פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   המנועיה |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: המנועיה (נקרא 88312 פעמים) |
הדפסה |
|
|
אהלן בנצי, רציתי לשאול אותך שאלה לגבי רכב. בני הבכור קיבל רשיון ואני רוצה לקנות לו רכב. יש ברשות חברי AUDI A4, שנת 2002, נפח מנוע 2000 סמ"ק (130 כוח סוס), יד ראשונה, 102,000 ק"מ. אני יכול לקחת את הרכב מול חוב שעומד מולי(15,000ש"ח). האם כדאי ללכת על הרכב הזה? האם הדגם הזה מוצלח? נתוני הקילומטראז' אמיתיים! מודה מראש, מארט  נ.ב הייתה לי AUDI S5 שאכלתי ממנה קש... שומר נפשו וכיסו מאוודי ירחק!!! ואתה כבר אכלת אותה עם אוודי ואתה רוצה שגם הבן יעבור את מה שעברת? לא משנה הקילומטרז גם חדש מהניילון לא הייתי נוגע ותן לי לנחש היו לך בעיות בגיר  לא היו בעיות גיר. הרכב היה 2012, כל פעם צינורות ודברים קטנים. למרות שהרכב היה באחריות, לא היו ל-S5 חלקים במלאי. לא אותם החלקים כמו של A5. בקיצור רכב חדש יותר זמן במוסך מאשר אצלי... לגבי ה- A4: יש לה קולר לגיר, הרכב כמו מהניילון (רכב של גרוזיני). כל התוספות האפשריות....אני הצעתי לו את העסקה תמורת החוב. מארט  אם כבר הסכמת אז למה אתה שואל? בכל מקרה שיהיה בהצלחה לא סגרתי, שאלתי אותך אם כדאי. אם כן, אסגור אם לא, אחפש לבן רכב אחר בתקציב של 15,000 ש"ח. מארט 
|
-------------------------------
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מארט לגבי מכניכה של הרכב לא מבין ולכן משטיר זאת לבנצי ואנשים אחרים שמבינים בטחום אבל כאב לנהג צעיר אני מציע לך לא לרוץ ולרכוש רכב עם מנוע גדול וחזק מכמה סיבות 1.להגביל את יכולת ההשתוללות עם הרכב 2.חיסכון בדלק הייתי מחפש רכב בעל נפח מנוע קטן ומתמקד בבטיחות שיש לרכב להציע שים לב שביטח נהג חדש צעיר מיקר את הפוליסה ב 2000 עד 2500 שח אישית לפחות בשנה הראשונה הייתי עושה ביטוח נהג חדש על הרכב של המשפחה גם כך בחצי שנה הראשונה הוא צריך נהג מלווה להחזיק רכב נוסף עם ביטוח יקר נראה לי מיותר אחרי שנה של ניסיון על הכביש בחן מחדש את הכדאיות והרצון לרכוש לו רכב משלו
|
|
|
|
|
מארט לגבי מכניכה של הרכב לא מבין ולכן משטיר זאת לבנצי ואנשים אחרים שמבינים בטחום אבל כאב לנהג צעיר אני מציע לך לא לרוץ ולרכוש רכב עם מנוע גדול וחזק מכמה סיבות 1.להגביל את יכולת ההשתוללות עם הרכב 2.חיסכון בדלק הייתי מחפש רכב בעל נפח מנוע קטן ומתמקד בבטיחות שיש לרכב להציע שים לב שביטח נהג חדש צעיר מיקר את הפוליסה ב 2000 עד 2500 שח אישית לפחות בשנה הראשונה הייתי עושה ביטוח נהג חדש על הרכב של המשפחה גם כך בחצי שנה הראשונה הוא צריך נהג מלווה להחזיק רכב נוסף עם ביטוח יקר נראה לי מיותר אחרי שנה של ניסיון על הכביש בחן מחדש את הכדאיות והרצון לרכוש לו רכב משלו
צור, הוא סיים אם הליווי.לא רוצה שידפוק את הג'יפ החדש של אשתי. לגבי הכסף, זה לא מהווה כל בעיה. הוא צריך רכב משלו. שאלתי את בנצי שאלה ספציפית, לגבי רכב ספציפי.האמת גם אני נדלקתי על הרכב. הרכב שמור ומושקע בקנאות! רציתי לדעת מבנצי עם הדגם הספציפי מוצלח. אם לא, נעבור הלאה לרכב אחר. מארט 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
מארט אוודי זה רכב עם מוניטין גרוע ובעיקר בגירים האוטומטיים עדיף ללכת על רכב יפני או קוריאני בעלי אמינות גבוהה בכלל הרכבים האירופאיים סובלים מרמת אמינות נמוכה יש יוצאים מהכלל אבל אני מדבר על הכלל
|
|
|
|
|
מארט אוודי זה רכב עם מוניטין גרוע ובעיקר בגירים האוטומטיים עדיף ללכת על רכב יפני או קוריאני בעלי אמינות גבוהה בכלל הרכבים האירופאיים סובלים מרמת אמינות נמוכה יש יוצאים מהכלל אבל אני מדבר על הכלל
תודה  יש לך מוסך? אם כן, רכב שאקנה לבן, אטפל אצלך. מארט 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
בפרטי הצעתי למארט 3 רכבים 1.מאזדה 3 2.יונדאי i30 3.פורד פוקוס
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
בפרטי הצעתי למארט 3 רכבים 1.מאזדה 3 2.יונדאי i30 3.פורד פוקוס הצעות הגיוניות בהחלט  ומארט אין לי מוסך הייתי מכונאי שכיר 26 שנים היום נהג משאית עם מנוף (עבודה פחות קשה ומשכורת יותר טובה) אבל המכונאות אצלי בדם ובוא אני יגלה לך סוד קטן מעצלנות אני מכניס את הרכב שלי לטיפולים במוסך  אבל אם יש תקלה אני מתקן לבד
|
|
|
|
|
בפרטי הצעתי למארט 3 רכבים 1.מאזדה 3 2.יונדאי i30 3.פורד פוקוס הצעות הגיוניות בהחלט  ומארט אין לי מוסך הייתי מכונאי שכיר 26 שנים היום נהג משאית עם מנוף (עבודה פחות קשה ומשכורת יותר טובה) אבל המכונאות אצלי בדם ובוא אני יגלה לך סוד קטן מעצלנות אני מכניס את הרכב שלי לטיפולים במוסך  אבל אם יש תקלה אני מתקן לבד אני חולה אלפא וסיטרואן, אבל לא אקנה לבן שלי, למרות שמצאתי אלפא 159 פצצה. מארט 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
|
|
בפרטי הצעתי למארט 3 רכבים 1.מאזדה 3 2.יונדאי i30 3.פורד פוקוס הצעות הגיוניות בהחלט  ומארט אין לי מוסך הייתי מכונאי שכיר 26 שנים היום נהג משאית עם מנוף (עבודה פחות קשה ומשכורת יותר טובה) אבל המכונאות אצלי בדם ובוא אני יגלה לך סוד קטן מעצלנות אני מכניס את הרכב שלי לטיפולים במוסך  אבל אם יש תקלה אני מתקן לבד אני חולה אלפא וסיטרואן, אבל לא אקנה לבן שלי, למרות שמצאתי אלפא 159 פצצה. מארט  נתחיל מהסוף סיטרואן זה רכב שהמכונאים מתים עליו כי הוא מביא להם הרבה מאוד פרנסה ועכשיו נעבור לאלפא רומיאו אני אלפיסט מושבע!!! החזקתי ספרינט ולוצ'יה. סוד. 75. 164. 156 האחרונה הייתה V6 2500 הילוכים 6 קדימה ידנית מכרתי אותה אחרי שלילה אחד מצאתי את עצמי נוסע במהירות שהייתה מטיסה אותי לכלא לצערי גם נהיה לי יקר להמשיך עם האלפא אבל ביום שהכיס יאפשר אני אחזור אני לא יודע כמה אתה מבין באלפא אבל כל מי שבאמת מבין יודע שהאלפא האמיתית האחרונה הייתה ה-75 ויצא לי להיות הבעלים של דגם כזה מנוע מקדימה גיר מאחורה ומן הסתם גם הנעה אחורית( הדגם האחרון עם הנעה אחורית)
|
|
|
|
|
 |
|
|
בפרטי הצעתי למארט 3 רכבים 1.מאזדה 3 2.יונדאי i30 3.פורד פוקוס הצעות הגיוניות בהחלט  ומארט אין לי מוסך הייתי מכונאי שכיר 26 שנים היום נהג משאית עם מנוף (עבודה פחות קשה ומשכורת יותר טובה) אבל המכונאות אצלי בדם ובוא אני יגלה לך סוד קטן מעצלנות אני מכניס את הרכב שלי לטיפולים במוסך  אבל אם יש תקלה אני מתקן לבד אני חולה אלפא וסיטרואן, אבל לא אקנה לבן שלי, למרות שמצאתי אלפא 159 פצצה. מארט  נתחיל מהסוף סיטרואן זה רכב שהמכונאים מתים עליו כי הוא מביא להם הרבה מאוד פרנסה ועכשיו נעבור לאלפא רומיאו אני אלפיסט מושבע!!! החזקתי ספרינט ולוצ'יה. סוד. 75. 164. 156 האחרונה הייתה V6 2500 הילוכים 6 קדימה ידנית מכרתי אותה אחרי שלילה אחד מצאתי את עצמי נוסע במהירות שהייתה מטיסה אותי לכלא לצערי גם נהיה לי יקר להמשיך עם האלפא אבל ביום שהכיס יאפשר אני אחזור אני לא יודע כמה אתה מבין באלפא אבל כל מי שבאמת מבין יודע שהאלפא האמיתית האחרונה הייתה ה-75 ויצא לי להיות הבעלים של דגם כזה מנוע מקדימה גיר מאחורה ומן הסתם גם הנעה אחורית( הדגם האחרון עם הנעה אחורית) בנצי, אני לא מכונאי. הייתה ברשותי לנצ'יה דלתא אינטגרלה, בשנות ה-80.רכב מעולה. הייתה לי אלפא 159 בשנת 2008, מכרתי אותה כי אשתי כמעט ונהרגה ברכב... מבחינת הנוחות, לא מחליף סטריאו c5 בשום רכב! פעם בשנה טיפול במוסך מורשה- 0 תקלות. הבן שלי רוצה את הסיטרואן שלי, אבל קשה לי עם זה. הייתי נותן לו אותה אם אשתי הייתה מסכימה שאקח אלפא בשבילי, אבל היא לא. מארט 
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 30, 2017, 21:59:46 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד רציתי לשתף את החברים עם העזרה של אלון ביום ששי האחרון. פשוט ישנה בעיה באופנוע שלא הבנתי מאיפה המקור שלה. המצבר היה מתרוקן כל כמה ימים, אבל כל עוד נוסעים בו כל יום אז המצבר היה בסדר. אחרי החלפת מצבר לחדש חשבתי שהבעיה תיפתר, אבל ביום ששי האחרון (שבועיים אחרי ההחלפה של המצבר) גיליתי ששוב אין מצבר.  נזכרתי בטוב לב של אלון שמוכן לעזור, והרמתי אליו טלפון. הסברתי לו את הבעיה, ומיד הוא שאל אם יש אזעקה לאופנוע. כשאמרתי לו שכן אז הוא מיד אמר שלפי דברי אין בעית טעינה באופנוי, אלא שכנראה יש קצר שפשוט שואב את המצבר. שוחחתי היום עם החברה של האזעקה, אמרתי להם את המקרה ואמרו שבאמת יכול להיות בעיה באזעקה ושאבוא עם האופנוע לבדיקה. אז קודם כל אלון, תודה רבה על העזרה. ה' יברך אותך מכל הלב.  שמח לדעת שאני מכיר אדם כמוך!
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
בס"ד רציתי לשתף את החברים עם העזרה של אלון ביום ששי האחרון. פשוט ישנה בעיה באופנוע שלא הבנתי מאיפה המקור שלה. המצבר היה מתרוקן כל כמה ימים, אבל כל עוד נוסעים בו כל יום אז המצבר היה בסדר. אחרי החלפת מצבר לחדש חשבתי שהבעיה תיפתר, אבל ביום ששי האחרון (שבועיים אחרי ההחלפה של המצבר) גיליתי ששוב אין מצבר.  נזכרתי בטוב לב של אלון שמוכן לעזור, והרמתי אליו טלפון. הסברתי לו את הבעיה, ומיד הוא שאל אם יש אזעקה לאופנוע. כשאמרתי לו שכן אז הוא מיד אמר שלפי דברי אין בעית טעינה באופנוי, אלא שכנראה יש קצר שפשוט שואב את המצבר. שוחחתי היום עם החברה של האזעקה, אמרתי להם את המקרה ואמרו שבאמת יכול להיות בעיה באזעקה ושאבוא עם האופנוע לבדיקה. אז קודם כל אלון, תודה רבה על העזרה. ה' יברך אותך מכל הלב.  שמח לדעת שאני מכיר אדם כמוך! כל הכבוד על הפירגון ומילת התודה
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
בס"ד רציתי לשתף את החברים עם העזרה של אלון ביום ששי האחרון. פשוט ישנה בעיה באופנוע שלא הבנתי מאיפה המקור שלה. המצבר היה מתרוקן כל כמה ימים, אבל כל עוד נוסעים בו כל יום אז המצבר היה בסדר. אחרי החלפת מצבר לחדש חשבתי שהבעיה תיפתר, אבל ביום ששי האחרון (שבועיים אחרי ההחלפה של המצבר) גיליתי ששוב אין מצבר.  נזכרתי בטוב לב של אלון שמוכן לעזור, והרמתי אליו טלפון. הסברתי לו את הבעיה, ומיד הוא שאל אם יש אזעקה לאופנוע. כשאמרתי לו שכן אז הוא מיד אמר שלפי דברי אין בעית טעינה באופנוי, אלא שכנראה יש קצר שפשוט שואב את המצבר. שוחחתי היום עם החברה של האזעקה, אמרתי להם את המקרה ואמרו שבאמת יכול להיות בעיה באזעקה ושאבוא עם האופנוע לבדיקה. אז קודם כל אלון, תודה רבה על העזרה. ה' יברך אותך מכל הלב.  שמח לדעת שאני מכיר אדם כמוך! בכייף חבר יקר שמחתי לעזור רק תרשום בסוף מה הייתה הבעיה האמיתית כדי שנדע ונלמד מה שאני אמרתי זה רק השערה ובלי לראות את האופנוע
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
 |
|
|
בס"ד רציתי לשתף את החברים עם העזרה של אלון ביום ששי האחרון. פשוט ישנה בעיה באופנוע שלא הבנתי מאיפה המקור שלה. המצבר היה מתרוקן כל כמה ימים, אבל כל עוד נוסעים בו כל יום אז המצבר היה בסדר. אחרי החלפת מצבר לחדש חשבתי שהבעיה תיפתר, אבל ביום ששי האחרון (שבועיים אחרי ההחלפה של המצבר) גיליתי ששוב אין מצבר.  נזכרתי בטוב לב של אלון שמוכן לעזור, והרמתי אליו טלפון. הסברתי לו את הבעיה, ומיד הוא שאל אם יש אזעקה לאופנוע. כשאמרתי לו שכן אז הוא מיד אמר שלפי דברי אין בעית טעינה באופנוי, אלא שכנראה יש קצר שפשוט שואב את המצבר. שוחחתי היום עם החברה של האזעקה, אמרתי להם את המקרה ואמרו שבאמת יכול להיות בעיה באזעקה ושאבוא עם האופנוע לבדיקה. אז קודם כל אלון, תודה רבה על העזרה. ה' יברך אותך מכל הלב.  שמח לדעת שאני מכיר אדם כמוך! בכייף חבר יקר שמחתי לעזור רק תרשום בסוף מה הייתה הבעיה האמיתית כדי שנדע ונלמד מה שאני אמרתי זה רק השערה ובלי לראות את האופנוע בס"ד אלון, בדיוק כמו שאמרת!!! נכון לעכשיו האזעקה פורקה מהאופנוע ונלקחה לבדיקה. ובינתיים האופנוע לא עושה שום בעיה, וגם לא מראה שום סימן שכזה. בכל מקרה אני עדיין מחכה לתשובה של החברה שהתקינה (וגם פירקה) את האזעקה. מאמין שהשבוע אדע תשובה ואעדכן שוב. אבל בכל אופן כרגע אין שום בעיה. תודה רבה רבה רבה 
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ