|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
בזמן האחרון עוברת עליי תקופת יובש לא קלה נוסיף את זה שלא ממש תפסתי משהו חוץ מ2 ברקודות ואולי באמת אני לא עובד נכון אשמח לצאת עם חברים מכאן בתקופת הקיץ לאשקלון, בעיקר שקיעה לרוב פשוט לא תמיד שאר הפרטנרים יכולים לצאת אמנם אני צעיר אבל מבטיח שלא אשגע אתכם  תודה
|
|
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
בהצלחה חבר במציאת פרטנר ביננו גם לבד זה כיף.השאלה איזה סגנון דייג ?
|
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
ברור שגם לבד כיף  יותר רוצה ללמוד  זירזור מהחוף
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
|
רוי... אשקלון קצת רחוק לי , אחרת בכיף היית מוזמן אבל יש בגזרה שם חברה מצויינים , בטוח שבקרוב תקבל הזמנה  סבלנות היא מעלה לא רק בדייג 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
רועי אתה מוזמן בכיף ,עוד מעט חופש גדול תוכל לצאת יותר בבקרים כי שקיעות לא יוצא לי להגיע לים. תשאיר לי את הטלפון באישי ואני יצור איתך קשר ונקבע גילוי נאות גם אני כבר חודש לא הרגשתי דג משמעותי,אולי ביחד ישתפר לנו המזל  שלשום השתחררה לי טרחונית שמנה וחזקה ואחד תקף לי את הבומבט. 
|
|
|
|
|
|
|
הופה.... הינה הוא הגיח האשקלוני האהוב עלי  אם אתה יוצא עם שרון הנאה מובטחת ללא קשר לדגים  שאפו שרון יקירי 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד רועי אני חושב שיש לך הזדמנות מעולה ללמוד מאחד שיודע את העבודה. שרון כל הכבוד לך 
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
ממש תודה שרון ! הודעה בפרטי כבר קיבלת אשמח לעוד הצעות, בעיקר כי אני לא בטוח עד כמה אוכל לצאת עם שרון (אני יוצא לרוב בשישי או שבת והוא באמצע שבוע)
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
ממש תודה שרון ! הודעה בפרטי כבר קיבלת אשמח לעוד הצעות, בעיקר כי אני לא בטוח עד כמה אוכל לצאת עם שרון (אני יוצא לרוב בשישי או שבת והוא באמצע שבוע)
בס"ד רועי, במיוחד לאור העובדה שהחופש הגדול מגיע, שווה לך להיות גמיש יותר בזמנים בשביל להרוויח את שרון.
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
בס"ד רועי, במיוחד לאור העובדה שהחופש הגדול מגיע, שווה לך להיות גמיש יותר בזמנים בשביל להרוויח את שרון. תאמין לי שמבחינתי לצאת כל יום פעמיים ביום, רק שאני מבאר שבע ורישון אין בגיל 14  לאבא יש עבודה מן הסתם..
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
עוד מישהו ? 
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בהצלחה רועי 
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
אשקלונים ? 
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
האמת היא שציפיתי לקצת יותר הענות בסך הכל הצטרפות ל2-3 יציאות על מנת ללמוד לא נורא 
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
האמת היא שציפיתי לקצת יותר הענות בסך הכל הצטרפות ל2-3 יציאות על מנת ללמוד לא נורא  בס"ד רועי, לא להתייאש ולא להתאכזב. על זה אומרים "יגעת ומצאת תאמין"... בסופו של דבר כשתלמד לתפוס דגים אחרי ניסיונות ולימוד עצמי אני חושב שזה יביא לך את הסיפוק הכי גדול. בהצלחה!
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|