פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  י.ע.ד- שמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים (אחראי: rafi)
   משתתפים ותורמים לעתירה המשותפת לבג"צ! |
עמודים: 1 2 [3] 4
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: משתתפים ותורמים לעתירה המשותפת לבג"צ! (נקרא 62259 פעמים) |
הדפסה |
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
כול הכבוד חברים  כול תרומה מבורכת וכול אחד תורם כמה שהוא יכול. אין כאן עניין של מינימום ואין עניין של אי נעימות... הכול טוב 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תרמתי
גם האילתים בפנים... יישר כוח אמיתי..  תרמתי 100 שקלים
תרמתי 100 שקלים
גם הסבא וגם הנכד... יישר כוח מי שמכיר אותך הלל, לא חשב אחרת...  אני בפנים בכל צעד וצעד הזדמנות אחרונה חברים שנוכיח להם מי אנחנו
סאמח, אומרים כי "נאה דורש נאה מקיים".... דרשת - וגם קיימת ובגדול, כולל בתרומת סכום ברף המאוד עליון.... 
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
יישר כוח ענק לכל התורמים עד כה  לקחתם את גורל התחביב היקר שלכם בידיים קדימה חברי ISF, המשיכו להתגייס כולכם למען המטרה ועדכנו אותנו!כל סכום יתקבל באהבה.. עם או בלי הצהרה מה גובהו. צריכים אתכם היום יותר מתמיד ! 
|
|
|
|
|
שלחתי פקס לבנק מזרחי , להעברת 200 ש"ח לי.ע.ד יישר כוח ! 
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
36
צוות המורים
|
|
גם אני בפנים מן הסתם!
תרמתי ואתרום שוב...
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שלחתי פקס לבנק מזרחי , להעברת 200 ש"ח לי.ע.ד יישר כוח !  יישר כוח לך חיליק כמו גם לכל מי שמשתתף במאמץ המשותף  גם אני בפנים מן הסתם!
תרמתי ואתרום שוב...
 חברים, כל אחד כיכולתו וכראות עיניו... פעם אחת ולתמיד נעשה סדר נכון והסדרה נכונה של דיג בישראל! לא אגף הדיג שעד היום עשה הכל עקום... לא החברה להגנת הטבע שעשתה הכל עקום... לא גורמים שמעניין אותם "להראות עשיה" או לעשות כותרות... בפועל, רק אנחנו הדייגים הספורטיביים - באמת אכפתיים מעתיד הדגה והים, ולכן... אנחנו ורק אנחנו הדייגים הספורטיביים - נעשה הסדרה נכונה... הסדרה שתבטיח את עתיד הים, עתיד הדגה וגם עתיד הדיג הספורטיבי
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 14, 2016, 11:49:14 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
מתוך מאות חברי פורום לכל כך מעטים באמת אכפת?  העלינו את העתירה שהוגשה לבג"צ כולל נספחיה, בשרשור הזה - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=25705.0אתם מוזמנים לקרוא, להעיר, להאיר, לשאול ולהגיב... כאן פניה נוספת אליכם חברים:
זו עתירה משותפת לכולנו, זהו קרב בלימה ואולי הקרב החשוב ביותר - לשמירה על עתיד הדגה והים ועל עתיד הדיג הספורטיבי! ההכרעה בעתירה הזו עשויה להשפיע ממשית על העתיד... על הפרק: המשך המצב בו אגף הדיג מתמקד בדיג הספורטיבי ומשתמש בנו כעלה תאנה להכשיר את המשך הפקרת הים לדיג מסחרי הרסני, או פריצת דרך למצב דברים חדש ושונה: מצב בו אגף הדיג יבין שלא נהיה עוד "עלה התאנה" וגם לא "הטרף הקל" שלו, מצב בו יאלץ להתחיל לטפל בדיג המסחרי ההרסני. נזכיר כי אם לא נעצור אותם עכשיו, בשלב הבא זה יגיע לדיג החופי (מנהל אגף הדיג כבר הודיע שבדעתו להטיל איסור בשנה הבאה על הדיג הספורטיבי החופי!) ולכנרת.. אם נצליח - יתחילו להקשיב לנו ולהבין כי אסדרה (רגולציה) נכונה של הדיג בישראל עושים רק בשיתוף עם הדייגים הספורטיביים ולא על הגב של הספורטיביים! זה עכשיו או לעולם לא!
היבואנים והחנויות אספו וארגנו את חלקם לעוה"ד שמייצג אותם, אנחנו התחלנו בהתרמה והתחייבנו כלפי עוה"ד שמייצג אותנו, הסכום שנאסף בינתיים ע"י תרומת השתתפות של כמה עשרות חברים (יישר כוח לחברים שהראו אכפתיות לא רק בדיבורים!), הוא קטן יחסית ואין בו די כדי לאפשר המשך הייצוג בעתירה.
לטובת איסוף דמי ההשתתפות נפתח חשבון בנק, אשר נאמניו הם: יניב (פיש אנד פאן) כנציג היבואנים והחנויות ושרגא שלנו כנציג הדייגים הספורטיביים. אלו פרטי החשבון להעברת דמי השתתפות למען העתירה והמאבק: *שם החשבון: יעד - מאבק למען עתיד הים והדיג הספורטיבי, בנאמנות. *בנק: מזרחי *סניף: 571 *מס' חשבון: 242319 מי שמעביר תרומתו להשתתפות בהגשת העתירה ובמאבק, שיודיע -*בתגובה בשרשור שבקישור ו/או ( בצירוף צילום ההעברה/ההפקדה), בקישור הזה - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=25553.0*במסר אישי לשרגא באמצעות הקישור הזה - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&action=profile;u=7461*במייל לשרגא במייל הזה - shragami@zahav.net.ilחברים, כל אחד כפי יכולתו, תחשבו על זה כמו על עוד 2-8 דמויים ששוכבים ללא שימוש או שהשארתם בים ביציאה או שתיים, רק הפעם, למען מטרה הרבה יותר נעלה וחשובה מאשר תפיסת עוד שני דגים! שיהיה לכולנו בהצלחה, בבג"צ ובמאבק הנכון והצודק שלנו! בנחישות, בהתמדה ובנחרצות, ביחד נעשה ונצליח! 
|
|
עריכה אחרונה: מאי 18, 2016, 21:33:38 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
דודיפלגי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני תרמתי 200 ש"ח שיהיה לנו בהצלחה !!!
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
כן יירבו. תודה דודי
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
אך תורמים רוצה גם לתרום
|
|
עריכה אחרונה: מאי 19, 2016, 07:24:46 AM על ידי yosi asuline
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
אך תורמים רוצה גם לתרום
אתה יכול לבצע העברה בנקאים לחשבון שרשום ביודעה הפותחת
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
יישר כוח 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
אחלה מצאתי תודה יבוצע ואז העדכן פה
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
אודי דגן
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
51
|
|
כל הכבוד לעושים במלאכה החשובה. יישר כוח. תרמתי ושלחתי אישור למייל של מר שרגא הנכבד. איך מוסיפים את שמי לרשימת העותרים ? התחלתי לקרוא את העתירה תוך כדי עבודה... אשלים את הקריאה הערב בשקט.. רפי, האם תוכל לפרסם את הפוסט לגיוס התרומה גם בעמוד הפייסבוק של " אנשי החנית spear fishing in Israel " ? https://www.facebook.com/groups/1390113804608305/?fref=nfיש לי הרגשה שיש שם תורמים פוטנציאלים שאינם מודעים לכל המתרחש מאחורי הקלעים. תודה ובהצלחה לכולנו
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה