פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  י.ע.ד- שמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים (אחראי: rafi)
   היבואנים וחנויות הדיג שמשתתפים ותורמים לעתירה המשותפת לבג"צ - יישר כוח! |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: היבואנים וחנויות הדיג שמשתתפים ותורמים לעתירה המשותפת לבג"צ - יישר כוח! (נקרא 26515 פעמים) |
הדפסה |
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
חברים יקרים,
היבואנים וחנויות ציוד הדיג בישראל, הרימו את הכפפה ביחד עם פורום הדיג הספורטיבי ISF וכלל ציבור הדייגים הספורטיביים, וביחד עם י.ע.ד - התנועה לשמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים, כולנו עותרים ביחד לבגצ בעתירה משותפת כנגד הגזירות שהטיל אגף הדיג, כנגד הגזירות שהוטלו והגזירות שבדרך - הן גזירות על הדיג הספורטיבי וציבור הדייגים הספורטיביים - והן גזירות על הדגה והים!!!
עד כה ובתוך ימים ספורים, אספו היבואנים וחנויות ציוד הדיג סכום יפה ועוד היד נטויה, מעל 20 יבואנים וחנויות הודיעו כי ישתתפו בעלויות ובהוצאות המאבק המשותף, חלקם כבר העבירו כספים בגובה אלפי שקלים כדמי השתתפות... מגיע שאפו ויישר כוח לכל אחד ואחד מהם שהצטרף והתגייס למען המטרה המשותפת. מה שבטוח, אף חנות מחו"ל - איביי או לא איביי, לא תשתתף אתנו במאבק משותף... מבחינתי קיבלתי חיזוק חיובי לגישתי מדוע חשוב לשמור שיהיו כאן בארץ יבואנים וחנויות חזקות: בסופו של דבר כולנו ביחד באותה סירה הנושאת את הדיג הספורטיבי בישראל ואלו היבואנים והחנויות שמשתתפים כספית בעלויות העתירה המשותפת לבג"צ והוצאות המאבק: ****תרוכז ותפרסם בקרוב בכל הכבוד הראוי - רשימת המשתתפים שתורמים****
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 05, 2016, 04:24:12 AM על ידי rafi
|
|
-------------------------------
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הרשימה בהכנה, בערב תפורסם הרשימה של היבואנים ובעלי החנויות (וגם עובדי החנויות) שמשתתפים במאבק המשותף...  יכול לומר לכם כי כל אחד מהם תרם בינתיים לטובת המאבק על הדיג הספורטיבי והים, סכומים של 1,500 שקלים ויותר... 
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 05, 2016, 16:32:38 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
כל הכבוד ליבואנים שהפעם הושיטו יד ותרמו 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
@@@@@@@@@@@@ תרמו 5,000 שקלים לטובת העתירה ומשתתפים כעותרים, יישר כוח  וגם @@@@@@@@@@@@ תרמו 5,000 שקלים לטובת העתירה ומשתתפים כעותרים, יישר כוח  וגם @@@@@@@@@@@@ תרמו 5,000 שקלים לטובת העתירה ומשתתפים כעותרים, יישר כוח  בלילה יעודכן... 
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 05, 2016, 17:47:47 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
@@@@@@@@@@@@ תרמו 3,000 שקלים לטובת העתירה ומשתתפים כעותרים, יישר כוח  וגם @@@@@@@@@@@@ תרמו 2,000 שקלים לטובת העתירה ומשתתפים כעותרים, יישר כוח  וגם @@@@@@@@@@@@ תרמו 2,000 שקלים לטובת העתירה ומשתתפים כעותרים, יישר כוח  עדכון בערב... 
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 05, 2016, 17:49:30 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
@@@@@@@@@@@@ תרמו 1.500 שקלים לטובת העתירה ומשתתפים כעותרים, יישר כוח  וגם @@@@@@@@@@@@ תרמו 1,500 שקלים לטובת העתירה ומשתתפים כעותרים, יישר כוח  וגם @@@@@@@@@@@@ תרמו 1,500 שקלים לטובת העתירה ומשתתפים כעותרים, יישר כוח  יעודכן בערב... 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
@@@@@@@@@@@@ תרמו 1.500 שקלים לטובת העתירה ומשתתפים כעותרים, יישר כוח  וגם @@@@@@@@@@@@ תרמו 1,500 שקלים לטובת העתירה ומשתתפים כעותרים, יישר כוח  וגם @@@@@@@@@@@@ תרמו 1,500 שקלים לטובת העתירה ומשתתפים כעותרים, יישר כוח  יעודכן בערב... 
|
|
|
|
|
כל הכבוד
גם תודה לך רפי על כל ההשקעה והתרומה שלך בכל הנושא
|
|
|
|
|
כבוד וברכה לכל היבואנים ובעלי החנויות אשר תרמו למאבק אין ספק שאני אפקוד את אותן חנויות כאשר אזדקק לציוד כי מי שאיתי ....אני איתו 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כבוד וברכה לכל היבואנים ובעלי החנויות אשר תרמו למאבק אין ספק שאני אפקוד את אותן חנויות כאשר אזדקק לציוד כי מי שאיתי ....אני איתו  בדיוק כך שחר... מחר בבוקר תוכלו לדעת מי החנויות והיבואנים שהכניסו יד לכיס ויצאו אתנו למאבק המשותף... ואגב, יש כבר מעל 15!!!!  כל הכבוד גם תודה לך רפי על כל ההשקעה והתרומה שלך בכל הנושא
סאמח, אני משקיע כמו עוד כמה ממנהלי הפורום כי זה בוער בעצמותינו, אך אתם חברי הפורום זה הדלק שלנו - בהפגנת נוכחות, אכפתיות ושותפות... מקווה שנראה אותך במוצ"ש... 
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
כל החנויות והיבואנים שמושיטים יד לפני הכל הם מוכיחים כי שכל בראשם- פרשו נכון את המציאות וחוזים נכון את העתיד העגום שלה..
בשל כך נותנים כתף להצלת הים, הדגה והפרנסה שלהם.אין לי ספק שכולם יקבלו גם ממני עדיפות ברכישת ציוד בעתיד.פשוט כי מגיע להם  רפי, אשריך גם אתה שבזמן כה קצר הצלחת לתת הזדמנות לכל כך הרבה חנויות ויבואנים להיות שותפים, הצלחת מאוד ואנו בטוחים כי תצליח גם בהמשך 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
כבוד על ההתגיסות והתרומות המכובדות זה לא מובן מאילו
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
כול הכבוד לתורמים ולעושים במלאכה
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
כול הכבוד לתורמים ולמתרים  חברים, אם בעלי העסקים הבינו שרק על ידי התאחדות והליכה משותפת יש סיכוי לבטל את הגזירה ושאין ולא תהיה הזדמנות נוספת, כנראה שרגע האמת כבר כאן...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כול הכבוד לתורמים ולמתרים  חברים, אם בעלי העסקים הבינו שרק על ידי התאחדות והליכה משותפת יש סיכוי לבטל את הגזירה ושאין ולא תהיה הזדמנות נוספת, כנראה שרגע האמת כבר כאן... ורגע האמת מסתכם במילה אחת: ב-י-ח-ד
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2