פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   המנועיה |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: המנועיה (נקרא 88326 פעמים) |
הדפסה |
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תודה על היעוץ צור, מאיפה עלה לך הרעיון להתיעץ בעניין הרכב?  אבל זה חכם..בנצי-אכלת אותה, אולי נפתח "מנועיה-רכב"  התקלה שהעלה ruviva במנועה הסירה נשמעה לי דומה למה שיש לי באוטו ומכאן הגיע הרעיון לשאול עם יש קשר
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה על היעוץ צור, מאיפה עלה לך הרעיון להתיעץ בעניין הרכב?  אבל זה חכם..בנצי-אכלת אותה, אולי נפתח "מנועיה-רכב"  התקלה שהעלה ruviva במנועה הסירה נשמעה לי דומה למה שיש לי באוטו ומכאן הגיע הרעיון לשאול עם יש קשר 
|
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
תודה על היעוץ צור, מאיפה עלה לך הרעיון להתיעץ בעניין הרכב?  אבל זה חכם..בנצי-אכלת אותה, אולי נפתח "מנועיה-רכב"  אם לא שמת לב בפתיחת השרשור רשמתי שאפשר לשאול גם על רכבים 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אלון... שאפו גדול על כל מה שאתה נותן כאן בשרשור הזה... וכמובן על הרעיון והיוזמה - לגמרי שלך... שט ברכה 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה על היעוץ צור, מאיפה עלה לך הרעיון להתיעץ בעניין הרכב?  אבל זה חכם..בנצי-אכלת אותה, אולי נפתח "מנועיה-רכב"  אם לא שמת לב בפתיחת השרשור רשמתי שאפשר לשאול גם על רכבים  
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
כנראה שהחורף גורם שלא יהיה תקלות כי חודשיים לא היו תגובות ושאלות שימשיך ככה 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
כנראה שהחורף גורם שלא יהיה תקלות כי חודשיים לא היו תגובות ושאלות שימשיך ככה   לי אין סירה אז אין תקלות 
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
כנראה שהחורף גורם שלא יהיה תקלות כי חודשיים לא היו תגובות ושאלות שימשיך ככה   לי אין סירה אז אין תקלות  בס"ד שרגא, חייב לתקן טיפה... לעת עתה אין לך סירה, לכן אין תקלות. אבל כשתהיה לך סירה... מאחל לך שתמצא המון תקלות מניבות 
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 06, 2017, 12:28:28 PM על ידי אברהם כהן
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
כנראה שהחורף גורם שלא יהיה תקלות כי חודשיים לא היו תגובות ושאלות שימשיך ככה   לי אין סירה אז אין תקלות  בס"ד שרגא, חייב לתקן טיפה... לעת עתה אין לך סירה, לכן אין תקלות. אבל כשתהיה לך סירה... מאחל לך שתמצא המון תקלות מניבות  
|
|
|
|
Aviel2kk
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
36
|
|
שלום לכולם , יש לי שאלה מקצועית , יש לי מנוע חדש 150 seapro , ואני צריך להחליף מצבר רציתי לדעת איזה מצבר אני צריך בשביל המנוע?כמה כח?האם יש דגם מסויים שצריך בשביל מנוע ימי ומאיפה אפשר לקנות? תודה רבה.
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
שלום לכולם , יש לי שאלה מקצועית , יש לי מנוע חדש 150 seapro , ואני צריך להחליף מצבר רציתי לדעת איזה מצבר אני צריך בשביל המנוע?כמה כח?האם יש דגם מסויים שצריך בשביל מנוע ימי ומאיפה אפשר לקנות? תודה רבה.
לדעתי מצבר 60 אמפר צריך להספיק אבל אם יש לך הרבה צרכנים חשמליים ואם אתה עובד עם רולר חשמלי רצוי לעלות דרגה אחת ולך על 72 אמפר בכל אופן רצוי להתיעץ עם היבואןדגם אם אתה מתכוון להשקיע לך על מצבר ג'ל של אופטימה (מצבר לטווח ארוך אמין מאוד ללא טיפולים וחזק) אם לא לך על שנפ מצברי שנפ יש בכל חנות למצברים חשמלאים ואביזרי רכב
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 19, 2017, 18:43:12 PM על ידי בנצי (אלון )
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לדעתי מצבר 60 אמפר צריך להספיק אבל אם יש לך הרבה צרכנים חשמליים ואם אתה עובד עם רולר חשמלי רצוי לעלות דרגה אחת ולך על 72 אמפר בכל אופן רצוי להתיעץ עם היבואןדגם אם אתה מתכוון להשקיע לך על מצבר ג'ל של אופטימה (מצבר לטווח ארוך אמין מאוד ללא טיפולים וחזק) אם לא לך על שנפ מצברי שנפ יש בכל חנות למצברים חשמלאים ואביזרי רכב כמה טוב שיש בנצי 
|
|
|
|
Aviel2kk
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
36
|
|
לדעתי מצבר 60 אמפר צריך להספיק אבל אם יש לך הרבה צרכנים חשמליים ואם אתה עובד עם רולר חשמלי רצוי לעלות דרגה אחת ולך על 72 אמפר בכל אופן רצוי להתיעץ עם היבואןדגם אם אתה מתכוון להשקיע לך על מצבר ג'ל של אופטימה (מצבר לטווח ארוך אמין מאוד ללא טיפולים וחזק) אם לא לך על שנפ מצברי שנפ יש בכל חנות למצברים חשמלאים ואביזרי רכב תודה רבה 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בענייני מצברים: בנצי, למנוע (75 כס שתי פעימות ישן) שהיה לי על סירה ישנה 55 אמפ לא הספיק בכלל והמנוע לא הצליח להניע..70 אמפ עשו את העבודה! השאלה לגבי הצעה שלך לג'יל: מה מחיר מוערך? מה היתרון שם? מניח שהמשקלים זה פי שנים ממשקל מצבר רגיל? ואם בעניין מצברים, אז האם מומלץ מצבר נוסף רזרבי או בוסטר? בוסטר הפך למשהו זול ומשקלו לא גדול-זה יתרון בכלים קטנים..אבל אשמח לשמוע דעות פה ואם בעניין בוסטר, אז היה בעל החוף דיון לגבי זה, והיה שם הנחה שאם מצבר נניח 22000 mAH אז זה יעני 22 אמפ והוא אינו מספיק להנעת מנוע..אבל בפועל במפרט יש שם זרם קבוע של 22 אמפ אבל יש פונקציה נוספת של הנעת רכב בה האמפ יכול להגיע להרבה הרבה יותר מהאמפר הקבוע של המכשיר..כך שיוכל להניע רכבים גדולים וכו'... בכל אופן, אחד של 68 אמפ' (זרם קבוע) שהמליצו עליו (אייל וייס) שאני שוקל לקנות אם אראה שעדיף לי על מצבר שני בסירה שלרוב לא יהיה לו צורך ויהיה כבד יותר: http://www.ebay.com/itm/12V-Portable-Jump-Starter-68800mAh-Power-Battery-Charger-Mobile-Phone-Laptop-/262428369598?hash=item3d19f322be:g:QY4AAOSwknJXzNAH&item=262428369598&vxp=mtr
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
|
|
בענייני מצברים: בנצי, למנוע (75 כס שתי פעימות ישן) שהיה לי על סירה ישנה 55 אמפ לא הספיק בכלל והמנוע לא הצליח להניע..70 אמפ עשו את העבודה! השאלה לגבי הצעה שלך לג'יל: מה מחיר מוערך? מה היתרון שם? מניח שהמשקלים זה פי שנים ממשקל מצבר רגיל? ואם בעניין מצברים, אז האם מומלץ מצבר נוסף רזרבי או בוסטר? בוסטר הפך למשהו זול ומשקלו לא גדול-זה יתרון בכלים קטנים..אבל אשמח לשמוע דעות פה ואם בעניין בוסטר, אז היה בעל החוף דיון לגבי זה, והיה שם הנחה שאם מצבר נניח 22000 mAH אז זה יעני 22 אמפ והוא אינו מספיק להנעת מנוע..אבל בפועל במפרט יש שם זרם קבוע של 22 אמפ אבל יש פונקציה נוספת של הנעת רכב בה האמפ יכול להגיע להרבה הרבה יותר מהאמפר הקבוע של המכשיר..כך שיוכל להניע רכבים גדולים וכו'... בכל אופן, אחד של 68 אמפ' (זרם קבוע) שהמליצו עליו (אייל וייס) שאני שוקל לקנות אם אראה שעדיף לי על מצבר שני בסירה שלרוב לא יהיה לו צורך ויהיה כבד יותר: http://www.ebay.com/itm/12V-Portable-Jump-Starter-68800mAh-Power-Battery-Charger-Mobile-Phone-Laptop-/262428369598?hash=item3d19f322be:g:QY4AAOSwknJXzNAH&item=262428369598&vxp=mtrלגבי המצבר שהיה לך בסירה 55 אמפר זה מספיק יכול להיות שהייתה לך בעיית טעינה או הרבה צרכני חשמל או זליגה או מצבר עייף במנוע אצלי בסירה יש מצבר ישן בן 5 שנים 60 אמפר מנוע 55 כ"ס לפני שזיהיתי שיש לי בעיה בטעינה השתמשתי במצבר כל כך הרבה בסטרטרים עד שהמצבר התרוקן ונזקק לטעינה היום כשיש טעינה עדיין עושה רושם שהמצבר כבר חלש אבל אני יודע שזה בגלל שהמצבר כבר ישן ועייף מנוע 2 פעימות לא צורך אמפרז' גבוה בסטרטר ולכן אין צורך במצבר גדול לגבי מצבר ג'ל אלה מצברים לא מוכרים בשוק לגבי משקל הם כמעט אותו משקל הייתרון שלהם שהם לא נגמרים מהר והם ללא טיפול לגבי מחיר הם בערך פי 2 ממצבר רגיל לגבי מצבר רזרבי תמיד רצוי שיהיה משהו כגיבוי אבל בשביל זה יש את המנוע רזרבי כדי שנוכל לחזור למרינה ולטפל בבעיה בסוף מרוב גיבויים לא יהיה מקום בסירה ויהיו המון פריטים שדורשים טיפול ואחזקה בוסטר יכול לתת מענה אבל שוב גם הוא דורש תחזוקה כגון פריקה וטעינה מידי פעם כדי לשמור על המצבר שבו
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 06, 2017, 20:58:11 PM על ידי בנצי (אלון )
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|