תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
7/1/2012 | צפון רחב : חיפה - חדרה | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
בוקר | דמוי דג קטן - כמו בתמונה | לברק-חלק | 1 | 1.300 |
הדו"ח:
שבוע טוב

אין כמו לחזור למקורות


חוזרים לזרזר בחוף הבית


ואין יותר טוב מלעשות זאת עם פתיחת העונה של הלברקים

אחד הדגים אם לא ה..

סבב טלפונים ו SMSסים וההחלטה מתקבלת , ים גבולי לקיאק , ים פצצה לזרזור

קובעים מוקדם , ממש עם אור ראשון בנקודה , קר.. קר מאוד אפילו עם המזרחיות האלו בבוקר
אבל אין לנו מה להתלונן , אנחנו אוהבים את זה

יורדים לנקודה הראשונה וחסדיה (הגורו שלי בזרזור

כולם זוקרים לכל הכיוונים ואין קול ואין מענה , ים מושלם עם הרבה מאוד קצף..
ממש כמו בספר..

חסדיה מחליט לשנות מיקום ואני אומר לעצמי שהמקום שלו טוב ומחליף אותו..
מחכה סדרה קטנה של גלים גבוהים שיוצרים משטח ענק של קצף וזורק

לא לפני שאני מודיע לשגיב שזו זריקה אחרונה בנקודה

ואז זה בא.. סיפתח לשנת 2012 עם לברקית יפיופה של 1.300 (1.100 נקי ושקול

בזמן כתיבת הדוח היא נצלת לה בתנור בחום של 200 מעלות..
בנתיים פתחתי את התיאבון עם הביצים של הלברקית ! מעדן..

לאחר כ 40 דקות בידיוק כשבטן הלברקים מלאה בתערובת של :
פלפל צהוב , מלח , פלפל שחור , תבלין פילדלפיה , שמן זית איכותי
ומסביב פוזרו בצלים ושיני שום
אפשר לומר שיצא פשוט טעים

כמובן שבצד חיכה צ'יפס חם חם וסלט ערבי דק דק

ממליץ בחום

צאו לים , הם מחכים לכם
