פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   ממתקים של הים התיכון |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: ממתקים של הים התיכון (נקרא 5130 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
 |
|
|
איזה יופי אחי ממש מרתק לקרוא את הדוחות שלך מבאס לראות שגם אצלכם דייגי הרשתות לא שמים על דייגי החוף קראתי את הדוח עם המוסר זכית באחלה מתנה מהבורא אשמח לקבל איזה קישור למשולשות שאתה עובד איתם בג'יג שיהיו בשורות טובות
תודה יעקב http://m.aliexpress.com/item/32344887784.html?productId=32344887784&productSubject=15-Pcs-lot-Feather-Super-Strong-Triple-Treble-Fishing-Hook-Three-anchor-Fish-Hooks-Lure-Fishing&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetailאו כל קרס טובה מס׳ 4 שרון, כיף של ממתקים מהים  . דגים שמהנה לתפוס. בתאבון תודה שרגא אני מחכה שתיפול עד בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז הכי ארוך שיש (זה יקרה) עד אז אחלה פינוק- טרכונים פלמידות מי צריך יותר מזה!?  גם אני מחכה לבזזזזזזז ארוך אבל זה לא העיקר מבחינתי,גם ביבי טרחנים זה כיף בשבילי ושזה יקרה אני ישמח  סחתיין שרון ! אתה מדליק אותי יותר מדי מת כבר לצאת לים ! גם פלמידות וגם טרחונים זה אחלה סלט ים תיכוני כיף גדול ולך מגיע  אשמח לדעת מה גודל הטרחונים שנתפסו ומה המרחק מן החוף ? תודה  תודה רועי הטרחונים בייבי סביב ה300 גרם ונתפסו כ20-30 מטר חלקם יותר קרוב וחלקם יותר רחוק,היו גם תקיפות ברגליים ממש אדם טוב שכמוך ואיש נהדר (אני יודע שאני מביך אותך איש צנוע שכמוך  ) תמיד דואג לנו החברים שנהנה שמח שמתוק לך ומאחל לך גדולים וטעימים והמון אקשן של ממתקים בין לבין אחלה דוח תודה יוסי ...בוס עינאק 
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
אין מה לעשות נושא הסירות בעיה כאובה של כולנו :/ תתפלא לא רק בחוף  אחלה דוח אחי ושלל מהסרטים בהצלחה בהמשך תודה גבר והשלל בסדר בהתייחס לשחיתות של העמלקים היה יכול להיות הרבה יותר טוב אבל תודה לאל  לבריאות בונבון , זה כייף לראות דגים בתמונות של מישהו אחר  " אני לא בים ...אני לא קיים " - ככה אומר לאישתי ולילדים , ככה מרגיש לאחרונה ... תמשיך להפציץ  טוב לדעת שאתה בארץ  ושתחזור לשיגרה תחזור בגדול כמו שאתה יודע... מאחל לך נחת וחופש חיים לדוג מתי שבא לך .. אחלה דוח וממתקים יישר כוח
תודה חיים אחלה דוח רק חבל על הבייבי טרכונים ומיני פלמודים אני בטוח שהעמלקים היו מחזירים דגים בגודל הזה חזרה לבורא ומבקשים שיגדלו קצת ולא שוחטים אותם ביום שתשבו עם הדייגים ותפסיקו לכנות אותם בשמות ותפסיקו לחשוב שהים שייך לכם החיים שלכם יהיו יותר קלים
אז זהו דקל שהם ממש אבל ממש לא החזירו אלא חזרו וגילחו את הלהקות בעוד הקפה ועוד הקפה ועוד אחת,והם היו מספר סירות שחלקם הסתירו את המספר עם חתיכת בד ,עד שלא נותר דג במים ונעלמו כמו גנבים עלובים וחביבי הים שייך לנו,וזה ניכר מאהבה והדאגה שלנו לים,לא שוחתים ולא מצפצפים על מי שבסביבתנו.... ומה לעשות הם עמלקים נטו ,לבוא לרדוד ולשחוט ככה ,אל תדאג עוד יטפלו בהם.... כרגע הם נהנים מלשד ארץ ישראל אבל לא לעולם חוסן....
|
|
|
|
|
|
|
אחלה דוח רק חבל על הבייבי טרכונים ומיני פלמודים אני בטוח שהעמלקים היו מחזירים דגים בגודל הזה חזרה לבורא ומבקשים שיגדלו קצת ולא שוחטים אותם ביום שתשבו עם הדייגים ותפסיקו לכנות אותם בשמות ותפסיקו לחשוב שהים שייך לכם החיים שלכם יהיו יותר קלים
מה יש לשבת , זה מקצוע שצריך לאסור עליו במדינה , שיתחלו לגדל דגים בבריכות במקום להרוס את הים. דוארדו אחלה דוח , רואים כמה אתה אוהב את הדייג, אחרי כל דוח שלך חצי מהמדינה יוצאת לזרזר  בזמנו שהעלת את הדוח על הגומברים , אנשים בחנות חטפו את כל הדמויים הטובים לגומברים .
|
|
|
|
|
|
|
אחלה דוח רק חבל על הבייבי טרכונים ומיני פלמודים אני בטוח שהעמלקים היו מחזירים דגים בגודל הזה חזרה לבורא ומבקשים שיגדלו קצת ולא שוחטים אותם ביום שתשבו עם הדייגים ותפסיקו לכנות אותם בשמות ותפסיקו לחשוב שהים שייך לכם החיים שלכם יהיו יותר קלים
מה יש לשבת , זה מקצוע שצריך לאסור עליו במדינה , שיתחלו לגדל דגים בבריכות במקום להרוס את הים. דוארדו אחלה דוח , רואים כמה אתה אוהב את הדייג, אחרי כל דוח שלך חצי מהמדינה יוצאת לזרזר  בזמנו שהעלת את הדוח על הגומברים , אנשים בחנות חטפו את כל הדמויים הטובים לגומברים . מה שאמרת  תודה על המחמאה,....כמובן סגרתי עם כל בעלי החנויות על 10% מהרווחים לפני שהעליתי את הדוח ההוא 
|
|
|
|
|
|
|
שרון קישרון לא סיפרת על היום של מוקי שדד לנו את הבונפחות
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
שרון אני שמח לקרוא שיצאת ותפסת ונהנת... אחרי הכל ממני זאת לא כזאת מחמאה... אבל אני באמת שמח בשבילך שנהנת... מגיע לך אחי.
|
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
מדי פעם ביום הולדת יוצא לנו לעמוד ליד השולחן עם הממתקים  יופי של מקבץ ואקשן וחבל על העצבים עם החרצפים הממונעים...  איזה גודל הג'יג של בלו בלו? לאיזה מרחק אתה מגיע במקרה קיצון בזמן ההטלה? אני מחכה שהטרולוסים האלו יעלו צפונה  משעמם בצפון...  אחלה דוח רק חבל על הבייבי טרכונים ומיני פלמודים אני בטוח שהעמלקים היו מחזירים דגים בגודל הזה חזרה לבורא ומבקשים שיגדלו קצת ולא שוחטים אותם ביום שתשבו עם הדייגים ותפסיקו לכנות אותם בשמות ותפסיקו לחשוב שהים שייך לכם החיים שלכם יהיו יותר קלים
מה יהיה?  עוד לא יצאת מהסרט שאתה חי בו?  העמלקים האלו לוקחים דגים בחצי גודל מאלו ששרון תפס והם לא עוצרים באדום וימשיכו להרים ולהרים דגים קטנים עד שתצא להם הנשמה... הים שייך לכולנו ולא רק לאלו שמתפרנסים ממנו וביום שאתם תוציאו את הראש מת** ותפסיקו לחשוב שאנחנו רק מפריעים לכם להתפרנס ושהגישה שלנו היא זו שתאפשר ממשק דיג מסחרי בר קיימא לאורך שנים, אולי החיים שלכם יהיו יותר קלים!! ההתחבאות העלובה הזו מאחורי תירוץ הפרנסה, לא יתפוס לנצח... פעם היו אומרים "פרנסה" וכולם היו עוברים לדום. היום אני לא חושב פעמיים ואומר, שייגוועו! אני מוכן וחושב שראוי לשלם לכם פיצויים למשך הזמן שמשביתים אותכם אבל אלו אתם שלא מוכנים לפיצויים האלו כי הם מבוססים על מס הכנסה ויומני דיג ... אז תסלח לי אבל רווחתכם כבר לא מעניינת אותי. לא אותי ולא את האחרים...
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
 |
|
|
מדי פעם ביום הולדת יוצא לנו לעמוד ליד השולחן עם הממתקים  יופי של מקבץ ואקשן וחבל על העצבים עם החרצפים הממונעים...  איזה גודל הג'יג של בלו בלו? לאיזה מרחק אתה מגיע במקרה קיצון בזמן ההטלה? אני מחכה שהטרולוסים האלו יעלו צפונה  משעמם בצפון...  אחלה דוח רק חבל על הבייבי טרכונים ומיני פלמודים אני בטוח שהעמלקים היו מחזירים דגים בגודל הזה חזרה לבורא ומבקשים שיגדלו קצת ולא שוחטים אותם ביום שתשבו עם הדייגים ותפסיקו לכנות אותם בשמות ותפסיקו לחשוב שהים שייך לכם החיים שלכם יהיו יותר קלים
מה יהיה?  עוד לא יצאת מהסרט שאתה חי בו?  העמלקים האלו לוקחים דגים בחצי גודל מאלו ששרון תפס והם לא עוצרים באדום וימשיכו להרים ולהרים דגים קטנים עד שתצא להם הנשמה... הים שייך לכולנו ולא רק לאלו שמתפרנסים ממנו וביום שאתם תוציאו את הראש מת** ותפסיקו לחשוב שאנחנו רק מפריעים לכם להתפרנס ושהגישה שלנו היא זו שתאפשר ממשק דיג מסחרי בר קיימא לאורך שנים, אולי החיים שלכם יהיו יותר קלים!! ההתחבאות העלובה הזו מאחורי תירוץ הפרנסה, לא יתפוס לנצח... פעם היו אומרים "פרנסה" וכולם היו עוברים לדום. היום אני לא חושב פעמיים ואומר, שייגוועו! אני מוכן וחושב שראוי לשלם לכם פיצויים למשך הזמן שמשביתים אותכם אבל אלו אתם שלא מוכנים לפיצויים האלו כי הם מבוססים על מס הכנסה ויומני דיג ... אז תסלח לי אבל רווחתכם כבר לא מעניינת אותי. לא אותי ולא את האחרים... הבלו בלו בסביבות 10 גרם אם יש דבר כזה,החוט 12 ליב׳ לכן מעיף די רחוק חושב בסביבות 50-60 מטר בלי רוח הפרנסה שלהם מעניינת אותי כמו שעניינה אותי הפרנסה של חאסן נאסראללה ,להשבית את כול השודדים לאלתר ולשלוח אותם לחפש עבודה,כי גם עם יפצו אותם זה כמו שאמרת גיא ביחס להעלמות מס הכבדות שיש בענף הפרוץ הזה...שמכחיד לנו את הים...סכום שהם כמובן לא יוכלו להתפרנס ממנו ולכן הפתרון הבילתי נמנע לסגור את הענף עד שהים יתאושש, ואז לתת רישיון רק אחרי הקמת מערכת אכיפה יעילה ונשכנית לגבי פורעי חוק....די להשמדת הים.
|
|
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
כמה מסקנות שגויות שהגעת אליהם ב2 משפטים סה"כ... הם מצפצפים על החוק על ימין ושמאל... אני אישית צילמתי מספר סירות שהגיעו למטרים ספורים מהחוף ואספו דגים בגודל של קופסת גפרורים... אם אתה אחד מהם... קח את הדברים בפרופורוציה... שרון נקט בשמות גנאי לאותם אנשים רעים שבאים אך ורק להרוס להכחיד להפריע להתגאות לעצבן לשקר לעבור על החוק ורק אח"כ להתפרנס (אם בכלל).. לעולם דייג ספורטיבי לא יהרוס את הים כמו אותם בהמות (כולל הגוררות ששוברות את האקולוגיה התת ימית) ודייג ספורטיבי לא נוגע ב10% מתוך סה"כ הדגים שמושמדים בידי אותם צוררים... אל תתייפייף בבקשה, תבדוק עובדות! ולפלמידות של חצי קילו זו אחלה ארוחת צהריים , לפעמים זוגית. להבדיל מאותו יום לפני כחודש לערך שהחברים שלך אספו אותם בגדלים של סרגוסים... בהצלחה ידידי, הכל בא מתוך רוח טובה ועובדות עצובות בשטח! 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 13, 2016, 19:21:49 PM על ידי 99אלירן
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אתה לא נח לרגע יציאות בשפע וכך גם הדגים כל הכבוד על ההתמדה והמקצוענות
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
מה יהיה?  עוד לא יצאת מהסרט שאתה חי בו?  העמלקים האלו לוקחים דגים בחצי גודל מאלו ששרון תפס והם לא עוצרים באדום וימשיכו להרים ולהרים דגים קטנים עד שתצא להם הנשמה... הים שייך לכולנו ולא רק לאלו שמתפרנסים ממנו וביום שאתם תוציאו את הראש מת** ותפסיקו לחשוב שאנחנו רק מפריעים לכם להתפרנס ושהגישה שלנו היא זו שתאפשר ממשק דיג מסחרי בר קיימא לאורך שנים, אולי החיים שלכם יהיו יותר קלים!! ההתחבאות העלובה הזו מאחורי תירוץ הפרנסה, לא יתפוס לנצח... פעם היו אומרים "פרנסה" וכולם היו עוברים לדום. היום אני לא חושב פעמיים ואומר, שייגוועו! אני מוכן וחושב שראוי לשלם לכם פיצויים למשך הזמן שמשביתים אותכם אבל אלו אתם שלא מוכנים לפיצויים האלו כי הם מבוססים על מס הכנסה ויומני דיג ... אז תסלח לי אבל רווחתכם כבר לא מעניינת אותי. לא אותי ולא את האחרים... הבלו בלו בסביבות 10 גרם אם יש דבר כזה,החוט 12 ליב׳ לכן מעיף די רחוק חושב בסביבות 50-60 מטר בלי רוח הפרנסה שלהם מעניינת אותי כמו שעניינה אותי הפרנסה של חאסן נאסראללה ,להשבית את כול השודדים לאלתר ולשלוח אותם לחפש עבודה,כי גם עם יפצו אותם זה כמו שאמרת גיא ביחס להעלמות מס הכבדות שיש בענף הפרוץ הזה...שמכחיד לנו את הים...סכום שהם כמובן לא יוכלו להתפרנס ממנו ולכן הפתרון הבילתי נמנע לסגור את הענף עד שהים יתאושש, ואז לתת רישיון רק אחרי הקמת מערכת אכיפה יעילה ונשכנית לגבי פורעי חוק....די להשמדת הים. מפאת כבוד לדוח שלך אני לא ימשיך את הדיון פה אבל עם תיקח את הגוקים (שאתה קורא להם דגים )ותכפיל ב 70000 תקבל בדיוק אותה תוצאה של מכמורתן לדבר על אחרים שמוציאים דגים קטנים זה לא חוכמה במיוחד שבסוף אתה עושה בדיוק אותו דבר אני שלם עם בורא עולם ואתה ??
|
|
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
 |
|
|
מה יהיה?  עוד לא יצאת מהסרט שאתה חי בו?  העמלקים האלו לוקחים דגים בחצי גודל מאלו ששרון תפס והם לא עוצרים באדום וימשיכו להרים ולהרים דגים קטנים עד שתצא להם הנשמה... הים שייך לכולנו ולא רק לאלו שמתפרנסים ממנו וביום שאתם תוציאו את הראש מת** ותפסיקו לחשוב שאנחנו רק מפריעים לכם להתפרנס ושהגישה שלנו היא זו שתאפשר ממשק דיג מסחרי בר קיימא לאורך שנים, אולי החיים שלכם יהיו יותר קלים!! ההתחבאות העלובה הזו מאחורי תירוץ הפרנסה, לא יתפוס לנצח... פעם היו אומרים "פרנסה" וכולם היו עוברים לדום. היום אני לא חושב פעמיים ואומר, שייגוועו! אני מוכן וחושב שראוי לשלם לכם פיצויים למשך הזמן שמשביתים אותכם אבל אלו אתם שלא מוכנים לפיצויים האלו כי הם מבוססים על מס הכנסה ויומני דיג ... אז תסלח לי אבל רווחתכם כבר לא מעניינת אותי. לא אותי ולא את האחרים... הבלו בלו בסביבות 10 גרם אם יש דבר כזה,החוט 12 ליב׳ לכן מעיף די רחוק חושב בסביבות 50-60 מטר בלי רוח הפרנסה שלהם מעניינת אותי כמו שעניינה אותי הפרנסה של חאסן נאסראללה ,להשבית את כול השודדים לאלתר ולשלוח אותם לחפש עבודה,כי גם עם יפצו אותם זה כמו שאמרת גיא ביחס להעלמות מס הכבדות שיש בענף הפרוץ הזה...שמכחיד לנו את הים...סכום שהם כמובן לא יוכלו להתפרנס ממנו ולכן הפתרון הבילתי נמנע לסגור את הענף עד שהים יתאושש, ואז לתת רישיון רק אחרי הקמת מערכת אכיפה יעילה ונשכנית לגבי פורעי חוק....די להשמדת הים. מפאת כבוד לדוח שלך אני לא ימשיך את הדיון פה אבל עם תיקח את הגוקים (שאתה קורא להם דגים )ותכפיל ב 70000 תקבל בדיוק אותה תוצאה של מכמורתן לדבר על אחרים שמוציאים דגים קטנים זה לא חוכמה במיוחד שבסוף אתה עושה בדיוק אותו דבר אני שלם עם בורא עולם ואתה ?? דקל, אם נודה על האמת אתה נגוע ולכן אתה מדבר ככה. דייג שעובד עם מקל בדייג חוף במקרה הטוב מוציא 2-3 דגים ביציאה, לפעמים כמה יציאות בלי דג אחד.. איך בכלל אתה משווה סירת דייג שקוטפת כל מה שזז במים!? הייתי אצל ז'אנו דגים ראיתי פלמידות ולוקוסים שלא עברו את ה200 גרם... שאלתי, זה למכירה? אמרו זה מה שהוציא ברשת מה נעשה... ידידי, חשבון נפש לא יזיק גם אם האינטרס שלך ברור לכל 
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
מה יהיה?  עוד לא יצאת מהסרט שאתה חי בו?  העמלקים האלו לוקחים דגים בחצי גודל מאלו ששרון תפס והם לא עוצרים באדום וימשיכו להרים ולהרים דגים קטנים עד שתצא להם הנשמה... הים שייך לכולנו ולא רק לאלו שמתפרנסים ממנו וביום שאתם תוציאו את הראש מת** ותפסיקו לחשוב שאנחנו רק מפריעים לכם להתפרנס ושהגישה שלנו היא זו שתאפשר ממשק דיג מסחרי בר קיימא לאורך שנים, אולי החיים שלכם יהיו יותר קלים!! ההתחבאות העלובה הזו מאחורי תירוץ הפרנסה, לא יתפוס לנצח... פעם היו אומרים "פרנסה" וכולם היו עוברים לדום. היום אני לא חושב פעמיים ואומר, שייגוועו! אני מוכן וחושב שראוי לשלם לכם פיצויים למשך הזמן שמשביתים אותכם אבל אלו אתם שלא מוכנים לפיצויים האלו כי הם מבוססים על מס הכנסה ויומני דיג ... אז תסלח לי אבל רווחתכם כבר לא מעניינת אותי. לא אותי ולא את האחרים... הבלו בלו בסביבות 10 גרם אם יש דבר כזה,החוט 12 ליב׳ לכן מעיף די רחוק חושב בסביבות 50-60 מטר בלי רוח הפרנסה שלהם מעניינת אותי כמו שעניינה אותי הפרנסה של חאסן נאסראללה ,להשבית את כול השודדים לאלתר ולשלוח אותם לחפש עבודה,כי גם עם יפצו אותם זה כמו שאמרת גיא ביחס להעלמות מס הכבדות שיש בענף הפרוץ הזה...שמכחיד לנו את הים...סכום שהם כמובן לא יוכלו להתפרנס ממנו ולכן הפתרון הבילתי נמנע לסגור את הענף עד שהים יתאושש, ואז לתת רישיון רק אחרי הקמת מערכת אכיפה יעילה ונשכנית לגבי פורעי חוק....די להשמדת הים. מפאת כבוד לדוח שלך אני לא ימשיך את הדיון פה אבל עם תיקח את הגוקים (שאתה קורא להם דגים )ותכפיל ב 70000 תקבל בדיוק אותה תוצאה של מכמורתן לדבר על אחרים שמוציאים דגים קטנים זה לא חוכמה במיוחד שבסוף אתה עושה בדיוק אותו דבר אני שלם עם בורא עולם ואתה ?? העברת את הדיון הלא רלוונטי כבר מזמן לכאן,אתה עושה חשבון לא מי יודע מה דקל,מה שהוציאו הסירות מולי כל דייגי החוף בארץ לא יוציאו עשירית מזה. יכול להיות שאתה דייג מוסרי ומחזיר דגים קטנים ושאפו על כל אם כך,אבל העמלקים שאני מדבר עליהם שהם הרוב בענף,הורגים את הים
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
פצצה של יציאות שרון היקר, ואחלה של דגים  מי כמוך לא רק אדם נפלא, אלא גם דייג בחסד עליון שקשוב לטבע ולבריאה יותר מכל העמלקים עלי אדמות גם יחד  הם את שלהם יקבלו.. אל דאגה  סידרתי לך את התמונות  אחלה דוח רק חבל על הבייבי טרכונים ומיני פלמודים אני בטוח שהעמלקים היו מחזירים דגים בגודל הזה חזרה לבורא ומבקשים שיגדלו קצת ולא שוחטים אותם ביום שתשבו עם הדייגים ותפסיקו לכנות אותם בשמות ותפסיקו לחשוב שהים שייך לכם החיים שלכם יהיו יותר קלים
מפאת כבוד לדוח שלך אני לא ימשיך את הדיון פה אבל עם תיקח את הגוקים (שאתה קורא להם דגים )ותכפיל ב 70000 תקבל בדיוק אותה תוצאה של מכמורתן לדבר על אחרים שמוציאים דגים קטנים זה לא חוכמה במיוחד שבסוף אתה עושה בדיוק אותו דבר אני שלם עם בורא עולם ואתה ??
מקשקש כרגיל דקל...
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 18, 2016, 13:33:03 PM על ידי אליהו בנימין
|
|
|
|
|