סרטון גדול אבי, ללא קשר לגולת הכותרת - ההתהפכות....
כמו שכתבת וגם רואים, קצת אחרי חייכת... אך כשעלית לקיאק קלטתי את הקריזה ואת הקללה שסיננת... בינינו, מי לא היה מסנן קללה... בכל אופן, הסיגריה עם שגיא הרגיעה אותך מהר....
שם המשחק - לאבטח את הציוד ואת כל הציוד ! גם אם נאבד "רק" את בקבוק המים נתבאס....
אם אפשר לאבטח כפול אז לא להסס.
ולפני הכול , סדר על הסיפון !
או כמו שהמ"כ שלי בטירונות חפר בלי סוף : תנסה לצאת להסתערות עם שרוכים פתוחים ותראה איך זה ייגמר
אני חושב קצת אחרת... לפני הכל בטיחות.
מעדיף לאבד משהו מאשר להסתבך בחוט על הקייק. חכות ומשוט מאובטחים. שאר הציוד שלא בשימוש או בבטן הקייק סגור, או לא מאובטח (בכניסה ויציאה החכות בבטן הקייק והליש למשוט מגולגל בצד) מעדיף לאבד גנצ וכו, מאשר שיהיה עוד חוט שעובר מצד לצד.... אם ממש מתחשק לך להשקיע חבר מצוף למה שאתה רוצה לאבטח.
שם המשחק - לאבטח את הציוד ואת כל הציוד ! גם אם נאבד "רק" את בקבוק המים נתבאס....
אם אפשר לאבטח כפול אז לא להסס.
ולפני הכול , סדר על הסיפון !
או כמו שהמ"כ שלי בטירונות חפר בלי סוף : תנסה לצאת להסתערות עם שרוכים פתוחים ותראה איך זה ייגמר
אני חושב קצת אחרת... לפני הכל בטיחות.
מעדיף לאבד משהו מאשר להסתבך בחוט על הקייק. חכות ומשוט מאובטחים. שאר הציוד שלא בשימוש או בבטן הקייק סגור, או לא מאובטח (בכניסה ויציאה החכות בבטן הקייק והליש למשוט מגולגל בצד) מעדיף לאבד גנצ וכו, מאשר שיהיה עוד חוט שעובר מצד לצד.... אם ממש מתחשק לך להשקיע חבר מצוף למה שאתה רוצה לאבטח.
נושא חשוב עם סרטון מצוין, עשוי להציל חיים ולמנוע לחץ לא בריא לאחר מקרה של התהפכות - לכן שווה הקפצה לטובת מי שפספס וכמובן להמשך דיון ככל שיהיו שאלות או תוספות או הארות ב-א'