחיל קודם כל תודה על המידע
עכשיו סלחן לטעויות זה אומר שהוא יותר עמיד בעת הזריקה? בטח יש הבדל בין 120 גרם משקולת ל120 גרם של גוש בצק
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
עכשיו סלחן לטעויות זה אומר שהוא יותר עמיד בעת הזריקה? בטח יש הבדל בין 120 גרם משקולת ל120 גרם של גוש בצק
יותר סלחן מתיחס לכל פעילות שיוצרת עומס או מכות על החכה לגבי משקלי. הזרקה 120 גר זה 120 גר
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
יותר סלחן מתיחס לכל פעילות שיוצרת עומס או מכות על החכה לגבי משקלי. הזרקה 120 גר זה 120 גר לא מדוייק. הטלה של משקולת קונוס 120 גרם אינה כמו הטלת כדור בצק של 120 גרם. ההבדל מורגש בבירור ובא לידי ביטוי בכך שהכדור בצק "מתעכב" מאחור בזמן ההטלה ויוצר עומס גדול יותר על החכה. תשווה הטלה של ג'יג 10 גרם לדמוי קראנק של ביניות ותקבל אפקט דומה... מרחקי ההטלה מושפעים גם הם מאותה הסיבה שגורמת לעיכוב וזו ההתנגדות שנוצרת משטח פנים גדול יותר...
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יותר סלחן מתיחס לכל פעילות שיוצרת עומס או מכות על החכה לגבי משקלי. הזרקה 120 גר זה 120 גר לא מדוייק. הטלה של משקולת קונוס 120 גרם אינה כמו הטלת כדור בצק של 120 גרם. ההבדל מורגש בבירור ובא לידי ביטוי בכך שהכדור בצק "מתעכב" מאחור בזמן ההטלה ויוצר עומס גדול יותר על החכה. תשווה הטלה של ג'יג 10 גרם לדמוי קראנק של ביניות ותקבל אפקט דומה... מרחקי ההטלה מושפעים גם הם מאותה הסיבה שגורמת לעיכוב וזו ההתנגדות שנוצרת משטח פנים גדול יותר... מקבל את ההסבר 
|
|
|
|
קינן
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
41
|
|
זה מה שאני חשבתי גיא תמיד אני משתדל ללוש את הבצק למין צורה של קונוס ולא לכדור עגול
אז מקל פייבר יהיה עדיף יותר לזריקה מאחר ואני עדיין מנסה ללמוד לזרוק יותר רחוק ונכון? גם הבנתי שפייבר יהיה פחות עדין בזמן האכילות
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
זה מה שאני חשבתי גיא תמיד אני משתדל ללוש את הבצק למין צורה של קונוס ולא לכדור עגול
אז מקל פייבר יהיה עדיף יותר לזריקה מאחר ואני עדיין מנסה ללמוד לזרוק יותר רחוק ונכון? גם הבנתי שפייבר יהיה פחות עדין בזמן האכילות
אם אתה עדיין בשלב הניסיונות,, הפיבר מומלץ יותר  לגבי האכילות, אני מאמין שתראה גם כאן וגם כאן.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|