|
שלום לכולם אני רוצה לקנות מקל זירזור במחיר זול של 250 עם חריגה קטנה ראיתי כמה דגמים ואני צריך שתגידו לי איך הם ועם יש לכם המלצות יותר טובות אז מה שנראה לי אכי טוב זה זה http://www.lakerda.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1421&catId=199 הבעיה זה התמונה אני לא רואה את כל המקל ואני לא יודע עם הוא מגיע לי למרפק בשביל עבודה נוחה עם מישהוא מכיר ויכול להגיד לי פרטים עליו תודה רבה והמשקלים המועדפים זה מה שרשום שם 5-25 זה המועדף המקל השני שראיתי שנרא לי פחוט טוב זה זה:http://www.dugit.co.il/?CategoryID=337&ArticleID=416 ועוד מקל :http://www.dolfin.co.il/index.php?pids=36&theme=he מה עדיף או שיש לכם המלצות אחרות תודה רבה מראש 
|
-------------------------------
אם הדג לא יבוא אל הדייג, הדייג יבוא אל הדג
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
על פניו נראה נחמד חוץ מזה שלא מראים כלום מהמקל עצמו אני אישית לא הייתי קונה מהאתר הספציפי הזה לא אפרט שלא יגיד שאני מוציא לשון הרע אבל זו דעתי תקבל או לא מציע לך ללכת לחנות דיג להרגיש את המקל לראות איזה אורך מתאים לך ושם יתאימו על פי המחיר בהצלחה
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
על פניו נראה נחמד חוץ מזה שלא מראים כלום מהמקל עצמו אני אישית לא הייתי קונה מהאתר הספציפי הזה לא אפרט שלא יגיד שאני מוציא לשון הרע אבל זו דעתי תקבל או לא מציע לך ללכת לחנות דיג להרגיש את המקל לראות איזה אורך מתאים לך ושם יתאימו על פי המחיר בהצלחה
הכי טוב זה להרגיש ביד מסכים עם כל מילה של סער תשתדל לצרף מישהו שמבין אם אתה באיזור שלי תרים טלפון אני יבוא איתך
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
המלצות לפי הספר. 
|
|
|
|
Oz
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
31
אין הרגשה יותר טובה מאשר לתפוס דג
|
|
רני יכול להמליץ לך על החכה הזאת משקליהזריקה שרשומים עליה לא באמת ננכונים היא וזרק גם חמש גרם והיא זורקת גם 28 גרם בכלי קלות יש לי ו לאבא שלי אותה כבר שנתיים ואנכנו ל כך מרוצוים ממנה היא עמדה בפני כל דג ובלי להשמיע שום קולות עיפות והאקשן שלה ממש כיף הוא פאסט sureCatch Proffesional 2.4 7-15 medium
|
ניפגש בים או בזירה
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
מחזק מה שאמר סער ומומי  אין כמו להרגיש את המוצר ביד...קורה המון שגם אם המוצר סופר מצויין אבל עדיין לא יתאים מבנה הגוף או גובה הבנאדם לפעמים משנה מאד כדאי לבדוק מקרוב
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
תודה לכולם בסוף באמת הלכתי לחנות וקניתי חכה לפי מה שנוח לי ולפי מה שהמוכר המליץ החכה היא של דאם עם משקלי זריקה של 7-28 אורך 2.70 נוחה ונראת חזקה 
|
אם הדג לא יבוא אל הדייג, הדייג יבוא אל הדג
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
תתחדש - ויאללה תן לה קצת מלח 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
תתחדש , ויאללה לתת בראש ! 
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
תתחדש שמח שעזרנו לך להחליט יאללה עכשיו תורך להוכיח מה אתה שווה
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
תודה לכולם בסוף באמת הלכתי לחנות וקניתי חכה לפי מה שנוח לי ולפי מה שהמוכר המליץ החכה היא של דאם עם משקלי זריקה של 7-28 אורך 2.70 נוחה ונראת חזקה  תתחדש ותהנה. חכה מעולה ובאמת חזקה
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
תשמור עליה ותהנה שמח שהסתדרת 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
Peter
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
34
|
|
תודה לכולם בסוף באמת הלכתי לחנות וקניתי חכה לפי מה שנוח לי ולפי מה שהמוכר המליץ החכה היא של דאם עם משקלי זריקה של 7-28 אורך 2.70 נוחה ונראת חזקה  תתחדש גבר 
|
dude !! when nothing goes right.....go left !!
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|