בואו נפתח את הדיון עוד קצת..
לקחנו בקבוק וניל, גרעיני תירס מבושלים שהגיעו מתערובת לציפורים ׁ(כי כל השאר יורדים בקלות מהקרסים) שמנו את התירס בדיפ וניל מהסופר המקומי שלנו..
מכאן השאלה, אני אישית השרתי אותו במים ואותו אמינו דבש, אבל אחרי כמה שבועות הנוזל מתחיל לספוג דברים גם מהתירס ואני חושש שהוא יכול להתקלקל ככה לאט לאט..
יש שיטות מיוחדות?
תוכל להבהיר לגבי "כל השאר יורדים בקלות מהקרסים" ?

התירס הזה מיועד לשימוש עם HAIR RIG ואל לנעיצה על קרס...
לגבי אופן ההכנה, את התירס היבש מרתיחים במים רותחים עד שהוא מתרכך מספיק לנעיצה עם המחט של הבוייליס.
כשהוא הופך להיות תפוח ומבריק וניתן לנעוץ דרכו את המחט, מוציאים מסיר הבישול בעזרת מסננת ומייבשים בממים עודפים.
אישית אני מפזר על חצי מגבת , מכסה עם החצי השני לספיגה מהירה ואז נותן לו לנוח עד שיתקרר.
את התירס הקר מכניסים לדיפ וזהו.
עם הזמן התירס "מזיע" מים נוספים וסופח את הדיפ.
המים שמופרשים ממנו מתערבבים בדיפ ומדללים אותו אבל זה לא אמור להפריע והדיפ יכול להחזיק חודשים ארוכים ואפילו יותר במקרה של תירס יבש יחסית או טייגר נאטס.
בוניל אתה יכול להחזיק תירס וטייגר נאטס לטווח ארוך מאאאאאאאאאאד.........................................