בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
| | |-+  מתכון לבצק בורי
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: מתכון לבצק בורי  (נקרא 1921 פעמים) הדפסה
Pini28
חבר פורום
**

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 42

מתכון לבצק בורי
« ב- : יולי 31, 2016, 12:39:43 PM »
למישו יד מתכון מוצלח לבצק בורי??
 IP: [ מחובר ]
רועי כהן

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 23

הודעות: 2423

בעניין: מתכון לבצק בורי
« הגיב #1 ב- : יולי 31, 2016, 13:06:36 PM »
לחכת בוס ?
לדייג עם קפיץ ?
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35
Shimano stradic fl3000c xg
Major craft dangan x8 0.8pe
Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
 IP: [ מחובר ]
Pini28
חבר פורום
**

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 42

בעניין: מתכון לבצק בורי
« הגיב #2 ב- : יולי 31, 2016, 13:09:17 PM »
קפיץ אחי
 IP: [ מחובר ]
Pini28
חבר פורום
**

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 42

בעניין: מתכון לבצק בורי
« הגיב #3 ב- : יולי 31, 2016, 13:09:32 PM »
קפיץ אחי
 IP: [ מחובר ]
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 12523

052-3770519

בעניין: מתכון לבצק בורי
« הגיב #4 ב- : יולי 31, 2016, 13:49:37 PM »
לחכת בוס ?
לדייג עם קפיץ ?
שאלה במקום  אתה בסדר
 IP: [ מחובר ]
רועי כהן

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 23

הודעות: 2423

בעניין: מתכון לבצק בורי
« הגיב #5 ב- : יולי 31, 2016, 13:58:50 PM »
לחם תרטיב עם מים כמות שאתה רוצה אחר כך קח לחם שים בבלנדר יצאו לך פירורים כאלו תשים בלחם שהרטבת (חשוב ללוש אותו טוב שלא יהיו כמעט גושים) כשאתה מגיע למרקם שאתה רוצה תוסיף משהו של ריח תמצית וניל כורכרום קמח דגים אוכל של בריכות דגים וזהו זה מוכן, איפה אתה דג ? אתה מכין קפיצים לבד ? איזה קרס משתמש ? (שאר השאלות סתם מעניינות אותי)
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35
Shimano stradic fl3000c xg
Major craft dangan x8 0.8pe
Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
 IP: [ מחובר ]
Pini28
חבר פורום
**

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 42

בעניין: מתכון לבצק בורי
« הגיב #6 ב- : יולי 31, 2016, 15:46:18 PM »
קונה קפיץ הולך למרינה לוקח שלוש בירות הרבה רוגע שלווה זה בין לבין עד שאני מתחיל לחזור לשגעות של החופים הסלעים וכדומה תודה על העזרה
===============================================
לאור משפט אשר כלל תוכן לא מתאים - נאלצנו לערוך את התגובה ולהסיר אותו
עריכה אחרונה: אוגוסט 02, 2016, 02:24:08 AM על ידי rafi
 IP: [ מחובר ]
Pini28
חבר פורום
**

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 42

בעניין: מתכון לבצק בורי
« הגיב #7 ב- : יולי 31, 2016, 20:50:40 PM »
לא הבנתי מה לא ראוי מישו קילל דיבר לא יפה???
 IP: [ מחובר ]
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 12523

052-3770519

בעניין: מתכון לבצק בורי
« הגיב #8 ב- : יולי 31, 2016, 21:01:40 PM »
לא הבנתי מה לא ראוי מישו קילל דיבר לא יפה???
הסברתי לך במסר הפרטי ששלחתי לך
אם עדיין לא הבנת אשלח לך שוב
 IP: [ מחובר ]
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 12523

052-3770519

בעניין: מתכון לבצק בורי
« הגיב #9 ב- : יולי 31, 2016, 21:03:11 PM »
מבחינה דיבור ושפה אין תלונת
אפילו נהנתי מצורת הגשת התגובה
 IP: [ מחובר ]
rafi

מנהל אתר
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 62

הודעות: 39113

בעניין: מתכון לבצק בורי
« הגיב #10 ב- : אוגוסט 02, 2016, 02:27:27 AM »
לא הבנתי מה לא ראוי מישו קילל דיבר לא יפה???
דווקא כתבת יפה וכייפי, בוודאי שלא קיללת...
במשפט שהוסר היה משהו שיכול להתאים אך לא במסגרת תגובה שעולה בפורום,
לא בהכרח היית אמור לדעת זאת והכל בסדר
הרעיון הוא מה ששלח לך צור בפרטי

נחזור אל הבירות בירה
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
רועי כהן

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 23

הודעות: 2423

בעניין: מתכון לבצק בורי
« הגיב #11 ב- : אוגוסט 02, 2016, 18:47:26 PM »
אם יש ספק בנוגע לטיב הבצק..זה מאתמול נתפסו עוד 6 קטנים - בינוניים ששוחררו ועוד אחד יפה שלא צולם..הפעם הריח היה תמצית רום
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35
Shimano stradic fl3000c xg
Major craft dangan x8 0.8pe
Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
 IP: [ מחובר ]
Pini28
חבר פורום
**

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 42

בעניין: מתכון לבצק בורי
« הגיב #12 ב- : אוגוסט 03, 2016, 13:19:23 PM »
 rn:אחלה תודה רבה על העזרה ובאמת שלא התכוונתי פשוט לא ידעתי אתם בסדר גמור קריצה
 IP: [ מחובר ]
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 12523

052-3770519

בעניין: מתכון לבצק בורי
« הגיב #13 ב- : אוגוסט 03, 2016, 13:37:12 PM »
rn:אחלה תודה רבה על העזרה ובאמת שלא התכוונתי פשוט לא ידעתי אתם בסדר גמור קריצה
פיני תודה על ההבנה אתה בסדר
נשמח להמשיך לראות אותך כותב ומשתף אותנו
שיהיה לך המון בהצלחה עם הבורים ובכלל
ממתינים לעדכונים
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!