הדו"ח: שבוע טוב חברים חמשוש כזה מאחל לכולכם. חמישי באים אורחים מהמרכז מצויידים בכל הכלים לאינטיאסים. חבר נעול ראשון עובד עם הדג ומייד משתחרר לו. ב10 בבוקר אני נעול על אינטיאס 2 דקות עבודה והוא בסירה. כולם מתעוררים ולצערי היום נגמר רק עם אחד של 8 קילו. יום שישי יציאה עם צוות הקבוע . על הבוקר יוחאי נעול עם אחד ואחרי חצי שעה על טונית שנותנת פייט רציני וגם היא בסירה 9 קילו. בהמשך אני מעלה פרידה קטנה של 1.5 ומייד אינטיאס של 8 קילו. אלירן נעול לוקח לו חוט טראכון של יותר מ 2 קילו בסירה. יוחאי מכה בשנית ומעלה אחד של 4 קילו .עוד יום מוצלח. שבת שוב אותו צוות . מגיעים באור ראשון ומייד יוחאי נעול עם 8 קילו. מייד אחריו אלירן ואלברט ביחד עם 8 קילו. שאר היום היה יבש. תודה מקווה שהבאתי לכם חשק לצאת . בהצלחה לכולם סרטונים בקרוב .
יוםי של נעילות בלייב, אכן עושה חשק לצאת ולנסות להביא אותם. סחטיין על הסירה המדוגמת, חתיכת תא אכסון יש לך שם .
אשמח לדעת אם החביתוש דורש צורת עבודה שונה או שמקפיצים רגיל.
שי
תודה אחי.קודם שמים את הקרסים הפוך מגיג רגיל כי אחרת לא תרגיש את אותו והוא לא ירד מהר ויעלה קל בקיצור לא יעשה את העבודה, בתחת לא בראש.ותלוי במהירות למשל אינטיאס אוהב מהר מאוד ולוקוסים ופרידות תפסתי בהקפצות קטנות ואיטיות מת עליו בקיצור בהצלחה
יוםי של נעילות בלייב, אכן עושה חשק לצאת ולנסות להביא אותם. סחטיין על הסירה המדוגמת, חתיכת תא אכסון יש לך שם .
אשמח לדעת אם החביתוש דורש צורת עבודה שונה או שמקפיצים רגיל.
שי
תודה אחי.קודם שמים את הקרסים הפוך מגיג רגיל כי אחרת לא תרגיש את אותו והוא לא ירד מהר ויעלה קל בקיצור לא יעשה את העבודה, בתחת לא בראש.ותלוי במהירות למשל אינטיאס אוהב מהר מאוד ולוקוסים ופרידות תפסתי בהקפצות קטנות ואיטיות מת עליו בקיצור בהצלחה
זא בצד השטוח..לא בראש. קבלתי, הפנמתי..בהזדמנות הראשונה אנסה..לי יש לבן ראש אדום, נקווה שיעבוד. שוב כל הכבוד על הסירה והדגים..ותודה על התשובה המהירה.
מישל מישל.... עברה כברת דרך מאז התחלת דרכך בדיג מהסירה, לא מזמן וכאן בפורום... חיש מהר הפכת למקצוען אמיתי וסקיפר שמביא תוצאות נהדרות.. אהבתי לראות בסרטון השני בדקה הראשונה - איך אתה מזיז את החכה שלא תפריע ובכלל שולט העניינים ומתקתק כל מה שצריך...
שלושה ימים מהנים עם יום לוהט, חגיגות בסירה
אגב, הסרטון השלישי לא עולה, אולי בגלל מוזיקה ששילבת... וחסרה לי איזו תמונה של דייג עם דג לטובת דף הבית...