שלום לכולם
בעקבות "ציוץ" שהגיע לאזניי הייתי רוצה להבהיר לכל המעוניין את כמות הדגים שנלקחה "ולא שוחררה"
1. היו 2 ימי דייג ב-1 לא ציפינו לכמות גדולה כזאת כמובן כל מה שיצא נלקח, למזלם של הדגים הראשונים הם היו בגודל של שחרור ולכן הושארו, לאחר הוצאת עוד דגים וגם יותר גדולים פשוט לא היה מה לשחרר הם נפחו נשמתם
2. ביום-2 הבן שלי היה איתי, גם היום לא ציפינו לכזאת מכה אז הראשונים לא שוחררו
עם הילד הסיפור קצת שונה הוא התעקש לשמור את התפיסות שלו קצת ויתרתי אבל בכל זאת הוא למד לשחרר והוא שחרר, אפשר לשמוע באחד הסרטונים שהוא מבקש לא לשחרר. גם אנחנו מפאת המבחר שחררנו המון המון דגים שביום אחר ממש לא היו חוזרים למים.
3. מנסיון והיכירות של המקום הספציפי הזה והאנשים שעובדים שם אני בטוח שכמעט כל דג ששוחרר מצא עצמו ברשת של אחד העובדים בשעות שלפנות בוקר. כך שאני לא יודע אם שפר מזלם
4. חלק גדול מהדגים חולקו למשפחה וחברים ולא נעשה מהם שום עסק ריווחי
5. בכל מקרה המקפיא עמוס כרגע לתקופה ארוכה ואפשר לחזור למסורת שחרורים שכן הייתי רגיל אליה(יש לי עדים
)
- חברי היקרים עם יד על הלב האם רובכם לא היה מתנהג כמוני ?
- האם כל סירות הדייג שפועלות באיזורים שונים היו מוותרים על השחרורים שלי? דעתי האישית=שלילי
ההיפך הגמור היה קורה הם היו זורקים לנו רשת בפרצוף ולא מחשבנים (גם זה קרה ועדיין קורה היום)
בתוך כל הבלגן הזה פשוט זרמנו עם ההנאה "החד פעמית" הזאת רק בסוף שטפנו את העיניים בשלל המכובד.
אני מקווה שכמה שורות קצרות אלו נותנות הסבר יותר מעמיק למי שרוצה
בשורות טובות אמן כן יהי רצון
בעקבות "ציוץ" שהגיע לאזניי הייתי רוצה להבהיר לכל המעוניין את כמות הדגים שנלקחה "ולא שוחררה"
1. היו 2 ימי דייג ב-1 לא ציפינו לכמות גדולה כזאת כמובן כל מה שיצא נלקח, למזלם של הדגים הראשונים הם היו בגודל של שחרור ולכן הושארו, לאחר הוצאת עוד דגים וגם יותר גדולים פשוט לא היה מה לשחרר הם נפחו נשמתם
2. ביום-2 הבן שלי היה איתי, גם היום לא ציפינו לכזאת מכה אז הראשונים לא שוחררו
עם הילד הסיפור קצת שונה הוא התעקש לשמור את התפיסות שלו קצת ויתרתי אבל בכל זאת הוא למד לשחרר והוא שחרר, אפשר לשמוע באחד הסרטונים שהוא מבקש לא לשחרר. גם אנחנו מפאת המבחר שחררנו המון המון דגים שביום אחר ממש לא היו חוזרים למים.
3. מנסיון והיכירות של המקום הספציפי הזה והאנשים שעובדים שם אני בטוח שכמעט כל דג ששוחרר מצא עצמו ברשת של אחד העובדים בשעות שלפנות בוקר. כך שאני לא יודע אם שפר מזלם
4. חלק גדול מהדגים חולקו למשפחה וחברים ולא נעשה מהם שום עסק ריווחי
5. בכל מקרה המקפיא עמוס כרגע לתקופה ארוכה ואפשר לחזור למסורת שחרורים שכן הייתי רגיל אליה(יש לי עדים

- חברי היקרים עם יד על הלב האם רובכם לא היה מתנהג כמוני ?
- האם כל סירות הדייג שפועלות באיזורים שונים היו מוותרים על השחרורים שלי? דעתי האישית=שלילי
ההיפך הגמור היה קורה הם היו זורקים לנו רשת בפרצוף ולא מחשבנים (גם זה קרה ועדיין קורה היום)
בתוך כל הבלגן הזה פשוט זרמנו עם ההנאה "החד פעמית" הזאת רק בסוף שטפנו את העיניים בשלל המכובד.
אני מקווה שכמה שורות קצרות אלו נותנות הסבר יותר מעמיק למי שרוצה
בשורות טובות אמן כן יהי רצון

חברים
ברשותכם, בואו נעשה קצת סדר.
כשאתה מתחיל את הדיג אתה לא יודע איך יגמר, ופתאום יוצא לו לברק חצי קילו.... מה לא תשאיר?
אני אענה - אני משאיר!
אחרי כמה ד' יוצא עוד אחד ואתה מבסוט מהמזל (סליחה מומי - התכוונתי שתה מבסוט מתשומת הלב שהרעיף עליך הקב"ה). לא תשאיר? תשאיר!
עד החמישי אתה משאיר כי אז כבר סידרת מנה לכל אחד המשפחה. ואז אתה מתחיל לשחרר.
אפילו אם נתפסו אח"כ דגים גדולים הרי שהראשונים כבר מתו. אי אפשר לשחרר אותם.
תזכרו שהיו שם כמה אנשים שדגו והכמות היא של כולם.
שנית
אתם רוצים לקרוא דוחות כאלה? או שאתם רוצים שאנשים יחביאו אותם? חייבים לזכור שזה אתר דיג וכולנו פה לקרוא על הדגים. אם יהיה עליהום של לשחרר ולשחרר ולשחרר על כל מי שמעלה דו"ח... פשוט לא יהיו דוחות.
והדוחות והשיתוף, הם הדם שזורם בעורקי הפורום הזה ובלעדיהם מה ישאר?
מומי ענה יפה לכל אחד ואחד, הסביר ותיאר. באמת כל הכבוד

מומי גם סיפר בדיוק איפה זה למרות שהיה לו ברור שלמחרת כבר לא יהיה לו מקום לעמוד שם (צדק - למחרת היו שם 20 איש).
מומי הסביר בדיוק את עניין השחרורים - וביננו - מומי, אין מקום להתנצל על כך שהבן שחרר או לא. תפס והם שלו. חינוך זה לא זבנג וגמרנו - חינוך זה תהליך, תן לו לשבוע ממה שתפס ובפעמים הבאות זה יבוא ממנו. זה גם לא שארבע פעמים בשבוע הוא מוציא כמויות כאלה.... אולי פעם בהרבה זמן.
כל אחד היה רוצה ליפול על יום כזה

כל אחד חולם בדרך לים שיש לו יום כזה

וכשזה קורה לפעמים אתה באקסטזה ולא תמיד שם לב אם הדג הוא 27 או 45 ס"מ (במיוחד כשהבן שלך ליד ואתה רוצה גם לדוג, גם לראות שהוא נהנה, וגם לשים לב שהוא לא מכניס לאף גומבר את היד לפה...)

רק בסוף היציאה עושים את החשבון ורואים מה היה.

מי שיש לו מחשבות בנוגע לאיכות המים ונקיון הדגים מוזמן לבוא ולשתף אותן בשרשור שנפתח במיוחד בגלל זה - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=2657.0 ואגב, השרשור רלוונטי לדיג בכל מקור מים שאינו מי שתיה ולא רק לקישון (

בשמחות
אמת ויציב !
כל מי שחושב אחרת משקר לעצמו
או שהוא מקנא בטירוף ....

מסכים עם כל מילה סקווידי

ואליך מומי

אתה קבלת אצלי המון נקודות זכות על סובלנות ישר כוח אח יקר