תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
7/1/2012 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | גלי | מעל 50 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
08:00 | דג חי - | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | כמעט 3 |
08:00 | גיג גדול - | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 2 | 5 |
08:30 | גיג גדול - | לוקוס לבן (דקר המכמורת) | 1 | 5 |
הדו"ח:
זה מתחיל בשישי שרפי זיהה שלא יצאתי לאחרונה ודרש בשלומי...זה ממשיך במזל טוב ענק לרפי על הולדת הבת

זה ממשיך משם לברכה מרפי ומכאן זה הוביל לזה:
אחרי שבשישי הבנו שלא יתאפשר לנו לצאת לים החלטנו לסגור על שבת עם יציאה קצרה.
האמת שכבר הרבה זמן לא יוצא לנו לצאת בשישי... וחבל
קובעים לארח את המאסטר(שרון) אצלנו בסירה והוא כרגיל מגיע עם תוכנית.
לצאת עם המאסטר זה עולם אחר , מספר המקומות והאיכות לא דומה למשהו אחר.
החלטנו על התחלה במילוי הסירה בדגים חיים, ליאור ושרון חומשו בסביקי, אני וחיים במדאיים. והאמת הכל עבד, עלו מגוון של דגים לסירה וגם בגדלי ארוחה יפה...שמתאימים ליום בולוס אבל לא זו התוכנית.
משם המאסטר כיוון אותנו לנקודה חדשה שקיבל, נקודה מפתיעה , לא הספקנו להוריד והמאסטר כבר נעול על אנטיאס חמוד של 2-3 קילו על חי, משהו חמוד לפתיחה.
עוד המאסטר מניח את הדג בסירה ליאור ננעל בגיג על אחד אחר במשקל דומה והפוקוס עובר אליו ואל חיים שהיה נעול על סוס שהתנתק , בנתיים אני בשקט מעלה עוד אחד דומה על אינציקו בתנועת גיג, האמת כל הדרך שיקשקתי בגלל שהקרסים היו קטנות מידי אבל בסוף הם עשו את העבודה.
משם החלטנו לא להיות חזירים ובגלל גודלם צריך לעבור לנקודה אחרת למרות התוצאה של 4 נעילות בו זמנית.
עוברים לנקודה אחרת בתוכנית,
הורדה ראשונה והפעם אני עם גיג עם קרסים מתאימות ויש נעילה, הפעם המשקל עלה לסביבות ה 5 , יש פייט יפה
ולאחר מלחמה יפה עם תמיכת המקל מגיע לו מלך הים- לוקוס לבן ( כנראה בגלל שהתחלתי לאכול סלטי משני בהמלצת מוטי - תודה!
בקשה מחיים חברי לעזרה והדג בסירה (חיימו תודה!), לא לפני שהוא מביא קפיצת 360 בסירה, אין ספק דג עם כוח מדהים.
משם ממשיכים לעוד כמה נקודות , היו בריחות ודגים חיים חזרו נגוסים לסירה גם אצל המאסטר וגם אצל חיים
היה אקשן רציני עם תוכנית מעולה של המאסטר.
לסיום העלנו עוד כמה חזירים בכמה משקלים יפים מאוד ומשם הכיוון מרינה,
אבל בדרך הפתעה - קפיצות מדהימות של להקת דולפינים גדולה, המאסטר לוקח את ההגה ומראה לנו איך הם נדבקים לחרטום.
מצורף סרטון להנאתכם...חיים השיר בשבילך
תודה ל: שרון המאסטר, ליאור, חיים, מוטי על ההמלצה של הסלט...