הדו"ח: סרטון חדש: כשכולם כן ואני לא, גומברים ופלמידות !
בקיצור עשו לי בית ספר! ריספקט לשמעון השותף התותח, לליאור בן שטרית המקצוען, למועטסים האלוף ולסתיו המפציץ (משתתף בצערך על שבירת המקל)
הסרטון משלב שתי יציאות, אחת אחרי השניה, שקיעה ואז זריחה בשתי נקודות שונות בחיפה. הייתי שמח להרגיש ולראות את הקרנבל שקורה מסביבי למרות שאני לא תפסתי (חוץ מנעילה קטנה שהשתחרר מיד ) הפעם הייתי רק בתפקיד הצלם האורח :-)
בשקיעה גומברים , בזריחה פלמידות, מה צריך יותר מזה... הגומברים נתפסו על מגוון דמויים והפלמידות על ג'יגים
אין לי עוד מה להוסיף..
תגבירו את הווליום ותעבירו ל HD ! ואל תשכחו להירשם לערוץ ! תודה
כיף לראות! החזרת לי (חלקית...) את האמונה בחופי העיר. כבר כל כך הרבה יציאות אחרונות שלי לנקודות האלה בלי לראות זכר לדג, והנה כל התפיסות היפות האלה. לא רק דגים לא ראיתי, גם מעט מאוד מז'רז'רים. אבל אני לא איש של זריחות...
נ.ב. חבל שאין מילוי של הנתונים ביומן דוחות הדיג, יכול לתרום למאגר הנתונים של יומן דוחות הדיג...
זה לא רק חבל, זה גם מפספס את הרעיון... הנתונים הם אלו שעוזרים בעתיד לעשות חיפוש, חיתוכים וניתוחים של התפיסות, המיקומים, הדמויים והדגים. נשמח להשלמת הפרטים , גם אם חלקית כי מדובר על מספר דייגים ומספר דמויים בהזדמנויות שונות...
ו... תודה!
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."