פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   סט למתחיל |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: סט למתחיל (נקרא 6265 פעמים) |
הדפסה |
|
דוד חיפה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אצלי במכונה יש חוט של אינביזיבל 0.35 שנקנה בחנות אוקיינוס חוט חזק ואמין
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
אני גם חושב שחוט 0.35 יספיק המקל והרולר יהיו מעולים להתחלה אתה רק צריך קרסים + עופרות ופיתיון אני מציע לך למצוא חוף נחמד לזרוק ( להמתין כמה דקות ואם אין כלום להתקדם ככה לסרוק את החוף עד שתמצא בור נחמד )
|
-------------------------------
|
|
|
דוד חיפה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני גם חושב שחוט 0.35 יספיק המקל והרולר יהיו מעולים להתחלה אתה רק צריך קרסים + עופרות ופיתיון אני מציע לך למצוא חוף נחמד לזרוק ( להמתין כמה דקות ואם אין כלום להתקדם ככה לסרוק את החוף עד שתמצא בור נחמד )
בקשר לסריקה אני פחות מסכים זה אולי טוב ונוח שיש חכה אחת אבל למי שיש 2 ו3 מקלות זה כבר נעשה מסע כומתה השיטה של הנדידה על החוף זה רק זירזור
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
בקשר לסריקה אני פחות מסכים זה אולי טוב ונוח שיש חכה אחת אבל למי שיש 2 ו3 מקלות זה כבר נעשה מסע כומתה השיטה של הנדידה על החוף זה רק זירזור סרף לייט מתבצע לרוב עם ציוד קל וחכה אחת
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אם אתה לא מסוגל לשבת במקום אחד לאורך זמן, הייתי חושב פעמיים לפני שהייתי מוציא אלפייה על ציוד חופי... עם הציוד שיש לך אתה יכול לעבוד עם חכה ביד, לרדת בקוטר החוט ל-0.30 ועדיין להגיע למרחקים סבירים ביותר... כשהחכה ביד והציוד לא כבד, תיק גב קטן וסטנד מתקפל לכול מקרה ואתה יוצא לסיבוב כיף על החוף מבלי להיות מוגבל בגלל כמות הציוד שיש לך לסחוב...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Cor1z
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אם אתה לא מסוגל לשבת במקום אחד לאורך זמן, הייתי חושב פעמיים לפני שהייתי מוציא אלפייה על ציוד חופי... עם הציוד שיש לך אתה יכול לעבוד עם חכה ביד, לרדת בקוטר החוט ל-0.30 ועדיין להגיע למרחקים סבירים ביותר... כשהחכה ביד והציוד לא כבד, תיק גב קטן וסטנד מתקפל לכול מקרה ואתה יוצא לסיבוב כיף על החוף מבלי להיות מוגבל בגלל כמות הציוד שיש לך לסחוב...
איזה פיתיון להישתמש לכאלה מרחקים? האם זה יהיה מאוד קשה להתחיל זרזור אחרי בוס ואני לא יראה תוצאות בכלל?
|
|
|
|
דוד חיפה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה פיתיון להישתמש לכאלה מרחקים? האם זה יהיה מאוד קשה להתחיל זרזור אחרי בוס ואני לא יראה תוצאות בכלל? בעיקרון שום דבר לא קשה אתה רק צריך לילמוד אם יש לך מישהו שילמד אותך זה יקל עליך אם תלמד לבד אתה תפתח שיטות לעצמך ותלמד בזכות עצמך לדוגמא אני קניתי ציוד לזירזור וכבר בפעם הראשונה דגתי דגים מה שכן יש לי ניסיון רב בחוף שהקל עליי תחשוב טוב מה הסיגנון שאתה רוצה לפתח אני אישית מאוד אוהב דייג חוף אבל לא תמיד יש תוצאות
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
איזה פיתיון להישתמש לכאלה מרחקים? האם זה יהיה מאוד קשה להתחיל זרזור אחרי בוס ואני לא יראה תוצאות בכלל? דיג חופי תוך כדי נדידה הולך טוב עם פיתיונות קטנים יחסית כמו תולעים, חזה עוף, שבלולים, רצועות קלמארי קטנות וגמברי. אם הצלחת לעבוד עם בוס למרות ההפרעת קשב שלך, אני מניח שז'ירז'ור יעשה לך רק טוב 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Cor1z
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
איזה פיתיון להישתמש לכאלה מרחקים? האם זה יהיה מאוד קשה להתחיל זרזור אחרי בוס ואני לא יראה תוצאות בכלל? דיג חופי תוך כדי נדידה הולך טוב עם פיתיונות קטנים יחסית כמו תולעים, חזה עוף, שבלולים, רצועות קלמארי קטנות וגמברי. אם הצלחת לעבוד עם בוס למרות ההפרעת קשב שלך, אני מניח שז'ירז'ור יעשה לך רק טוב  גמברי זה שרימפס?,וזה שרימפס אחד או לחתוך אותו?,זה בסדר שיש מוקפא? ומה זאת אומרת בנדידה?,אני בא עם אופניים ככה שאני לא יוכל ללכת את כל החוף עם האופניים ולהשאיר אותם שם אני מפחד שיגנבו לי עדיין לא הבנתי איך דג מרגיש,ואיך אני אמור להרגיש את הדג,זאת אומרת שהחוט צריך להיות הדוק תמיד? ויש לי שתי חכות,אפשרי להכניס אחת לחול בלי סטנד שלא תיפול ואת השנייה להחזיק ביידים או אפילו גם להיתשמש בחור של שאני יעשה בחול? ואשמח עם תשלח לי את המספר פלאפון שלך בשביל הווצאפ בפרטי,אני מנסה לסדר את החכה ואני לא מצליח תודה רבה !
|
|
|
|
|
לדעתי אחרי כל מה שקראתי יש לך ציוד סבבה אל תמהר ללכת לקנות סט חדש לך לים ותתחיל לדוג במרחקים עד 60 מטר מהחוף תפסתי חתיכות של קילו וחצי ושתיים יצא לי לעשות איזה דוח פה שתפסתי לברק של בערך 2 קילו והזריקה הייתי בערך 10 מטר מקו החוף אבל תתחיל תראה שאתה מתחבר לדייג הזה
מה גם עם יש לך סט יחסית קל אתה יכול לנסות לזרזר (בגדר ניסיון) לא יודע כמה מתאים אבל שוב אתה בסך הכול בודק את מה הסיגנון שמתאים לך אין לי ניסיון בזירזור בגלל ויתקנו אותי המנוסים בנושא זאת דעתי בלבד
|
|
|
|
Cor1z
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לדעתי אחרי כל מה שקראתי יש לך ציוד סבבה אל תמהר ללכת לקנות סט חדש לך לים ותתחיל לדוג במרחקים עד 60 מטר מהחוף תפסתי חתיכות של קילו וחצי ושתיים יצא לי לעשות איזה דוח פה שתפסתי לברק של בערך 2 קילו והזריקה הייתי בערך 10 מטר מקו החוף אבל תתחיל תראה שאתה מתחבר לדייג הזה
מה גם עם יש לך סט יחסית קל אתה יכול לנסות לזרזר (בגדר ניסיון) לא יודע כמה מתאים אבל שוב אתה בסך הכול בודק את מה הסיגנון שמתאים לך אין לי ניסיון בזירזור בגלל ויתקנו אותי המנוסים בנושא זאת דעתי בלבד
תודה,זה בסדר ללכת עם מצוף? פשוט אין לי מושג איך להוריד אותו
|
|
|
|
Cor1z
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בקשר לסריקה אני פחות מסכים זה אולי טוב ונוח שיש חכה אחת אבל למי שיש 2 ו3 מקלות זה כבר נעשה מסע כומתה השיטה של הנדידה על החוף זה רק זירזור סרף לייט מתבצע לרוב עם ציוד קל וחכה אחת לפי דעתך ניתן לזרזר עם החכה והרולר הזה?
|
|
|
|
מתןדבש351
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מאיפה אתה בארץ? במידה ואתה מהאזור שלי אני אפגש איתך ואולי גם נלך לדוג ביחד ככה שאני אסביר לך בדיוק מה זה דייג חוף
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
מאיפה אתה בארץ? במידה ואתה מהאזור שלי אני אפגש איתך ואולי גם נלך לדוג ביחד ככה שאני אסביר לך בדיוק מה זה דייג חוף
בס"ד יותר טוב מזה אי אפשר לבקש. כל הכבוד לך על הרצון הטוב 
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
Cor1z
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בקשר לסריקה אני פחות מסכים זה אולי טוב ונוח שיש חכה אחת אבל למי שיש 2 ו3 מקלות זה כבר נעשה מסע כומתה השיטה של הנדידה על החוף זה רק זירזור סרף לייט מתבצע לרוב עם ציוד קל וחכה אחת הבנאדם שהציע עזרה לא יכול לעזור לי מהעזור שלי מהסיבה שהוא בכלל לא מהאזור שלי  לגבי המקל,אפשר להישתמש במקל כמקל זרזור,והאם אפשר להיתשמש ברולר הזה? תודה
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|