פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  י.ע.ד- שמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים (אחראי: rafi)
   מי עושה פה סדר, לאילו סוגי דיג צריך רישיון? |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מי עושה פה סדר, לאילו סוגי דיג צריך רישיון? (נקרא 6557 פעמים) |
הדפסה |
|
OrenH
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כחלק מחזרתי לדייג אחרי הפסקה קצרה, אני רוצה להבין:
1. דיג מקיאק, רישיון? 2. דיג עם חכה משובר גלים, רישיון?
לא ברור מה זה כל הרפורמה המטופשת הזאת, אלה שהורסים את הים הם כל הגוררים למינהם שגורפים את הקרקעית ודייגי הרשתות המחורבנים.
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
החוק הכי יבש ללא מלח אומר שכל אדם הדג בא"י צריך להחזיק רשיון , למעט חכה מן החוף
ומפה אנחנו יכולים להתפלפל למה ומדוע לא בכל מקום ייתנו לך רשיון גם אם חוקית לא יכולים למנוע.
לגבי דייג פנאי ( שמשום מה קוראים לו רק ספורטיבי ) , עם קיאק בים התיכון אתה צריך רשיון
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 21, 2016, 12:59:46 PM על ידי TookTook
|
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כחלק מחזרתי לדייג אחרי הפסקה קצרה, אני רוצה להבין: 1. דיג מקיאק, רישיון? 2. דיג עם חכה משובר גלים, רישיון?
*דיג עם קיאק חייב רשיון דיג, כרגע יש "איסור" אך לדעתי - בחוסר סמכות. *דיג החוף או שובר, בינתיים לא מצריך רשיון דיג, בינתיים.. אך כנראה יגיע..לא ברור מה זה כל הרפורמה המטופשת הזאת, אלה שהורסים את הים הם כל הגוררים למינהם שגורפים את הקרקעית ודייגי הרשתות המחורבנים.
לא חידשת... לא רק מטופשת, גם לוקה בדמגוגיה והמשך הפקרה מודעת של הים... מחפשים כרגיל את "הטרף הקל" שישמש עלה תאנה לכיסוי מחדלי האכיפה כלפי דיג הרסני.. מחפשים להראות עשיה - ולא לעשות את הדבר הנכון... ולכן עתרנו לבג"צ..
|
|
|
|
משה אמרגי
|
בונסאי ארט חבר פורום   
מנותקגיל:
62
בונסאי זה המקצוע שלי ,דייג זה התחביב שלי
|
|
כחלק מחזרתי לדייג אחרי הפסקה קצרה, אני רוצה להבין: 1. דיג מקיאק, רישיון? 2. דיג עם חכה משובר גלים, רישיון?
*דיג עם קיאק חייב רשיון דיג, כרגע יש "איסור" אך לדעתי - בחוסר סמכות. *דיג החוף או שובר, בינתיים לא מצריך רשיון דיג, בינתיים.. אך כנראה יגיע..לא ברור מה זה כל הרפורמה המטופשת הזאת, אלה שהורסים את הים הם כל הגוררים למינהם שגורפים את הקרקעית ודייגי הרשתות המחורבנים.
לא חידשת... לא רק מטופשת, גם לוקה בדמגוגיה והמשך הפקרה מודעת של הים... מחפשים כרגיל את "הטרף הקל" שישמש עלה תאנה לכיסוי מחדלי האכיפה כלפי דיג הרסני.. מחפשים להראות עשיה - ולא לעשות את הדבר הנכון... ולכן עתרנו לבג"צ..לדעתי דייג חופי צריך רשיון זה שלא אוכפים זה סיפור אחר.
|
משה אמרגי -http://www.bonsaiart.co.il/site2/the_page.asp?page_lang=he&page_id=1
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »