פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  הסדנא (תחזוקת ציוד + "עשה זאת בעצמך") (אחראי: צור.)
   עופרת קונית עים סביבל משקל 35\40 גרם |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: עופרת קונית עים סביבל משקל 35\40 גרם (נקרא 4481 פעמים) |
הדפסה |
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
"חוט דק" 4 קילו טסט בנייה: ראשי-ריג-"חוט דק"-משקולת.  [/quote] לא נקרע בזריקה??? המשקל שנוצר על "החוט הדק" יותר מ-4 ק"ג
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
"חוט דק" 4 קילו טסט בנייה: ראשי-ריג-"חוט דק"-משקולת.  לא נקרע בזריקה??? המשקל שנוצר על "החוט הדק" יותר מ-4 ק"ג [/quote] אני אדגים. חי ליפני כמה שנים חוט 0.3, הרבה עבר עליו, ומהטסט המקורי(6 קילו) נשאר אולי 2(נקרע בידיים בקלות יחסית), מובן מאליו שהוא כבר לא על הרולר, אבל חבל לזרוק אז.....:
|
|
|
|
|
אם החוט במצב זוועתי תסיים ב8B, אם מצבו סביר ב8A
|
|
|
|
|
אם יש כשל באחד מ4 החוטים המשקולת משתחררת מקווה שהבהרתי
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
אם יש כשל באחד מ4 החוטים המשקולת משתחררת מקווה שהבהרתי

|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
בהתחלה זה מה שחשבתי שהתכוונת - לוותר על המשקולת ולשמור על הריג , רצוי עם דג  פשוט רשמת "אחרי המשקולת" וזה לא הכי הסתדר לי ........ אגב - איפה רכשת את התבנית ליציקה ?
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
בהתחלה זה מה שחשבתי שהתכוונת - לוותר על המשקולת ולשמור על הריג , רצוי עם דג  פשוט רשמת "אחרי המשקולת" וזה לא הכי הסתדר לי ........ אגב - איפה רכשת את התבנית ליציקה ? EBAY. חפש: DO-IT-MOLD * אם אתה קונה-תשנן את העלון של כללי הזהירות.* אני לא ממליץ לרכוש תבניות חרס/גבס, הם נשברות אם המשקולת נתקעת קצת התבנית, כמו כן תמיד טוב להכין בכמויות ולא בודדים. יש הרבה צורות(טיל/כדור/גיג הדים/סחף/ועוד), תבחר את מה שהכי מתאים לך. * עופרת ניתן לקנות בחנוית הצלילה(10 שח לקילו), אל תתעסק עם מצברים(אדים מסוכנים מחומצות ההיו שם קודם), ניתן למחזר עופרת ממשקולות שיצאו משימוש(לדוג. : נסתם החור) . מקווה שעזרתי
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
בהתחלה זה מה שחשבתי שהתכוונת - לוותר על המשקולת ולשמור על הריג , רצוי עם דג  פשוט רשמת "אחרי המשקולת" וזה לא הכי הסתדר לי ........ אגב - איפה רכשת את התבנית ליציקה ? EBAY. חפש: DO-IT-MOLD * אם אתה קונה-תשנן את העלון של כללי הזהירות.* אני לא ממליץ לרכוש תבניות חרס/גבס, הם נשברות אם המשקולת נתקעת קצת התבנית, כמו כן תמיד טוב להכין בכמויות ולא בודדים. יש הרבה צורות(טיל/כדור/גיג הדים/סחף/ועוד), תבחר את מה שהכי מתאים לך. * עופרת ניתן לקנות בחנוית הצלילה(10 שח לקילו), אל תתעסק עם מצברים(אדים מסוכנים מחומצות ההיו שם קודם), ניתן למחזר עופרת ממשקולות שיצאו משימוש(לדוג. : נסתם החור) . מקווה שעזרתי עזרת מאוד 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
בהתחלה זה מה שחשבתי שהתכוונת - לוותר על המשקולת ולשמור על הריג , רצוי עם דג  פשוט רשמת "אחרי המשקולת" וזה לא הכי הסתדר לי ........ אגב - איפה רכשת את התבנית ליציקה ? EBAY. חפש: DO-IT-MOLD * אם אתה קונה-תשנן את העלון של כללי הזהירות.* אני לא ממליץ לרכוש תבניות חרס/גבס, הם נשברות אם המשקולת נתקעת קצת התבנית, כמו כן תמיד טוב להכין בכמויות ולא בודדים. יש הרבה צורות(טיל/כדור/גיג הדים/סחף/ועוד), תבחר את מה שהכי מתאים לך. * עופרת ניתן לקנות בחנוית הצלילה(10 שח לקילו), אל תתעסק עם מצברים(אדים מסוכנים מחומצות ההיו שם קודם), ניתן למחזר עופרת ממשקולות שיצאו משימוש(לדוג. : נסתם החור) . מקווה שעזרתי תודה 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|
|