פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   קלמארי לטיפול בגירוד ידיים |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: קלמארי לטיפול בגירוד ידיים (נקרא 4355 פעמים) |
הדפסה |
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
סאמח הרגת אותי עם הכותרת לרגע חשבתי שיצאת לחפש קלמארי ביולי ומצאת אבל מהר מאוד ההנתימה הקשר של הקלמארי לכותרת אין ספק שאתה יודע מה , איפה , ומתי לחפש את מה שאתה רוצה לדוג הפעם החברה גם זרמו עם הבקשה שלך לעלות לעומק שמח בשבילך שהצלחת למצוא מה שחיפשת למרות שיצאתם מאוחר בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
אני משוטט לי בפורום ובריענון האחרון אני רואה דוח חדש מסאמח  שמח שיצאת לטפל בגירוד ושמח עוד יותר על התפיסות ועל ההצלחה של הטיפול בגירוד אחלה פרידות בתאבון  תודה יוסי, הטיפול תמיד זמני  הגירודים אצלך היו חריפים מאוד כבר ברביעי וכבר הייתה אבחנה שאתה חייב ביקור בהול אצל דר' ים. אכן ביצעת את המשימה והגירוד נרגע עד לגרד הבא. אני נהנה לראות שבכול זאת היצלחת להוציא את מה שאתה הכי אוהב לתפוס. המשך להינות ולענג אותנו בדוחות
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
יוסי ידידי אבחנתה טוב למרות שאני מנסה להסתיר את מחלתי, מקווה שנצא ביחד בקרוב  תודה עדן סאמח, גם אני שמתי לב לתחילת הגרודים כבר במפגש ביום רביעי  כנראה שלא היתה ברירה והיית חייב ללכת לרופא ים ביום חמישי בערב  לפחות אני רואה שהטיפול עזר והגרוד הפסיק. אחלה שלל מכובד  וכמו שדיברנו, צריך לפעמים להזיז קצת את בעל הסירה שלא תמיד בא לו להתאמץ שרגא מה אני יעשה, מחלתי כרונית וקשה שמצריכה טיפול שבועי קבוע,חוץ מזה המצב שלי מתדרדר מהר  סמאח כל הכבוד ,אחלה דוח. הצלחת להתמודד יפה עם הגירוד . חזרת עם שלל נאה ויעד עוד יגיע. אהבתי את הלחיצה על הכפתור  בהצלחה בעונה תודה יעקב, הטכנולוגיה פתרון טוב לעצלנים כמוני 
|
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי סמאח. אשמח שתסביר את נושא שחרור החוט, ציינת שהייתם בעומק של 30 מ. לאן שחררת חוט? עם הזרם? השארת אותו במקום בזמן שהסירה נסחפה בדריפט?
תודה מראש שי
תודה על הפירגון חברים
בהזדמנות אתיחס לכל תגובה ושאלה
מה? זה כאילו בגלל שאני שחור...?  שי
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי סמאח. אשמח שתסביר את נושא שחרור החוט, ציינת שהייתם בעומק של 30 מ. לאן שחררת חוט? עם הזרם? השארת אותו במקום בזמן שהסירה נסחפה בדריפט?
תודה מראש שי
תודה על הפירגון חברים
מה? זה כאילו בגלל שאני שחור...?  שי 
|
|
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה דוח סאמח ואיזה כיף שאחד ההורים לפחות שיתף פעולה! הגירוד אצלך נראה כרוני ובלתי הפיך!
"ואללאעאת"
|
|
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
|
 |
|
|
תודה מראש שי
תודה על הפירגון חברים
מה? זה כאילו בגלל שאני שחור...?  שי הרגתה אותי שי פשוט אתמול כתבתי חלק שני מהתגובות ובטעות יצאתי מהחלון, ופשוט לא היה לי כוח וזמן לכתוב מחדש, אגב יש תפיסות במלכות מהשבוע ועדיין לא הספקתי להעלות דוח מהסיבות שהזכרתי עכשיו אתייחס לשאלתך: בבולוס קושרים משקולת בקצה החוט, מגיעים לנקודה פותחים קשת ומשחררים חוט עד שהמשקולת נוגעת ברצפה - מרגישים את זה-, משאירים קשת פתוחה ונותנים לחוט לצאת, קצב יציאות החוט תלוי בעוצמת הרוח/ דריפט. שיטה זו נותנת לנו צ'אנס לשמור את הפתיון בנקודוה אחת, מקפידים לתת לחוט לצאת חופשי כדי לשמור על יציבות המשקולת ללא תזוזה, כשנתפס דג או שתרגיש דפיקות על החוט או ריצת חוט במקרה של פרידות חברה אחרים שאלו לגבי קרסים ופתיון: לבולוס רגיל משתמש בקרסי גאמקטסו סירקל מס 1, שם רצועת קלמארי שתכסה את הגוף הקרס לא יותר, דמיינו לעצמכם קרס מקלמארי. כשאני על המלכות משתמש בקרסי האיאבוסה 2/0, קרסים חזקות יותר, אבל פה משתמש בחתיכת קריסטל שלם אשמח לפרט יותר אם יש עוד שאלות
|
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הכל ברוח טובה סמאח תודה על התשובה המפורטת, לי בחכת הבולוס יש על הרולר חוט ניילון כרגע (מתעתד להחליף לבד כמובן). יש לי גם בעית כמות חוט וגם עניין הרגש, בשונה חוט בד קשה להרגיש את המשקולת מגיעה .. אנסה ליישם זאת כבר בשישי הקרוב בכל מקרה. נקווה שהדריפא לא יהיה חזק מדי. אגב, אתה לא משאיר טיזר של קחמארי על הקרס?
תודה שוב על התשובה
שי
|
|
|
|
|
|
|
הכל ברוח טובה סמאח תודה על התשובה המפורטת, לי בחכת הבולוס יש על הרולר חוט ניילון כרגע (מתעתד להחליף לבד כמובן). יש לי גם בעית כמות חוט וגם עניין הרגש, בשונה חוט בד קשה להרגיש את המשקולת מגיעה .. אנסה ליישם זאת כבר בשישי הקרוב בכל מקרה. נקווה שהדריפא לא יהיה חזק מדי. אגב, אתה לא משאיר טיזר של קחמארי על הקרס?
תודה שוב על התשובה
שי
מה הכוונה לטיזר קלמארי? בבולוס,במיוחד אם מטרגת פרידות, חייב חוט לפחות 250מ!!! חוט בד איכותי, לא חייב חוט ב 500 ש"ח, לא נמתח ולכן מעביר לך יותר מידע על מה מתרחש בקצה השני של החוט, תרגיש פשוט בכל נגיעה ונגיסה
|
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אין לי שום ספק לגבי הצורך בחוט בד והיתרונות שלו.. רק שכרגע על הרולר יש ניילון ולא הרבה..בערך 150 מא. יתוקן בקרוב..
טיזר כלומר חתיכת קלמארי מידלדלת ולא שיושבת רק על הקרס.
שי
|
|
|
|
|
|
|
אין לי שום ספק לגבי הצורך בחוט בד והיתרונות שלו.. רק שכרגע על הרולר יש ניילון ולא הרבה..בערך 150 מא. יתוקן בקרוב..
טיזר כלומר חתיכת קלמארי מידלדלת ולא שיושבת רק על הקרס.
שי
תלוי מה אתה מטרגת, אם המקרה סרגוסים ודגים קטני אז כדאי, אבל המחיר הוא הרבה אדומים. פרידות ולוקוסים בולעים את הפתיון ישר ולא מהססים, לכן לפרידות לא משאיר כדי להתחמק מהקטנים
|
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מעולה,
ייושם כבר מחר, נקווה שיהיה מה לעדכן
שי
|
|
|
|
|
|
|
בהצלחה, מחכים לדוח 
|
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טוב, אז דוח אין..הים לא שיתף פעולה הפעם. מה שכן עד שהייתה נעילה של אנטיאס ככל הנראה אחרי הריצה הראשונה(וזו הייתה חתיכת ריצה) החוט התפוצץ מנגיחה בקשר בין השוק לידר לסוליד רינג...
אולי בפעם הבאה
שי
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|