|
tsvi93
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה על ההמלצה ! האם נוסתה בשטח? הכוונה האם היא מטילה דמויים למרחק טוב ואיך היא מפעילה דמויים כי היא 1.8 מטר שזה די קצר לדעתי למרות שאולי אני טועה כיוון שלא מגיע מעולם האולטרא. בכל מקרה מחיר מעולה כמובן למוצר כזה
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
ראשית תתחדש ברשותך הערה קטנה הייתי משנה את הכותרת להתרשמות רשונית ולא המלצה מכיוון שעדיין לא נוסתה בשטח מקווה שהנסיון יגיע בהקדם ותוכל לתת לנו המלצות ורשמים
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תודה על ההמלצה ! האם נוסתה בשטח? הכוונה האם היא מטילה דמויים למרחק טוב ואיך היא מפעילה דמויים כי היא 1.8 מטר שזה די קצר לדעתי למרות שאולי אני טועה כיוון שלא מגיע מעולם האולטרא. בכל מקרה מחיר מעולה כמובן למוצר כזה
יש משהו בדבריך אבל מכיוון שהחכה מיועדת לכינרת ואני מאמין גם לירדן אין צורך במרחקים גדולים ולכן חכה באורך 1.8 תספיק ולפעמים תהיה נוחה יותר בסביבה עם עצים וצמחיה
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ובהמשך למה שנכתב מעלה, אפשר לשאול מה האקשן שלה (רכה/קשיחה)?
|
|
|
|
יש לי חכה אחרת של טרבוקו גם 1.80 ומשקלים 1-7 . שאני יוצא איתה גם לכינרת וגם לאולטרא בים, לדעתי היא לא קצרה מדי, בשבילי בכל אופן. החדשה ממש ממש מסקרנת בכל מקרה מה שלא יהיה היא שווה את המחיר ולדעתי הרבה יותר
|
|
|
|
|
ראשית תתחדש  נשמח לקבל חוו"ד אחרי שגם תעבוד איתה מספר פעמים ותוכל לחדד מה היתרונות והחסרונות שלה יכול בהחלט להיות שעלית על מוצר טוב למתוקים שלא יקרע לנו את הכיס 
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
נשמע כמו דיל משוגע  תן דיווח אחרי כמה יציאות ונראה מה קורה. היא יכולה להיות קשיחה מאד ומהירה מאד ויכולה להיות ספגטי... מחכים לחוות דעת 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
נשמע כמו דיל משוגע  תן דיווח אחרי כמה יציאות ונראה מה קורה. היא יכולה להיות קשיחה מאד ומהירה מאד ויכולה להיות ספגטי... מחכים לחוות דעת  גיא עיון קצר בנתוני החכה שמופיעים בקישור כתוב ליד הסעיף קשיות שהיא רכה אם אני מבין נכון המקל לכוון הספגטי
|
|
|
|
|
אז לקחתי אותה השבת לכינרת למרות שדי יבש עכשיו. היא אכן ספגטי אבל אני אפילו יותר ממקודם חושב שהיא שווה כל שקל!
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תודה על העדכון  דגים היו??
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
תודה על העדכון  דגים היו?? רק נחילי מושטים ושיירות שעברו מולנו ועשו לנו טיזינג עדיין יבש
|
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
על פי סוג הקרקע נראה כי הייצתם בצד המזרחי
ממליץ לכם להבא לנסות את הצד המערבי המסולע יותר
|
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
על פי סוג הקרקע נראה כי הייתם בצד המזרחי
ממליץ לכם להבא לנסות את הצד המערבי המסולע יותר
|
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
|
אם אפשר יותר לפרט או להגיד שמות של חופים או מה לרשום בוויז אני אשמח  הסט החדר צריך להגיע מחר או מירוצים ואני מתכנן לרדת לכינרת לנסות אותו...
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|