פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  י.ע.ד- שמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים (אחראי: rafi)
   קדימה מתפקדים, מצטרפים כעותרים לעתירה לבג"צ! |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: קדימה מתפקדים, מצטרפים כעותרים לעתירה לבג"צ! (נקרא 81074 פעמים) |
הדפסה |
|
|
גם אני בפנים, פרטים נשלחו בפרטי
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
גם אני בפנים, פרטים נשלחו בפרטי
הפרטים התקבלו... וולקאם סאמח  אני בפנים שולח פרטים בפרטי
הפרטים התקבלו... וולקאם אבי  מישל עמר 027471960 אני בפנים
הייתי מופתע מישל אם לא היית בפנים... 
|
-------------------------------
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
אני כמובן בפנים  אפילו כבר חתמתי על יפוי כח לעו"ד.. מגיע במוצ"ש הקרוב לזכרון ואתרום גם שם את חלקי לעתירה 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ברוך המצטרף אל רשימת ההולכים קדימה...  רק תשלח לי בפרטי או תרשום כאן, שם ושם משפחה.... אני כמובן בפנים  אפילו כבר חתמתי על יפוי כח לעו"ד.. אתה כבר רשום מזמן...  מגיע במוצ"ש הקרוב לזכרון ואתרום גם שם את חלקי לעתירה  כמו עוד הרבה אחרים שהודיעו לי בפרטי... אפשר שם ואפשר בהעברה לחשבון היעודי...
|
|
|
|
kobi.shalom
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #21 ב- : אפריל 06, 2016, 13:41:30 PM » |
|
גפסו רונן 028702249 Roneniaf@gmail.comSent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
|
|
|
|
|
מאיר גלזר ת.ז. 69020543 mgarc@013net.net
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 06, 2016, 16:33:34 PM על ידי מאיר
|
|
|
|
|
ran alon
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מצטרף !! שילחו הודעה בפרטי ואציין את פרטיי .
|
|
|
|
איציק
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
60
|
|
 |
|
|
חברים יקרים, נגמרו הדיבורים, עברנו למעשים, הצבא יוצא לדרך  פורום I.S.F, תנועת י.ע.ד, ציבור הדייגים הספורטיביים, היבואנים ובעלי החנויות, מרימים הילוך ועוברים לפעילות אקטיבית, בראש ובראשונה עתירה משותפת לבג"צ... על העתירה - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=25551.0חשוב להראות שיש מסה של עותרים אכפתיים, חברי ISF ודייגים ספורטיביים יקרים - אתם מוזמנים להצטרף לעתירה כעותרים  כל מי שמעוניין להצטרף לעתירה ולהגדיל את מספר העותרים האכפתיים, מתבקש לציין זאת כאן בתגובה, ולתת את פרטיו: שם, ת.ז, טלפון או מייל, את הפרטים המלאים אין צורך לציין בתגובה - אפשר לתת במסר אישי לאחד ממנהלי הפורום, וכמובן, אפשר לצרף לעתירה עוד חברים ...  תרגישו חופשי לשאול שאלות ולבקש הסברים... ***רשימת הדייגים הספורטיביים והאכפתיים שמצטרפים לעתירה***
1. גיאצוק 2. שחר כהן 3. רפי 4. רון דדון 5. אבי חכם 6. שלומי זינגר 7. אבירם לוי 8. שרגא 9. אליהו בנימין 10. איתמר כהן (מנהל התחזוקה) 11. אנדרי פרלוב 12. סאמח הצפר 13. יוסי דרעי (yossid) 14. ארטיום (artemi) 15. עוזי קציר 16. צור 17. אבי (avihow ) 18. דודו דבי 19. יוסי אסולין 20. אבי (aviasido) 21. מישל עמר 22. סאמח 23. יואל (yoelsh) 24.יצחק לוי 25. .... ... ..
|
|
|
|
|
|
ארטמי קזרוב 310756531 0546956585
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
בפנים בכול הכח
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
גם אני בפנים פרטים נשלחו בפרטי
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
***רשימת הדייגים הספורטיביים והאכפתיים שמצטרפים לעתירה***
1. גיאצוק 2. שחר כהן 3. רפי 4. רון דדון 5. אבי חכם 6. שלומי זינגר 7. אבירם לוי 8. שרגא 9. אליהו בנימין 10. איתמר כהן (מנהל התחזוקה) 11. אנדרי פרלוב 12. סאמח הצפר 13. יוסי דרעי (yossid) 14. ארטיום (artemi) 15. עוזי קציר 16. צור 17. אבי (avihow ) 18. דודו דבי 19. יוסי אסולין 20. אבי (aviasido) 21. מישל עמר 22. סאמח 23. יואל (yoelsh) 24. צורי (ghost) 25. אהוד (ehudbn) 26. עוזי בן שלום (ubenshalom) 27. מתן (matan_o) 28. יוסי דרעי (yossid) 29. קובי שלום 30. רונן גפסו 31. מאיר 32. רן (ran alon) 33. איציק 34. כפיר (כפירודג) .... ... ..
יישר כוח למצטרפים... אנחנו בדרך הנכונה.. מתקדמים מהר אל 100 עותרים...  אם פספסנו מישהו, שהעלה תגובה כאן או שלח מסר, אנא תפנו אותנו... בפנים בכול הכח
יוסי תמיד יוסי... עם כל הלב והנשמה... ארטמי קזרוב 310756531 0546956585
אתה כבר בפנים, רשמתי אותך בלי לשאול אותך...  וולקאם טו דה גרופ...  24.יצחק לוי
וולקאם טו דה גרופ...  איציק, תשלח בפרטי ת.ז ומייל...  אני מצטרף !! שילחו הודעה בפרטי ואציין את פרטיי .
וולקאם טו דה גרופ...  בדרך אליך... וולקאם טו דה גרופ מאיר...  וולקאם רונן.. הקיאקיסטים בכוח מתוגבר...  כצפוי קובי, לא חשבתי שתשאר בחוץ..  גם אני בפנים פרטים נשלחו בפרטי
וולקאם ישראל.. המסר הפרטי התקבל...
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|