בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
| | |-+  אמינו דבש
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: אמינו דבש  (נקרא 1517 פעמים) הדפסה
yaniro
חבר פורום
**

מנותק מנותק

אמינו דבש
« ב- : אפריל 05, 2016, 10:25:35 AM »
שלום חברים!!!
איפה אני יכול להשיג משרה לגרעיני תירס?
דובר פה על אמינו דבש ואשמח להכיר עוד חומרים והיכן להשיג.

תודה ויום נעים.
-------------------------------
Hamachi Nano Jig Xtreme PE 3 - 8
Hamachi Zenku Nano Jig PE 0.5 - 3
Quantum Crypton Shotgun LM 2.7 2 PCS
Shimano SRG10000SW
Shimano Sienna 4000FD
Shimano Sienna 4000FE 2016
 IP: [ מחובר ]
Serg.konsta
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: אמינו דבש
« הגיב #1 ב- : אפריל 05, 2016, 12:37:36 PM »
הכוונה באמינו דבש היא ל- Carp Zoom - Amino dip - honey

ניתן להשיג בחנויות דיג בארץ.. ebay, או בקישור: הזה.
עריכה אחרונה: אפריל 05, 2016, 12:37:58 PM על ידי Serg.konsta
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #2 ב- : אפריל 07, 2016, 13:52:54 PM »
הי יניר

הסבר איפה ניתן להשיג את האמינו דבש קיבלת אבל אני רוצה להציע לך לנסות עוד משהו.
וניל.
תמצית וניל לבישול בבקבוקון קטן שעולה 4 ש"ח הביא קרפיונים יפים מאד...

בנוסף יש דיפים מכול הצבעים והריחות והטעמים שאתה מעלה בדעתך.
אין לזה סוף אבל אני מציע שתתקבע על כמה מסוימים וזהו.
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
Serg.konsta
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #3 ב- : אפריל 10, 2016, 13:45:57 PM »
בואו נפתח את הדיון עוד קצת..

לקחנו בקבוק וניל, גרעיני תירס מבושלים שהגיעו מתערובת לציפורים ׁ(כי כל השאר יורדים בקלות מהקרסים) שמנו את התירס בדיפ וניל מהסופר המקומי שלנו..

מכאן השאלה, אני אישית השרתי אותו במים ואותו אמינו דבש, אבל אחרי כמה שבועות הנוזל מתחיל לספוג דברים גם מהתירס ואני חושש שהוא יכול להתקלקל ככה לאט לאט..

יש שיטות מיוחדות?
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #4 ב- : אפריל 10, 2016, 14:09:30 PM »

לקחנו בקבוק וניל, גרעיני תירס מבושלים שהגיעו מתערובת לציפורים ׁ(כי כל השאר יורדים בקלות מהקרסים) שמנו את התירס בדיפ וניל מהסופר המקומי שלנו..

מכאן השאלה, אני אישית השרתי אותו במים ואותו אמינו דבש, אבל אחרי כמה שבועות הנוזל מתחיל לספוג דברים גם מהתירס ואני חושש שהוא יכול להתקלקל ככה לאט לאט..

יש שיטות מיוחדות?

תוכל להבהיר לגבי "כל השאר יורדים בקלות מהקרסים" ? 
התירס הזה מיועד לשימוש עם HAIR RIG ואל לנעיצה על קרס...

לגבי אופן ההכנה, את התירס היבש מרתיחים במים רותחים עד שהוא מתרכך מספיק לנעיצה עם המחט של הבוייליס.
כשהוא הופך להיות תפוח ומבריק וניתן לנעוץ דרכו את המחט, מוציאים מסיר הבישול בעזרת מסננת ומייבשים בממים עודפים.
אישית אני מפזר על חצי מגבת , מכסה עם החצי השני לספיגה מהירה ואז נותן לו לנוח עד שיתקרר.
את התירס הקר מכניסים לדיפ וזהו.
עם הזמן התירס "מזיע" מים נוספים וסופח את הדיפ.
המים שמופרשים ממנו מתערבבים בדיפ ומדללים אותו אבל זה לא אמור להפריע והדיפ יכול להחזיק חודשים ארוכים ואפילו יותר במקרה של תירס יבש יחסית או טייגר נאטס.

בוניל אתה יכול להחזיק תירס וטייגר נאטס לטווח ארוך מאאאאאאאאאאד.........................................
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
Serg.konsta
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #5 ב- : אפריל 10, 2016, 16:12:44 PM »

יש שיטות מיוחדות?

לגבי אופן ההכנה, את התירס היבש מרתיחים במים רותחים עד שהוא מתרכך מספיק לנעיצה עם המחט של הבוייליס.
כשהוא הופך להיות תפוח ומבריק וניתן לנעוץ דרכו את המחט, מוציאים מסיר הבישול בעזרת מסננת ומייבשים בממים עודפים.
אישית אני מפזר על חצי מגבת , מכסה עם החצי השני לספיגה מהירה ואז נותן לו לנוח עד שיתקרר.
המים שמופרשים ממנו מתערבבים בדיפ ומדללים אותו אבל זה לא אמור להפריע והדיפ יכול להחזיק חודשים ארוכים ואפילו יותר במקרה של תירס יבש יחסית או טייגר נאטס.

בוניל אתה יכול להחזיק תירס וטייגר נאטס לטווח ארוך מאאאאאאאאאאד.........................................

בכל השאר התכוונתי לתירס משימורים, תירס קנוי מושרה לדיג, תירס מקלח (יורד בקלות, בינוני, טוב יותר - בהתאמה לסדר הפירוט) הם כולם יורדים מהר גם מקרס וגם משערה.. בעיקר בגלל דגיגונים קטנים ומציקים שמורידים אותם בנגיסות קטנות. שמתי לב שתירס מתערובת יבשה הוא הכי עמיד, ממה שאני מכיר לפחות..

במקרה שלי כנראה הנוזלים שהוא מפריש באמת הם אלו שהפכו קצת את הדיפ למין עיסה.. אם זה לא מקלקל אותו - מצוין!  yahoo
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #6 ב- : אפריל 10, 2016, 17:51:37 PM »

יש שיטות מיוחדות?

בכל השאר התכוונתי לתירס משימורים, תירס קנוי מושרה לדיג, תירס מקלח (יורד בקלות, בינוני, טוב יותר - בהתאמה לסדר הפירוט) הם כולם יורדים מהר גם מקרס וגם משערה.. בעיקר בגלל דגיגונים קטנים ומציקים שמורידים אותם בנגיסות קטנות. שמתי לב שתירס מתערובת יבשה הוא הכי עמיד, ממה שאני מכיר לפחות..

במקרה שלי כנראה הנוזלים שהוא מפריש באמת הם אלו שהפכו קצת את הדיפ למין עיסה.. אם זה לא מקלקל אותו - מצוין!  yahoo

את רוב התירסים שעבדתי איתם למעט התירס הענק בצנצנות, הורדתי מקלחים של תירס שייבשתי עד שהם התפרקו בקלות.
את הגרעינים היבשים הרתחתי עד שתפחו והבריקו ואז ייבשתי לשעה והכנסתי לקופסאות קטנות עם דיפים.
בתכלס, אם הדיפ שומר על הריח שלו, זה לא משנה אם הוא נוזלי, צמיגי או משנה צבע ...
כול עוד הוא לא נהיה מעופש ומסריח מריקבון, הוא בסדר  אתה בסדר
yaniro
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #7 ב- : אפריל 13, 2016, 07:31:34 AM »
וואוו !!!!
תודה אנשים יקרים, לא תיארתי לעצמי שהנושא יעורר כזה דיון מפורט ורציני.

תודה וכל הכבוד לכם, כיף להיות חלק מקהילת דייג כזאת פורה ומפרה.

יום נעים לכם.
Hamachi Nano Jig Xtreme PE 3 - 8
Hamachi Zenku Nano Jig PE 0.5 - 3
Quantum Crypton Shotgun LM 2.7 2 PCS
Shimano SRG10000SW
Shimano Sienna 4000FD
Shimano Sienna 4000FE 2016
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה