|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
היי בוקר טוב. לא הבנתי את ההודעה לגבי תחרות הזירזור בכינרת, הכוונה רק לתחום הקייקים,או גם לדייג מהחוף? במידה ומדובר במקצה מהחוף בבקשה תרשום אותי: שמואל. ב. יש מצב שאבוא ערב לפני אם היה מפגש כמו שנה שעברה.
כמו בשנה שעברה, יש מקצה חופי ומקצה קיאקים  רשמתי אותך לחופי. אם אתה מתכוון להגיע בערב לפני (ברור שיש ערב לפני  ), תעדכן בשירשור של המפגש ערב  טירוף! בטח שמגיע!! נא לרשום אותי למקצה הקיאק מניח שיהיה לי מקום או 2 למי שירצה לבוא...(יציאה מהקריות)
שיהיה לכולם בהצלחה חברים
אשמח אם תעדכן בשירשור הטרמפים לתחרות 
|
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
 איזה טירוף מגיעעעע חוף או קיאק??? בינתיים חוף  הבנתי אז אתה מגיע למקצה קייאקים 
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
השעות- זה ארבע בבוקר התחלה ? או שמתכוונים לצהריים ?
בבוקר 04:00 זה בבוקר 16:00 זה אחה"צ ברור לי.. פשוט חשבתי אולי הייתה טעות או משהו.. זו שעה לא הגיונית גם למי שיש שעה נסיעה  חבל.. מה לא הגיוני ? הזריחה בשעה 5:15 +- וצריך להתארגן קודם
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
בבוקר 04:00 זה בבוקר 16:00 זה אחה"צ ברור לי.. פשוט חשבתי אולי הייתה טעות או משהו.. זו שעה לא הגיונית גם למי שיש שעה נסיעה  חבל.. מה לא הגיוני ? הזריחה בשעה 5:15 +- וצריך להתארגן קודם שרגא ב 5 כבר אור
|
|
|
|
|
|
|
בבוקר 04:00 זה בבוקר 16:00 זה אחה"צ ברור לי.. פשוט חשבתי אולי הייתה טעות או משהו.. זו שעה לא הגיונית גם למי שיש שעה נסיעה  חבל.. מה לא הגיוני ? הזריחה בשעה 5:15 +- וצריך להתארגן קודם שרגא ב 5 כבר אור במידה ואין עננים כבר ב 4:50 אפשר להיות במים, ככה היה בראשון לפני יומיים. במידה ויש עננים, אפשר לשתות קפה על החוף
|
|
Major Craft Crostage 9'0'' 7-23g --------------- Shimano Rarenium CI4 2500FA ------------------------ YGK G-soul X8 1PE Varivas Violente Ajing Master 7'7'' 0.5-8g --- Shimano Rarenium CI4 1000FB --- Sunline Small Game PE-HG 0.6PE
|
|
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
תרשום תרשום...... אני והספינה 
|
|
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחרי חודשים שלא רואה ים,לא פורום ולא ציוד דיג.כייף לראות ששוב יש מפגש כנרת,כל הכבוד ליזמים,ולמארגנים. לצערי השנה התאריך מתנגש עם כל מסיבות סוף השנה בכל בתי הספר וגני ילדים ,ולכן השנה העדר מהתחרות.
שיהיה בהצלחה לכולם ושהטוב ביותר ינצח. ושוב שפו ענק למארגנים
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אחרי חודשים שלא רואה ים,לא פורום ולא ציוד דיג.כייף לראות ששוב יש מפגש כנרת,כל הכבוד ליזמים,ולמארגנים. לצערי השנה התאריך מתנגש עם כל מסיבות סוף השנה בכל בתי הספר וגני ילדים ,ולכן השנה העדר מהתחרות.
שיהיה בהצלחה לכולם ושהטוב ביותר ינצח. ושוב שפו ענק למארגנים
צר לי שלא נראה אותך הפעם  מסיבות סוף שנה יש בכול סוף שנה ולכול אחד זה יוצא ביום (או ערב) אחר... מאוחר יותר מהתאריך שנקבע אנחנו כבר נכנסים לחופש הגדול ואז הסיכוי למצוא תאריך שיסתדר לרוב הוא בלתי אפשרי... 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
חברים יקרים מבקש מכולם להרים בלטות, לחפש מאחורי המקרר ( איפה שזורקים אוכל לא טעים ) ולחפור קצת בגינה כדי למצוא לנו עוד שני קיאקסטים כדי שהמקצה ייצא לפועל.
|
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
חברים עוד קיאק אחד והמקצה קיאקים יוצא לדרך אני בא אני בא אני בא ועם הקיאק ועם המשפחה 
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #41 ב- : יוני 15, 2016, 08:33:48 AM » |
|
אגב אתם מדהימים! כל הארגון של האירוע פלוס ערב דייגים ואין באמצע אפילו משחק יורו אחד!!!! מדהים!
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
issc
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין