בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומים כלליים ושרותים לחברים
| |-+  פינת המטבח והמתכונים (אחראי: shragam)
| | |-+  לברק בתנור בנוסח בנצי
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: לברק בתנור בנוסח בנצי  (נקרא 3082 פעמים) הדפסה
(אלון)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 4207

לברק בתנור בנוסח בנצי
« ב- : יולי 30, 2011, 17:30:07 PM »
הבן שלי לא אוכל דגים!!!
הוא שונא דגים
אבל אתמול בערב בארוחת שישי הוא חיסל לברק שלם לבד

החומרים:  (אצלי זה היה ל-4 לברקים)
2 בצלים
2 עגבניות
1 בקבוק שמן זית
ראש שום
עשבי טיבול לפי טעם
מלח
פלפל
אבקת מרק עוף

אופן ההכנה:
שופכים את כל בקבוק שמן הזית לתבנית
להוסיף 2 כפות אבקת מרק עוף לשמן זית
להניח את הדגים בתבנית אבל לא לשכוח לחרוץ אותם לפני זה
לקלף את ראש השום ולפזר את שיני השום בתבנית
לחתוך את הבצל לפרוסות ולהוציא טבעות בצל מהפרוסות ולפזר בכל התבנית
את העגבניות לחתוך לפלחים ולפזר בתבנית
מלח פלפל לפי טעם
עשבי טיבול לפי טעם(במקרה שלי זה היה זר שלם של כוסברה)לפזר בתבנית

להדליק תנור על 200 מעלות ולהכניס את התבנית כשהתנור חם(רצוי על טורבו)
לאחר 10 דקות עם כף לאסוף שמן מהתבנית ולהרטיב את הדגים מלמעלה שיהיו ממש רטובים ולהמשיך באפיה
אחרי עוד 10 דקות שוב להרטיב את הדגים עם השמן מהמגש אבל הפעם להעביר את התבנית לחלק העליון של התנור ולהפעיל את הגריל
זה נועד לשרוף טיפה את הדג כדי לתת לו שיהיה קצת קריספי מבחוץ
אחרי בערך 2-4 דקות הדגים מוכנים
בתאבון ותזהרו לא לאכול את האצבעות בטעות גיחוך


הערה קטנה
המתכון הזה הוא הבסיס(וככה אני מכין את הדגים)
מכאן אפשר לשכלל אותו לכל מיני כיוונים
יש כאלה שירצו להוסיף גמבה או פלפל חריף(שאטה)או כל מיני ירקות אחרים
אפשר גם למלא את הבטן של הדגים בכל מיני תערובות של אגוזים צנוברים וכו' שעברו קליה מראש
בקיצור השמיים הם הגבול
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
IZHAK

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 4812

לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים

בעניין: לברק בתנור בנוסח בנצי
« הגיב #1 ב- : יולי 30, 2011, 17:40:05 PM »
 נשמע מאד מעניין

האם כיסיתה את התבנית

הרעיון עם בקבו ק שלם של שמן {איזו כמות}

-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
 IP: [ מחובר ]
סקווידוויד

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 7274

בעניין: לברק בתנור בנוסח בנצי
« הגיב #2 ב- : יולי 30, 2011, 17:50:05 PM »
בנצי, אתה הורג אותי עם המתכון הזה.

נשמע פצצה,ינוסה בקרוב.

תגיד, יכול לעבוד גם עם טרחון?
 IP: [ מחובר ]
IZHAK

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 4812

לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים

בעניין: לברק בתנור בנוסח בנצי
« הגיב #3 ב- : יולי 30, 2011, 18:09:07 PM »
זה נשמע יותר מפצצה

 זה בישול {לא טיגון }  בשמן עמוק
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
 IP: [ מחובר ]
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 49

הודעות: 15290

יש אכילות ???

בעניין: לברק בתנור בנוסח בנצי
« הגיב #4 ב- : יולי 30, 2011, 18:43:43 PM »
זה נשמע יותר מפצצה

 זה בישול {לא טיגון }  בשמן עמוק

זה נשמע כמו שמן עמוק מאד מאד... מזועזע
אני מניח (או אולי מקווה... ) שאם זה היה מתכון לדג אחד אז היה פחות שמן במתכון ??
בכול מקרה,נשמע כמו מתכון שיתאים לפורלים... ינוסה אולי בקרוב  אתה בסדר
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
 IP: [ מחובר ]
(אלון)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 4207

בעניין: לברק בתנור בנוסח בנצי
« הגיב #5 ב- : יולי 30, 2011, 20:52:28 PM »
נשמע מאד מעניין

האם כיסיתה את התבנית

הרעיון עם בקבו ק שלם של שמן {איזו כמות}



לא
תבנית פתוחה ללא שום אלומיניום שעלול לפגום בטעם
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
(אלון)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 4207

בעניין: לברק בתנור בנוסח בנצי
« הגיב #6 ב- : יולי 30, 2011, 20:54:29 PM »
בנצי, אתה הורג אותי עם המתכון הזה.

נשמע פצצה,ינוסה בקרוב.

תגיד, יכול לעבוד גם עם טרחון?

לא ניסיתי אבל לדעתי הטרחון לא יתאים

המתכון הזה עבד יפה מאוד גם עם לוקוסים ומוסרים
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
(אלון)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 4207

בעניין: לברק בתנור בנוסח בנצי
« הגיב #7 ב- : יולי 30, 2011, 20:57:40 PM »
זה נשמע יותר מפצצה

 זה בישול {לא טיגון }  בשמן עמוק

זה נשמע כמו שמן עמוק מאד מאד... מזועזע
אני מניח (או אולי מקווה... ) שאם זה היה מתכון לדג אחד אז היה פחות שמן במתכון ??
בכול מקרה,נשמע כמו מתכון שיתאים לפורלים... ינוסה אולי בקרוב  אתה בסדר

בקבוק על תבנית של תנור זה לא שמן עמוק
וברור שאם זה היה רק דג אחד הייתי משתמש בתבנית יותר קטנה ופחות שמן
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
IZHAK

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 4812

לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים

בעניין: לברק בתנור בנוסח בנצי
« הגיב #8 ב- : יולי 30, 2011, 21:06:29 PM »
על פניו נשמע טעים

דיבורים וכתיבה לא יעזרו כאן

יש לבצע ודי

התנור על כמה מעלות ?
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
 IP: [ מחובר ]
(אלון)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 4207

בעניין: לברק בתנור בנוסח בנצי
« הגיב #9 ב- : יולי 30, 2011, 23:04:04 PM »
על פניו נשמע טעים

דיבורים וכתיבה לא יעזרו כאן

יש לבצע ודי

התנור על כמה מעלות ?

תקרא במתכון קריצה
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
IZHAK

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 4812

לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים

בעניין: לברק בתנור בנוסח בנצי
« הגיב #10 ב- : יולי 31, 2011, 18:17:32 PM »
בנצי תשנה את השם

  לברק בתנור בנוסח  ט ע י ם
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
 IP: [ מחובר ]
rafi

מנהל אתר
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 62

הודעות: 39113

בעניין: לברק בתנור בנוסח בנצי
« הגיב #11 ב- : אוגוסט 07, 2011, 02:14:24 AM »
נשמע קטלני

את הדג הבא שתכין ככה- צלם וצרף תמונה... קריצה

מתכוון ליישם בקרוב ולהכין לאשתי ולי בנוסח זה...

אגב, הכמויות שציינת- לדג באיזה גודל?
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
(אלון)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 4207

בעניין: לברק בתנור בנוסח בנצי
« הגיב #12 ב- : אוגוסט 09, 2011, 17:11:25 PM »
נשמע קטלני

את הדג הבא שתכין ככה- צלם וצרף תמונה... קריצה

מתכוון ליישם בקרוב ולהכין לאשתי ולי בנוסח זה...

אגב, הכמויות שציינת- לדג באיזה גודל?

הם היו בסביבות קילו כל אחד לפני ניקוי
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
LiatH
חבר פורום
****

מנותק מנותק

גיל: 59

הודעות: 498

בעניין: לברק בתנור בנוסח בנצי
« הגיב #13 ב- : אוגוסט 21, 2011, 16:17:51 PM »
מפחדת לשאול, אבל מה הגודל של בקבוק השמן זית בו אתה משתמש? 
 IP: [ מחובר ]
סבלי

חבר פורום
****

מנותק מנותק

גיל: 63

הודעות: 310

''בתמונה ניר הבן מנקה את הדגים''

בעניין: לברק בתנור בנוסח בנצי
« הגיב #14 ב- : אוקטובר 10, 2011, 11:35:42 AM »
נשמע מעניין וטעים...

אבל אתה לא חושב שזה הרבה מידי שמן?
-------------------------------
''אפילו אם אתה יודע אלף דברים, אל תתבייש לשאול את זה שיודע דבר אחד''
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!