בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  פרישה מניהול - מעביר את השרביט למנהל החדש בכוחות מחודשים.
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: פרישה מניהול - מעביר את השרביט למנהל החדש בכוחות מחודשים.  (נקרא 2923 פעמים) הדפסה
Shahar Cohen

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

מוטי ידידי
באמת ובתמים אתה האיש שכאשר אומרים לי דייג חופי , הוא הראשון שקופץ לי לראש
אתה הוא האיש שצריך משימה מיוחדת תמיד ידענו שתבוצע ברצינות וללא קיצורי דרך

תרמת רבות לפורום הזה לפני כניסתך לניהול ובטוח במהלך הזמן שבו היית "כחול"  קריצה

ההחלטה על פרישתך מניהול נבעה מיושרתך ואמינותך שאין שנייה לה,
מאחל לך בהצלחה בדרך החדשה בה התחלת לצעוד ....וכולי תקווה שנמשיך ללמוד ממך דברים חדשים פה בפורום גם כאשר תהיה אחד מן המניין  אתה בסדר   
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה
 IP: [ מחובר ]
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

חברים יקרים  

היום אני מודיע כי אני פורש מתפקיד מנהל בפורום. מייד אסביר גם למה. אבל קודם אני רוצה להודות לכל אחד ואחד מכם שבחר לעשות את הצעד ולהצטרף לפורום שלנו, לפעילים וגם לשקטים. אני קורא לכם להביא ולצרף עוד חברים, להשתתף יותר בדיונים, לא לחשוש מליזום תגובות ודיונים חדשים, לפנות למנהלים עם רעיונות חדשים וכו'. כל מה שיש פה זה בזכותכם ועבור כולנו, וככל שניהיה רבים יותר - ניהיה חזקים יותר.

כמובן הפרישה שלי מניהול זה בגלל הרבה חוסר זמן ,ולהיות מנהל בפורום מס אחד בארץ דורש הרבה זמן
שאין לי נכון לעכשיו , כמובן מעבר לבית חדש ,עבודה חדשה שדורש ממני הרבה זמן , כניסה גם להתחיל
להביא ציוד לארץ בשיתוף שלי ושל גנאדי ,לשיטתנו בפורום ובניגוד לנעשה באתרים אחרים, מנהל בפורום חייב ליהיות אובייקטי ונקי מכל חשש,  לא קשור לשום יבואן, לא קשור לשום חנות, לא מייצג שום גוף או אינטרס וכו' וזאת על מנת שהדיונים והתגובות שלי ישארו נקיים, הוגנים ולא מוטים. כמו כל הפורום הזה. ברגע שראיתי שאני בכיוון המסחרי (ולא משנה ההיקף) החלטתי יחד עם המנהלים האחרים לקחת צעד אחורה ולחזור ליהיות חבר מן השורה.
כמובן אמשיך להגיב או לעזור בזמן שיש לי , לפעמים החיים לוקחים אותנו לאזורים שונים .

היה כייף להיות בצוות ניהול מנצח ,הרבה חברים שרכשתי במשך השנים שאני כאן , מאוד קשה לי לכתוב את מה שאני כותב עכשיו , אבל כמו כל דבר בחיים צריכים להמשיך קדימה .

אני שמח שהייתי אתכם עד כה וכמובן אמשיך ליהיות, להשתתף ולשתף ,אז תודה לכולם   הגזעי

מוטי...
חבר ואיש יקר...
לא בכדי נבחרת בשעתו פעמיים בתור איש השנה של הפורום...
ספורים ונדירים האנשים אשר יש בהם כזו נכונות ענקית ובלתי נגמרת לעשיה ונתינה - למען קהילת חברי הפורום ולמען קידום דיג הסרף שאתה כל כך אוהב...
תמיד נכון לסייע ולייעץ לכל חבר פורום....
תמיד נכון לעשות ולתת למען הפורום בכל עניין ובכל תחום...
וןמי כמוני יודע זאת - כל פעם שפניתי אליך לעשות למען הפורום נעניתי "אין בעיה רפי, כל מה שצריך"...
כך היית כחבר פורום וכך כמנהל פורום - תמיד אכפתי ותמיד עושה ונותן מכל הלב...
תחסר בצוות הניהול אך נתנחם בכך שאתה ממשיך אתנו כתמיד -
כי הרי I.S.F אצלך תמיד בשר מבשרך כפי שאתה בשר מבשרו של הפורום...
ממילא היית מאז ומתמיד אחד מעמודי התווך של הפורום ולא חשוב באיזה צבע...
ההודעה היפה והעניינית שלך מדברת בעד עצמה - חלק נכבד הקדשת לפורום ולעשיה בפורום ושמירתו...
I.S.F היה ותמיד יישאר הבית שלך...  האתר מספר 1
עלה והצלח בכל אשר תעשה ותפנה... בירה
בצירוף הרבה הערכה והוקרה
רפי
עריכה אחרונה: יולי 01, 2016, 23:02:05 PM על ידי rafi
-------------------------------
ilan62
חבר פורום
*

מנותק מנותק

חברים יקרים  

היום אני מודיע כי אני פורש מתפקיד מנהל בפורום. מייד אסביר גם למה. אבל קודם אני רוצה להודות לכל אחד ואחד מכם שבחר לעשות את הצעד ולהצטרף לפורום שלנו, לפעילים וגם לשקטים. אני קורא לכם להביא ולצרף עוד חברים, להשתתף יותר בדיונים, לא לחשוש מליזום תגובות ודיונים חדשים, לפנות למנהלים עם רעיונות חדשים וכו'. כל מה שיש פה זה בזכותכם ועבור כולנו, וככל שניהיה רבים יותר - ניהיה חזקים יותר.

כמובן הפרישה שלי מניהול זה בגלל הרבה חוסר זמן ,ולהיות מנהל בפורום מס אחד בארץ דורש הרבה זמן
שאין לי נכון לעכשיו , כמובן מעבר לבית חדש ,עבודה חדשה שדורש ממני הרבה זמן , כניסה גם להתחיל
להביא ציוד לארץ בשיתוף שלי ושל גנאדי ,לשיטתנו בפורום ובניגוד לנעשה באתרים אחרים, מנהל בפורום חייב ליהיות אובייקטי ונקי מכל חשש,  לא קשור לשום יבואן, לא קשור לשום חנות, לא מייצג שום גוף או אינטרס וכו' וזאת על מנת שהדיונים והתגובות שלי ישארו נקיים, הוגנים ולא מוטים. כמו כל הפורום הזה. ברגע שראיתי שאני בכיוון המסחרי (ולא משנה ההיקף) החלטתי יחד עם המנהלים האחרים לקחת צעד אחורה ולחזור ליהיות חבר מן השורה.
כמובן אמשיך להגיב או לעזור בזמן שיש לי , לפעמים החיים לוקחים אותנו לאזורים שונים .

היה כייף להיות בצוות ניהול מנצח ,הרבה חברים שרכשתי במשך השנים שאני כאן , מאוד קשה לי לכתוב את מה שאני כותב עכשיו , אבל כמו כל דבר בחיים צריכים להמשיך קדימה .

אני שמח שהייתי אתכם עד כה וכמובן אמשיך ליהיות, להשתתף ולשתף ,אז תודה לכולם   הגזעי

חבל מאוד אתה אחלה אבל איך שכתבת ליפעמים ככה זה החיים

העיקר שאתה נישאר פה לא חשוב מנהל או לא מנהל הגזעי

תודה גבר על הכול שנתת והכול שעשית בתור מנהל בישביל החברים והפורום

בהצלחה בכול העיניינים שיש לך עכשיו בחיים  אתה בסדר

ביזכות אנשים כמוך הפורום יישאר מה שהוא  אנחנו מספר 1
עריכה אחרונה: יולי 16, 2016, 20:06:45 PM על ידי ilan62
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] למעלה  
« הקודם הבא »