|
דוד חיפה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
אלו ווסטים לפליי פישינג, כלומר מיועדים לקופסאות ממש קטנות ולא יתאימו לז'רז'ור רגיל מפאת הגודל הקטן של התאים בווסט. אם כבר ווסט הייתי מחפש משהו ייעודי לז'רז'ור עם תיק מאחורה בסגנון של הווסט שאברהם אעלה. בהצלחה 
|
|
|
|
|
|
דוד חיפה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אלו ווסטים לפליי פישינג, כלומר מיועדים לקופסאות ממש קטנות ולא יתאימו לז'רז'ור רגיל מפאת הגודל הקטן של התאים בווסט. אם כבר ווסט הייתי מחפש משהו ייעודי לז'רז'ור עם תיק מאחורה בסגנון של הווסט שאברהם אעלה. בהצלחה  יש לך קישור למה שהוא קנה?
|
|
|
|
|
|
דוד חיפה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא בעיה למצוא אחד עם משלוח חינם השאלה אם מתאים
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
לא בעיה למצוא אחד עם משלוח חינם השאלה אם מתאים בס"ד בזה לחלוטין אני מסכים אתך... ומניסיון שלי עד כה, אם הפריט ימצא ב- eBay, לרוב הוא יהיה זול יותר. אז חפש אותו גם שם.
|
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
|
כמו שציינו אלה ווסטים לפליי פישינג אפשר לעבוד איתם בזירזור אם את הדמויים תכניס לכיסים של הווסט ללא קופסא , מה שיצריך כובעים למשולשות.
כמו כן קחו בחשבון שעדיף ווסט קליל ככל שניתן ואוורירי, אחרת תמצאו את עצמכם מזיעים מאד (זה מחמם על הגוף בעיקר בקייץ).
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 10, 2016, 12:25:48 PM על ידי Shahar Cohen
|
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
דוד חיפה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כמו שציינו אלה ווסטים לפליי פישינג אפשר לעבוד איתם בזירזור אם את הדמויים תכניס לכיסים של הווסט ללא קופסא , מה שיצריך כובעים למשולות.
כמו כן קחו בחבון שעדיף ווסט קליל ככל שניתן ואוורירי, אחרת תמצאו את עצמכם מזיעים מאד(זה מחמם על הגוף בעיקר בקייץ).
אשמח להמלצות על ווסט איכותי כולל קישור
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
מה התקציב ? בfish factor יש מצוינים של פרוקס ב400שח
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
לדעתי כעיקרון 400 ש"ח לווסט זה יקר מדי.
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
דוד חיפה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה התקציב ? בfish factor יש מצוינים של פרוקס ב400שח
250 מה זה פיש פקטור?
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
חנות אינטרנט לציוד דייג מאוד זולה מי שהחנות שלו חבר פורום והמון מזמינים שם.. מחיר ושרות מעולים לפי מה שאומרים (אני בטוח ) אין שם ווסט ב250.. 400 גם לטעמי יקר אבל כמו כל מכור בחורף אני גם אקנה 
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש לי כזה כבר שנתיים שלוש הוא מחזיק מעמד בצורה סבירה הבידוד נגד מים בתוך התאים מתפורר מהר יחסית . יכול להתאים לדייג אולטרה עם 2 קופסאות דמויים קטנים בכיסים התחתונים. אני משתמש בו יותר לארנק מפתחות וסלולרי שלא ירטבו משפריצים ולא יפלו במקרה מהכיסים . חפש אותו באיביי לי עלה בזמנו 20$
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|