רמי עבודת יד
|
רמי עבודת יד חבר פורום    
מנותקגיל:
48
אתם חולמים אני מגשים
|
|
תמונה של העופרת
|
-------------------------------
בס"ד מוצעים למכירה . פילוטה מרוקית אמיתי פליי בכול גודל וצבע ציוד דייג משלים לא נותן הצעות מחיר במסרים
מבצע משלוחים דרך דואר ישראל .15 שקל יש אפשרות לאיסוף מיבנה .
רמי 0542424564
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
יפה רמי  ושאלה קטנה למה אתה מיעד את זה 
|
|
|
|
רמי עבודת יד
|
רמי עבודת יד חבר פורום    
מנותקגיל:
48
אתם חולמים אני מגשים
|
|
סוף ריג  . דגי מקצועי הזמין את זה למטרה הזו . מה עוד ניתן לעשות השמים הם הגבול .
|
בס"ד מוצעים למכירה . פילוטה מרוקית אמיתי פליי בכול גודל וצבע ציוד דייג משלים לא נותן הצעות מחיר במסרים
רמי 0542424564
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
נראה מצויין , מזמן לא יצקתי עופרות, אני נאלץ להשתמש בכבל נירוסטה להגיע למשקולת כזאת.
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
סוף ריג  . דגי מקצועי הזמין את זה למטרה הזו . מה עוד ניתן לעשות השמים הם הגבול .  שאתה אומר סוף ריג אתה מתכוון לריג שבסופו יש סיכה שנראית כמו פין R
|
|
|
|
רמי עבודת יד
|
רמי עבודת יד חבר פורום    
מנותקגיל:
48
אתם חולמים אני מגשים
|
|
כן אביחי . עדי זה בדיוק מה שהיה לבחור... נמאס לו ולכן ביקש שאני יעזור לו עים זה .
|
רמי 0542424564
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
כן אביחי . עדי זה בדיוק מה שהיה לבחור... נמאס לו ולכן ביקש שאני יעזור לו עים זה .
מלך 
|
|
|
|
רמי עבודת יד
|
רמי עבודת יד חבר פורום    
מנותקגיל:
48
אתם חולמים אני מגשים
|
|
איך אומר עופר לוי . "מלך יש רק אחד והוא בוראה עולם " מי אני ביכלל .
|
רמי 0542424564
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
תמונה של העופרת
אמיר אחלה אחי  אני גם משתמש במשקולות באותו סגנון רק שאני לא מכין אותם אני קונה מוכן ו מוסיף 
|
|
|
|
רמי עבודת יד
|
רמי עבודת יד חבר פורום    
מנותקגיל:
48
אתם חולמים אני מגשים
|
|
עם סביבל בכול גודל רצוי התמונה מישתנה. ולכן הרעיון עים וו טליה לא היה מתאים לכול דבר .
העניין שאצלי ניתן ליצר עופרת לפי הזמנה בדיוק כמו בבית מלכה . מה שאין באף חנות . שאני מיצר המחיר של המוצר היה בדרך כלל כפול 3 ממחיר עופרת רגילה.
דוגמה לעופרת הזו מחירה 7 שקל י"ח .
אחלה שבת רמי
|
רמי 0542424564
|
|
|
|
אחלה דבר. אני אוהב להוסיף נילון דק אחרי המשקולת כדי שבמקרה של "תקיעה" מאבדים רק את המשקולת. אני משתמש בתבנית מוכנה ל60/90/120/150 גרם. מחיר תבנית כזו כ200 שח, ויותר לא קונים משקולות.
|
|
|
|
רמי עבודת יד
|
רמי עבודת יד חבר פורום    
מנותקגיל:
48
אתם חולמים אני מגשים
|
|
אתה עם נסיון עשיר .עבודה ממש יפה . אבל no1@חחח
|
רמי 0542424564
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אני אוהב להוסיף נילון דק אחרי המשקולת כדי שבמקרה של "תקיעה" מאבדים רק את המשקולת. תוכל להסביר בבקשה למה התכוונת ?  ניילון דק ?
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
אני אוהב להוסיף נילון דק אחרי המשקולת כדי שבמקרה של "תקיעה" מאבדים רק את המשקולת. תוכל להסביר בבקשה למה התכוונת ?  ניילון דק ? צודק, הניסוח לא ברור(ואני לא בטוח שאני יכול שיצא יותר טוב  ). ראשית תמונות להמחשה(החוט בו נקשר המשקולת לריג): א. Basic Bottom Fishing Setup #3: Snap Swivel with tag line http://www.lakemichiganangler.com/tips/Surf_Fishing/basic_bottom_fishing_rigs_surf_fishing.htmב. http://www.shoreangler.8m.com/custom4_1.htmlג. http://www.jurofishing.com/kids_rigs.php?rigID=4"נילון דק": נילון חלש או יבש למחצה המשמש ליצירת נקודת כשל. כאשר יש SNAG(תקיעת עופרת, בין סלעים לדוגמא), נקודת הכשל תהיה הנילון הזה(הוא יקרע), כך שהריג יחזור שלם(רק ללא משקולת).תוצאה: אין צורת לבנות ריג, רק לחבר משקולת חדשה. אני משתמש בSNAPֹ SWIVEL על מנת להיתחבר ל"נילון דק"(עליו המשקולת), זאת כאשר הסביבל על הריג(הסביבל בקרוב למשקולת בדוגמא ג) והסיכה על המשקולת(בתמונות: משקולת+נילון+סיכה). למשל:ראשי 15 קילו טסט ריג 20 קילו טסט "חוט דק" 4 קילו טסט בנייה: ראשי-ריג-"חוט דק"-משקולת. 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|